כישוף שחור או לא?

The Fideal

New member
כישוף שחור או לא?

השאלה שלי לאנשים שאולי מבינים יותר ממני. האם כישוף של לגרום למישהו להתקשר או לפגוש מישהו זה כישוף שחור או לא? הרי הגדרה של כישוף שחור זה לגרום למישהו לעשות משהו נגד רצונו

ToryMaster

New member
לא

ההגדרה של כישוף שחור היא אינדיבידואלית. אני בכלל לא מכירה בהגדרות האלה, כי מה שעבורי שחור עבור מישהו אחר יהיה לגיטימי לחלוטין. שחור ולבן זה כמו טוב ורע, יש מעט מאוד דברים שמסכימים עליהם. אני יכולה להגיד לך מה אני אישית חושבת, אבל האם זה ישנה את המוסר או את הדרך בה המצפון שלך ירגיש?

The Fideal

New member
ברור ומובן לגמרי אני פשוט מחפשת

עוד דעות של אנשים, אני מודעת לכל העניין שזה אינדיבידואלי. אני פשוט נאבקת עם השאלה הזאת הרבה זמן ומאוד מעניין אותי מה אנשים שגם עוסקים בזה חושבים על הכישוף הזה.

ToryMaster

New member
וואלה

אני צריכה לדעת קצת יותר על הסיפור, במטותא. לדוגמה במי מדובר, האם את יודעת בפירוש שהוא לא רוצה להתקשר, דברים כאלה.

The Fideal

New member
העניין הוא

שזה פשוט מישהו שהקשר איתו נותק עם הזמן, לאחרונה התחלתי לחשוב עליו הרבה.אני לא חושבת שהוא לא רוצה להתקשר אני לא רוצה לכפות שום דבר על אף אחד. העניין הוא שגם עברתי דירה הרבה פעמים וגם אם היה רוצה ליצור איתי קשר קשה למצוא אותי. אולי זה קצת טיפשי וילדותי אפילו, אבל אני מפחדת לנסות ליצור את הקשר ולעשות את הצעד הזה מרוב כל הזמן שעבר אז חשבתי על האופציה הזאת. אבל גם בלי קשר לסיטואציה התחיל לעניין אותי אם זה כישוף שחור

RainBird

New member
לדעתי זה לא מזיק. ליצור קשר או לדבר בטלפון זו סיטואציה לא מזיקה כלל.

Swicca

New member
תלוי

אם אתה גורם למישהו להתקשר אליך באמצע שהוא ממציא את מה שיגרום לכך ששלא יהיה רעב או מחלות בעולם אז הייתי אומר שזה כישוף שחור. אם זה מישהו שהולך להשתין אז אני חושב שהם יכולים לעשות פיפי קצת יותר מאוחר. :)

למעלה