כישוף ראשון

כישוף ראשון

כבר שנה אני חוקרת את תחום המאגיה ומנסה לעשות תרגילי ריכוז ומדיטציה (לא שיוצא לי) בכל מקרה חשבתי לנסות כישוף ראשון שלי. מישהו מכיר אולי כישוף טוב שיכול להיות הנסיון לכישוף הראשון שלי? איזה כישוף ראשון הצליח לכם? מי שיכול שימליץ לי\ יביא קישור\ יכתוב איך עושים תודה לעוזרים .

ToryMaster

New member
משהו שכתבת לבד

אני חושבת שאם את לא מסוגלת לכתוב ולבנות לעצמך טקס, את לא באמת מבינה איך לעשות, מה לעשות, ומה זה אומר.

אני מבינה

כבר שנה אני קוראת ספרים ,קוראת אתרים.. אפילו עשיתי על זה עבודת גמר. אבל פעם ראשונה אני לא רוצה לכתוב לבד אלא לנסות משהו שכבר קיים.. אני מרגישה שזה יותר קל לפעם ראשונה. יש ממא אתרים ואפילו בספרים יש כל מיני דוגמאות, אבל לא יודעת מה מהם מתאים לכישוף פעם ראשוני ואם מישהו יתן לי איזה כישוף שהוא הצליח לעשותו והוא לא מסובך מבחינת מרכיבים ומלל אני אשמח. תודה

ToryMaster

New member
להגיד לך את האמת?

אני חושבת שבעיני, זה הכי מסמל את כמה שאת לא מוכנה. זה שאת לא יודעת לזהות בעצמך כישוף שהכי יתאים לך לפעם ראשונה, זה שאת מפחדת לנסות לבנות אחד לעצמך. אגב, חוק שתקף מאוד לגבי - לא עושים כישוף כי "Cא לי לעשות כישוף", עושים כישוף כי צריך את הכישוף המסוים הזה.

לא אמרתי שאני מוכנה

אני רוצה לנסות... ואת יכולה להתחיל לכתוב הרצאה שלמה על איך שכישוף דורש מוכנות והתמדה ובלה בלה בלה,אבל אני חושבת שזה בא טבעי ואם אני אנסה לפחות כישוף לקריאתאני אדע את ההרגשה. אני לא מתכוונת לכישוף שמטרתו להפוך עולמות.. משהו קטן ופשוט שאפילו אם לא יצליח אני לפחות אדע איך מרגישים בזמן טקס .. תודה ארין

Weirdi

New member
תגובה

יש הרבה שלדים של כישופים באינטרנט אם יש לך כוח לאנגלית (כנסי לגוגל ותכתבי 'spell' או 'magic'), ואם אין לך ישנם כמה ספרים שנותנים מבנה כללי לכישופים. בדרך כלל ממליצים להכניס סמליות אישית לטקסים, אבל אם הסמליות הכללית שנותנים במתכוני כישופים מתאימה לך, את יכולה לנסות לראות אם היא גם תעבוד. דרך אגב- רוב האנשים שעוסקים בכישופים לא ששים לספר על הכישופים שלהם לאנשים אחרים, או לתת לאנשים אחרים להשתמש בהם. זה קורה בדרך כלל בגלל שאלו כישופים אישיים- כלומר כישופים שעוצבו בצורה ספציפית למכשף.

למעלה