כישוף

כישוף

שבוע שעבר הייתי אצל קוראת בקלפים ששם היא גילתה לי שלבעלי יש מאהבת בעבודה. והיא ממש אוהבת אותו וגילתה לי שהיא כישפה אותי.... אני אישית ממש הייתי בשוק שיש אנשים שמשקיעים את כל מרצם בלכשף אנשים אחרים ועוד תמימים כמוני. מה עוד שיש לי משפחה ילדה וכו'... איזה מצפון צריך להיות למישהי ממקום עבודה של בעלי לכשף אותי. ב. אם אני רוצה "להחזיר" לה איך אני יכולה להסיר את הכישוף ממני ולכשף אותה בחזרה??? אני ממש לא מבינה בזה כלום!!!!! אני רק רוצה לסלק אותה מהתמונה.

Wing Chan

New member
הצעה לחיים:

לא להאמין לכול מיני מפוקפקים ושרלטנים. או בכלל אנשים שאוהבים לדבר הרבה. יחסוך לך כאב ראש בעתיד.

Swicca

New member
....

או קיי, את לא יודעת שזה נכון. כל מה שאת יודעת זה שמישהי פתחה בקלפים, קיבלה את הכסף שלה, ואז אמרה לך דברים שיגרמו לך לחזור אליה ולשלם לה עוד בשביל עוד דברים שהיא תגיד שיחזירו אותך לשם שוב ושוב. אני בטוח שאני לא היחיד שרואה את זה. :-\ אני ממליץ פשוט לשבור את המעגל, וללכת לשאול את בעלך ולספר לו את הסיטואציה המגוכחת, ואחרי שתדעי שזה לא נכון(ואני די בטוח שזה לא...) תוכלי להרגע ולא לחזור לשם יותר. אני ממליץ לקנות באותו כסף מקדונלדס או גלידה בשביל הילדה.

neophile

New member
כן אה

חשוב לקנות לילדים כמה שיותר דברים כדי שהם ידעו שאוהבים אותם...

אורי רז

New member
בתור קורא בקלפים אני מציע לך לקחת

את מה ששמעת בערבון מוגבל - גם קוראים בקלפים טועים. אני לא שולל את האפשרות שיש לבעלך מאהבת (המילה והדיעה שלי לא שווים יותר מהמילה של הקוראת בקלפים), אבל אם כבר אז לבדוק עם הרבה טאקט וראש פתוח לאפשרות שהיא טועה. לגבי הכשוף אני עוד יותר ספקן, כי זה התגלה לך בהפתעה בלי שאפילו חשדת קודם שהוטל עלייך כשוף. תזהרי לא להסחף למשחקים בנושא, במיוחד אם את לא יודעת אם המאהבת בכלל קיימת כדי להטיל את הכשוף ויש את מי לסלק מהתמונה.

רשף כשף

New member
לדעתי

הקריאה בקלפים היא שילוב של תמונות הקלפים שיוצאים עם האינטואיציה של המפרש, זהו המסר שמועבר לשואל (במקרה זה- אתה). לא יודעת למי הלכת, האם זה היה בעקבות המלצה או שבחרת שם אקראית? אם המלצה- מיהו האדם שלח אותך לקוראת הספציפית הזאת, מהו הקשר שלו אלייך? בנוסף, אני לא מכירה קוראים שיוכלו לומר לך באופן מבוסס רק על פי הקלפים מה שאמרו לך בקריאה. ההבדל בין קריאה בקלפים וכישוף זה כמו ההבדל בין ייעוץ להגדת עתידות. לכל אחד מהם מטרה אחרת.

למעלה