לצאת מהמסגרת
אחד מהדברים החשובים ביותר בעיני לעוסקים בכישוף הוא לצאת מהמסגרת החשיבתית הרגילה. המסגרת החשיבתית הרגילה אומרת שאהבה זה טוב ושזוגיות זה משהו חיוני עבור אישה עם חמישה ילדים שבעלה המפרנס עזב אותה. ואני אומרת - למה? גם במקרה כמו זה שתארת לא הייתי עושה כישוף כדי לההחזיר את הגבר משלוש סיבות: קודם כל הכוח הכי חזק בבריאה הוא רצון חופשי. ומאוד קשה לחתור נגדו, וגם עדיף שלא אם אפשר להימנע מזה. שנית אני יוצאת מנקודת הנחה שאם הגבר עזב את אישתו בלי מקורות פרנסה ועם חמישה ילדים, ממש, אבל ממש עדיף לה בלעדיו. ושלישית כי יש המון פתרונות יותר הרמוניים מלהחזיר את הגבר - כישופים שיעזרו למגנט אל האישה כסף, כישופים שיסייעו לה למצוא עבודה, כישופים שיפתרו מחלוקות בינה לבין בני המשפחה האחרים שיחלצו לעזרתה, כישופים שימגנטו אליה עזרה באופן כללי. ואחרי שאמרתי את כל זה אני חושבת שהרבה לפני שהייתי עושה כישופים הייתי שולחת את האישה הזאת לכמה טיפולים שאמניים שיעזרו לה להיפטר מהסמרטוטיות שגרמה לה לשהות שנים עם גבר שהוא כל כך לא ראוי ומהטמטום שגרם לה להסכים ולהיות תלוייה כלכלית במישהו אחר, כי אם היא לא תיפטר מהתכונות הללו קודם כל היא תמיד תישאר קורבן, וזה משהו שכישוף לא יכול לפתור.... יחד עם כל זאת חשוב לזכור שכל מקרה לגופו, ושאני אף פעם לא אפעל באופן זהה במקרים שונים, ועדיין