כישופים, איפה?

מירב-פ

New member
כישופים, איפה?

שלום לכולם! אשמח מאוד אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי הייתי רוצה לדעתאיפה אוכל למצוא ברשת כישופים להחזרת אהבה ואם אפשר אז שיהיו בעיברית תודה מראש מירב

nepthys

New member
מירב,

כישופים ניתן למצוא על הרשת בהמוניהם אם רק מחפשים במנוע חיפוש, אבל לא בעברית. מלבד זאת - יש לך ניסיון או ידע בכישוף? אני באמת לא ממליצה לך לעשות כאלו דברים "סתם". מאגיה זה לא סתם משחק קל, וזה אפילו לא משחק. מאגיה זה דרך חיים ופילוסופיה.

מירב-פ

New member
ואים אני רוצה "כישוף מיקצועי"

למי פונים ? איך בדיוק עושים את זה? יש לך מישהו להמליץ ? אם יש אז אני אפנה. תודה על התשובה והכי חשוב תודה על האזהרה. מירב

nepthys

New member
"כישוף מקצועי"

בד"כ נעשה ע"י מכשפות שרלטניות שמנסות לגרום לתלות של הלקוחות שלה, וסתם מנסה לסחוט אותם מכסף. כמו כן, יש מקומות אונליין אמריקאיים (ג´סטין טוען שהוא ראה גם ישראלים נדמה לי) שאת משלמת להם והם מבטיחים לעשות לך כישוף. אני לא תומכת בזה כי שוב, לא מצמידים מחיר לדבר קדוש. אני גם לא אבטח בסתם מישהו שיעשה לי עבודה טובה בעניין הזה, ואני גם לא חושבת שאנשים צריכים לעשות עבודה כזו בשביל אחרים. זה פשוט נראה לי לא נכון. לכן, אני לא יכולה לעזור לך בזה. והאמת? אני חושבת שעדיף שתזנחי את כל הפילוסופיה והדרך חיים במאגיה ותעשי סתם כישוף פרקטי (במידה ותלמדי טוב פרקטיקה, כמובן) מאשר שתבקשי ממישהו אחר. יש המון אנשים שיחלקו על דעתי בעניין הזה.

כרמית מ

New member
מירב יקרה

מסכימה עם כל מילה של נפת´יס. אל תחפשי "כישוף מקצועי" כי אין דבר כזה. המדובר בשרלטנים ונוכלים המנצלים תמימות וייאוש של אנשים מן השורה. מכשף או מכשפה "אמיתיים" יבצעו כישוף מתוך אמונה דתית. גם את יכולה ליצור לעצמך קסם או כישוף שבא מתוך הרגשות שלך והוא יהיה חזק ורב עוצמה הרבה יותר מכל קסם של "מכשפה מקצועית". יש לך חיבור לאינטרנט אז את יכולה קצת לגלוש ולחפש לך משהו שיתאים לך.

morning star

New member
מתוך אמונה דתית

איני מסכים במיוחד עם הקביעה "יבצעו כישוף מתוך אמונה דתית", אם כי אני מסכים עם השאר (בקשר לשרלטנים ונוכלים העוסקים ב"כישוף מקצועי"). ל"מכשף" יכולה להיות אמונה דתית כזו או אחרת (אם בכלל אמונה אשר לה מסגרת דתית), אך אין זה מחייב (במיוחד אם הוא נאו-פאגאני) כי הכישוף עצמו נוגע לאמונתו הדתית (למשל שימוש ב"כשפי הקבלה", כשפים מתוך הגרימוארים של ימי הביניים, מאגיה הרמטית ועוד...). שלך הנווד

ברגע שאתה מתחיל

את דרכיך במאגיה יש מין פעמון שעולם רוחני שמצלצל ואומר שהנה מאג חדש הגיעה אליינו. ואין דרך חזרה אתה צריך לעבור בדרך המאגיה שבחרת.

למעלה