אני לא רוצה להאמין בזה, כי אהבה צריכה לבוא מאותו אדם ולא דרך כישוף (אם באמת יש כזה דבר). אבל שמעתי סיפורים מאנשים שמאמינים בזה, וסיפורים מפחידים של אנשים שכישפו אנשים שאהבו כדי להחזיר אותם אליהם. אז תשובה ברורה אין לי, אבל אני לא רוצה להאמין בזה זה בטוח. אהבה אמיתית זו אהבה שבאה מאותו אדם, ממה שהוא מרגיש,ולא דרך כישוף. queen of love
אני אומנם מסכימה עם כל מה שנאמר פה ע"י אנשים, אבל אני גם מבינה אותך ואת ההרגשה שלך. לפעימים כל כך רוצים שזה כל מה שחושבים עליו, וכל השאר נראה בכלל לא משנה.
דעתי שלילית אני יודעת שזה קיים אבל... אני מאמינה בכוחה של האהבה!! לדעתי...אהבה אמורה לבוא מהלב ומהנפש, יחס טוב צריך לבוא מבפנים כישוף זה הצגה אחת גדולה, שקר אחד גדול... תגידי לי מה תעשי כשהוא יתעורר מהכישוף??? תכשפי אותו עוד פעם?? בשביל מה?? למי זה טוב??? הכי טוב..זה להאמין, פשוט להאמין בעצמך...ברגע שאת משתמשת בכישופים כלשהם או באמונות כלשהם.. משמע שאינך מאמינה ביכולת הטבעית שלך, להיות מקוסמת בעיניי אנשים אחרים... בקיצור: גבר שרוצה להיות איתך, גבר שיאהב אותך,גבר שמוכן להעניק לךזה הגבר שאיתו תלכי, ולא הגבר שאת רוצה לדמיין שהוא בשבילך זאת דעתי בכל אופן, מצידי שכל אחד ואחת יעשו במה שחפץ ליבם..אך מתוך ניסיון רב של החיים אני יודעת..את מסתרי ליבי לילה טוב ניקול*