שלום JOE!! האם טליה לא הסבירה לך את הסיכון? ובכן, אולי אוכל לעזור לך. מאחר והשעה מאוחרת אפנה אותך לכתובתי : [email protected] ואשתדל לענות לך בהקדם (רק קודם תשלחי לי מכתב, למען אדע את כתובתך...) שלך MS הנווד
היי , ג`ו ! השארתי לך הודעה בפורום הרוחני אם תשאירי את כתובת הדואר האלקטרוני שלך , נוכל לדבר יותר ואני אסביר לך יותר ואתן לך גם כמה טיפים לגבי לחשים, ואולי גם כמה. אני לא יכולה להשאיר את שלי כי הוא בנוי מהשם האמיתי שלי אריאנה
אבל זה יותר לקטע של סקרנות- אחרי ההסבר הארוך ומוצדק של טליה! הבנתי שאין צורך בכישופים. אני פשוט מאוד מאוד סקרנית לגבי העולם הזה. אני מודה שנכנסתי לאתר שמסרת לי אך לא!!! עשיתי שם כלום- רק התבוננתי וקראתי איזה כישופים יש אך לא השתמשתי באף אחד מהם. מקווה שאף אחד לא התאכזב ממני- במיוחד טליה (על שנכנסתי להתבונן באתר) - הכל היה מתוך סקרנות יתר. ושוב תודה, ג`ו.
שלום ג`ו! מאחר וכולנו רוצים שיאהבו אותנו באמת, הרי שמאוד לא מומלץ לעשות כישוף כלשהו בנושא זה. ובכלל, את יכולה לעשות כישוף ואחר כך יימאס לך מאותו אדם, ומה תעשי כשהוא יישאר דבוק אלייך, ולא תרצי אותו? בברכה צילה שיר-אל