כישוף לבן\שחור

כישוף לבן\שחור

הבנתי שיש כישופי אהבה ,למשל הכישוף עם ענפי הרוזמרין, שהם כישופים לבנים ולא שחורים.. זאת אומרת הכישוף הזה לא כובל את המכושף אל המכשף אלא הוא מחזק את הקשר שלהם..ויש את הכישופים השחורים שהם כובלים אדם ממש ללא רצונו לאהוב אותך..אז השאלה שלי היא כזאת.. אם הוא מרגיש אליי משהו ואני רוצה לעשות כישוף שחור זאת אומרת כישוף אהבה למשל זה עם הגרגירי חרדל אז זה בכל זאת לכבול אותו אליי?? זה עדיין כישוף שחור ויכול ליפוג?כי הבנתי שאם הוא מרגיש אליי משהו הכישוף הוא לבן.. אז זה עדיין יכול לחזור עליי אם אעשה את זה כשהוא מרגיש אליי משהו?? כישוף לבן גם יכול ליפוג?

ToryMaster

New member
קודם כל, תשכחי מההפרדה בים הצבעים

השימוש היעיל היחיד שלהם הוא כדי לפשט מעט את ההגדרות של טוב ורע, וגם הן מאוד אישיות. בגדול, כישוף שנעשה בהסכמת ובתמיכת שני בני הזוג בלקסיקון שלי הוא לבן [אם כי גם לו יש השפעות שליליות, כמובן], אבל אותו הכישוף [כלומר אותו המתכון] שנעשה בלי ידיעת ובלי הסכמת שני בני הזוג - יהיה שחור.

לא הבנת אותי..

ולא ממש סיפקת לי תשובה זאת אומרת ..התכוונתי שיש כישופים לחיזוק האהבה ויש כישופים להחזרת האהבה שאני קוראת לזה אובססיה כמובן. השאלה הייתה האם שכשהוא מרגיש אליי משהו ואני עושה כישוף להחזרת האהבה.. אני מדגישה, להחזרת האהבה לא כישוף לחיזוק האהבה.. ??? ואם הוא לא יודע על הכישוף וזה בא רק מהצד שלי? הבנתי שאם הוא מרגיש משהו זה רק מחזק את הקשר..

ToryMaster

New member
דווקא חשבתי שעניתי

זה שהוא מרגיש אלייך משו לא נותן לך את הזכות לעשות עליו מניפולציות שהוא לא מודע אליהן. מערכת יחסים צריכה להיות הדדית, אני לא הייתי רוצה להיות עם מישהו שאיתי רק כי הכרחתי אותו.

RainBird

New member
צודקת. אין תרוצים שיעזרו לנקות לכם את המצפון רק בגלל הגדרה מאוד סובייקטיבית.

neophile

New member
אנשים נמשכים למשלימים האנרגטיים שלה

"זה שהוא מרגיש אלייך משו לא נותן לך את הזכות לעשות עליו מניפולציות שהוא לא מודע אליהן. מערכת יחסים צריכה להיות הדדית, אני לא הייתי רוצה להיות עם מישהו שאיתי רק כי הכרחתי אותו." מה הקשר? למה נשים וגברים לא עושים מניפולציות אחד על השני? אם שני בני הזוג עושים מניפולציות אחד על השני זה נקרא "הדדי"??? עצם זה שאנשים מרגישים אחד כלפי השני נותן להם,במידה מסויימת, את הזכות לעשות מניפולציות אחד בשני , או עם השני זה יכול להפוך למערכת של שליטה אם זה רק "בשני" ולא "עם השני" אבל זה לא מחייב...

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

זה שאני אוהבת מישהו נותן לי את הזכות להפעיל עליו מניפולציה חזקה כזו שלרוב לא משאירה לו מקום בכלל לתהות?

neophile

New member
הצורך בתשוקה, התשוקה לצורך

זה שאת אוהבת מישהו אומר שלא תהססי להפעיל עליו מניפולציה חזקה אריה יגן על הגורים שלו אבל יהרוג גורים לא שלו כדי שהלביאה תהייה פנוייה להזווג איתו... האהבה שאנחנו מדברים עליה היא לא איזה אידיאל גבוה בשמים זה כוח שחשים ומרגישים אותו . אם את גם אוהבת מישהו ברמה האידיאלית אז טוב ויפה, אבל בואי נהייה אמיתיים כמה מערכות יחסים הן אידיאליות? ועוד אצלנו בני האדם יש את כל הקטע של no strings attached בגלל היכולת שלנו לשלוט ברבייה שלנו. אז האהבה הזאת לא נובעת מצורך בצאצאים והיא גם לא נובעת מאידיאלים אז מאיפה היא נובעת? איפה שהוא בין הצורך להנות ובין להשלים את עצמנו בין הצורך לתשוקה...התשוקה לצורך. המערכת יחסים הכי אידיאלית היא זאת שבני הזוג מנפלצים אחד את השני מתוך אהבה אידאילית.

ToryMaster

New member
טוב

נמאס, או שתתחיל לענות לעניין [כלומר, להתייחס לתגובה אליה אתה מגיב ולא למשהו אחר לגמרי], או שתראה את הקשר בין התשובות המעופפות שלך להודעה אליה אתה מגיב, או שאל תגיד דברים לא מבוססים באוויר וסתם תטה את הדיון לכיוונים לא קשורים.

neophile

New member
את מחפשת תשובות קלות

את מחפשת כן או לא אבל לרוב התשובה היא שניהם עצם זה שאת אוהבת ונמצאת איתו בקשר כבר אומר שאת מפעילה עליו מניפולציה והוא מפעיל עלייך האם יש לך את הזכות להפעיל מניפולציה חזקה? מי קובע כמה היא חזקה, את או הוא? למי יש את הזכות לקבוע כמה המניפולציה תהיה חזקה?

ToryMaster

New member
אתה מעצבן אותי

אני לא מחפשת תשובות קלות, האמן לי שהחיים לימדו אותי שאין דבר כזה אלא בחשבון [כן חשבון של כיתה א-ב-ג-ד, לא מת' כמו באלגברה]. זה קודם כל, אל תחליט שאתה יודע עלי או על אף אחד דברים, כי אתה תטעה. חוץ מזה, אלו הגדרות אישיות, מוסר אישי, ורק מהם אני יכולה לדבר ולייעץ. אם מה שאני אומרת לא מוצא חן בעינייך - חבל, אני אל אשנה את דרך הראייה שלי את העולם רק כי אתה לא אוהב אותה. ולעניין - אם את אוהבת ומכירה מישהו, בדרך כלל תדעי מה דעתו ורצונו בנושא הזה. ברגע שזה חורג מזה, וברגע שזה לא מאפשר לו מקום לשקול [בניגוד למניפולציה ריגשית לדוגמה], זה חזק מדי.

neophile

New member
יפה

, ואיך את יודעת מה דעתו ורצונו? את שואלת אותו ישירות? בדרכים עקיפות? או שאת פשוט מרגישה? דרך אגב אין לי שום דבר נגד ראיית עולמך אני אפילו מעריך אותה ובגלל זה אני נהנה לערוך איתך דיונים.

neophile

New member
יפה

, ואיך את יודעת מה דעתו ורצונו? את שואלת אותו ישירות? בדרכים עקיפות? או שאת פשוט מרגישה? דרך אגב אין לי שום דבר נגד ראיית עולמך אני אפילו מעריך אותה ובגלל זה אני נהנה לערוך איתך דיונים. מה לגבי ההבדל בין זוג נשוי הרבה זמן לזוג טרי? במובנים שהזכרת? האם המניפולציה קשורה לתשוקה המינית?

למעלה