כישוף פואטי.

מולוקו

New member
כישוף פואטי.

"עם שערי האדום אני קמה עם האפר וכמו אוויר אני טורפת גבר אחרי גבר". ליידי לזארוס/ סילביה פלאת' כשפיני עוד הלילה הכניסיני תחת כנפך יונתי, תמתי, אהבתי. כמו אש את שורפת טורפת כמו אוויר צוף מלכות בוזקת נוטפת מור ולבונה. חומר ביד היוצר אנוכי בידיך עצביני חבקיני אל השלם חבריני. נתאסף את ואני אל השלם נתאחד חלק לך וחלק לי שלי שלך , שלך שלי. שני חלקים שהם אחד שלם שהוא שני חלקים חציו שלך שהוא שלי והנותר שלי שהוא שלך.

ריקי די

New member
חלום

חלומך נושק אל חלומי בגוף פרקדן ומתאווה לוחש אתה אל מחבואי עונג יצוק מבין שפתייך ערגה באצבעותיך. לא אחדל לרקום הזיה נהדרת בין איבריך לחלום ונשמתי בך בוערת. חשופה למטה הקסמים לערגות תשוקה לוהטים, טומנת אש בקרבך משתוקקת לדעת אותך.

מולוקו

New member
סופרנובה.

נעמת לי מאוד כלתי יפה נעמה לי אהבתך נטפה וטיפטפה. כדבש ניגר מתק אבהבים שיכרון חושים. ליטוף משי נגיעתך ילא כוחי מולך ותאוותי תשוקתי אפרפר גוונה. גם אם אוקינוס חלון אהבתי נוה מדבר נמשל נוכח הוויתך שיפעת דמותך. צמתך רועמת לבה גולשת צד לצד מתרוננת מצליפה כשוט שדייך אשכולות. צד לצד גוף אל גוף כף לכף. לשון אל לשון אגן מול אגן זכרות תוך שפע מסירותך זכות אומנותך.

שמים1

New member
הכנסיני תחת כנפיך ../images/Emo79.gif

הכנסני תחת כנפיך עטוף אותי בחומך נגב דמעותי בידיך נשק את שפתותי הכניסני תחת כנפיך היה לך חבר ואח הטביעני בזרועותיך וניהיה לאחד... נאהב בסערה ודמע נסער באהבה וחיוך הכנסיני תחת כנפיך היה לי אח ואהוב.

מולוקו

New member
זרעים של מסטיק.

לפעמים אני מלקט פירורים, כי לעיתים זה עדיף על רעב. פתיתים של שלג מתחילים לרדת ואני זקוק לך יותר. את אוספת אותי אליך מביאה אותי אל בין שדייך, לנמנם קימעה. לפני שתתחילי להגיד שלך אני… התעוררתי עירום ליבי הלם בחוזקה את כבר ישבת ואת ראשי ליטפת. חייכת אלי והדפת אותי אל גופך החשוף, נותת לי לנשום את ריח גופך את ריח תשוקתך. גודל השעה היה לאורך הזמן שאבוא בך. באתי לתוכך בערגה פתיתים של שלג ממשיכים לרדת, כפי שאנו לא חדלים להיות לגוף אחד. נשימות קצובות הולכות ומתגברות, ופתאום את צורחת מפרפרת כמו דג מתחת לגופי מתחת להוויתי, אני מנסה להרגיע אותך אבל את לא שומעת, לא עומד יותר בסחף זרם של זקיקים נמהרים, פורץ מתוכי אליך. מרווה אדמה סדוקה, משקה מכורה קלועה ומפרה את נשמתך. לפעמים אני מלקט פירורים, כי לעיתים זה עדיף על רעב.

טאKילה

New member
באת בשעריי...../images/Emo79.gif

באת בשערי לנגן סרנאדת מאווי על מנחת רגשותיי זולג שמני נדרך. , עיניך מבטן עורג פיך מלהיט מילים ידך בי נוגעת ופרפרי הלב נוסקים. , באת אל גני והייתי לך אהבה לב גוף ונשמה ללא מורא.

מולוקו

New member
שלכת.

את נושרת על כף ידי כעלה העוזב את הקן את נופלת עלי ככוכב שחוצה את השמיים. חותכת בבשרי השותת כמו היית יהלום את לי חלום משהו להגשים כל יום. אנחנו שומעים את ג'ון באאז, מתרוננים מג'ון לנון וחושבים דילן חיים בתוך בועה. אני בא לתוכך מאושר ומודד את האושר שלך ידי נוגעות בגופך רוטטות ורועדות מגודל הכינוס. שיערך גולש כעדרים צווארך לבן כשנהב עורך צח כמשי שדייך רעננות קוראות תיגר. מה לך יפתי מה לך אהובתי התהי לי רעייתי.

למעלה