כישוף ומאגיה

shkool

New member
כישוף ומאגיה

יש לי כמה שאלות בנושא: 1)האם ביצוע כישוף אפשרי לכל אדם ואם כן איך אוכל לבצע כישוף לבן? 2)האם זה באמת אפשרי לשנות את צבע העיניים בעזרת כישוף והאם זהו כישוף באמצעות מאגיה לבנה? אני לא מבין כל כך בתחום הזה אבל אני רוצה להתעסק במאגיה ולדעת יותר. רותם

yofiel

New member
דרך האור

שלום לך רותם. קודם כל , כישוף מעצם ההגדרה של המילה זה שחור. גם מאגיה היא מליה שמגדירה כישוף , והמושג מאגיה לבנה הוא קצת מבלבל. אם את שואלת אותי , אז לא הייתי מגדיר את זה בכלל בתור מאגיה. בגדול יש לך שני כוחות שפועלים בעולם - האור והחושך. וכמובן , אנחנו במלחמה. כשאת הולכת עם האור - את הולכת עם האהבה. אהבה אמיתית אף פעם לא תפגע! אם את נמשכת לנושא האנרגיות אני ממליץ לך ללמוד רייקי. המטרה של האור היא לעזור לכולם להתפתח ולעלות ברמת המודעות , עד שכולנו נחזור להיות אחד. בעצם אנחנו כבר אחד , אבל חיים באשליית הפירוד , ואנחנו פוגעים אחד בשני בלי להבין שכל פעם שאנו פוגעים במישהו , אנחנו פוגעים בחלק מעצמנו. מטרת הכישוף היא להשיג כח , רווח אישי , וגם לפגוע באחרים. בקבלה מגדירים את זה כ- רצון עצמי - ובראשי תיבות - רע. האגו הוא מקור כל הצרות שלנו. בגלל הרצון לעצמי (וכתןצאה ממנו - לא לאחרים ) קיימים השנאה והקנאה , הפחד והכאב. תתארי לך עולם שבו כל אדם דואג לחברו , ואוהב אותו באמת , כמו שהוא אוהב את עצמו - לא יהיו סיבות למחמות , כולם יחיו בהרמוניה , רק תדאגי לחברים שלך , והם כבר ידאגו לך , וזאת - אחדות. ואהבת לרעך כמוך. במשפט הזה אפשר לתאר את אחרית הימים. כל אדם יכול להתעסק עם אנרגיות , איך את עושה את זה , זה כבר בחירה שלך. ובקשר ללשנות את צבע העיניים שלך , הייתי ממליץ לך ללמוד לאהוב את עצמך ולקבל את עצמך כמו שאת. תתרכזי במה שאת יכולה לשנות - במודעות. משם כבר יבואו כל האושר והאהבה. בברכת אור ואהבה יופיאל המלאך

morning star

New member
שלום רותם!

שלום לך 1) לכל אדם פוטנציאל כזה או אחר מעצם היותו יצור חי ומחובר לאנרגיות הקוסמיות והארציות השונות. הדבר תלוי ברצון חזק ולרוב באמונה כזו או אחרת (רוב הפעולות המאגיות, הן לטובה והן לרעה, תלויות באמונת המבצע ביכולתו לבצען ו/או באמונה בכח המאפשר לו לבצע אותן). בשאלת האיך : קודם יש לדעת מה ההבדלים בין הפעולות המאגיות והרוחניות השונות, במניעיהן ובתוצאתם. נכון, יש הטוענים כי זה דבר קליל ביותר והם מבצעים זאת ביום יום. לרוב מדובר בשני סוגי אנשים : אלו המשלים עצמם ואלו אשר המשחק עצמו בדברים הקטנים משעשע אותם ומהווה את כל מטרתם. ישנן גם פעולות פשוטות שיכול לבצע כל אדם ואדם, אלה הן פעולות פשוטות שלרוב השפעתן מוגבלת מאוד (אם כי יכולה להיות מסוכנת!). בכל ענפי המאגיה והרוחניות למיניהן יש לעבוד וללמוד באופן לא מבוטל בכדי להגיע לכוחות/הארה אמיתיים. 2) יש הטוענים שכן. לא ניסיתי מעולם ואיני מתעניין ב``קטנות`` שכאלו. ישנם דברים חשובים יותר עליהם אני ארצה להשתמש באנרגיות שלי בשלב זה של החיים.כמו כן, לאחר עיסוק ממושך במאגיה וברוחניות הגעתי לתקופה בא אני משתמש לעיתים נדירות מאוד באנרגיה לצורך ``כישוף``... אין לי צורך בכך (תמיד עדיף למצות את הדרכים הארציות לפני שמשתמשים במאגיה לשם כך). 3) אם אתה מחפש דברים רציניים אתה יכול להמשיך לכתוב אלי כאן או בדואר האלקטרוני. אם אתה מחפש חיים קלים יותר בעזרת מאגיה, אני לא אוכל לעזור לך הרבה. שלך MS הנווד

lady_love

New member
כישוף על קצה המזלג

היי יש לי כמה תשובות בשבילך: 1. ביצוע כישוף אפשרי כמעט לכל אחד , תלוי עד כמה את מאמינה בזה ובאיזה כישופים אתה משתמשת ולגבי כישוף לבן , תזהרי במה שאת מבקשת כי ההבדל בין כישוץ לבן לאפור הוא דק מאד ועל כן כישוף לבן יכול להפוך לאפור ומהר מאד לשחור בלי שאפילו תדע על כך 2. זה בהחלט אפשרי לשנות את צבע העיניים !!!!!!!!!!!!! אני נולדתי עם עיניים חומות!!! כיום , מזה 4 שנים צבע העיניים שלי דבש - ירוק וזה לא גנטי , זה ``עזרה`` מלמעלה ( או מלמטה ) 3. בשביל אינפורמציה נוספת על מאגיה וכישופים את יכולה להיכנס לאתר AVATARSEARCH.COM ושם תמצאי כל מה שמעניין אותך בהצלחה

leo McWhite

New member
תשובות...

1.כן זה אפשרי לכל אדם חוץ מאנשים שעזו כישופי הגנה... ועל כישופים יש להיכנס לאתרים כי כאן אין מספיק מקום... 2.כן זה אפשרי אני עשיתי את זה...וכן זה מאגיה לבנה... ותקראי את ההודעה ששלחתי ל evyatar כי זה בכלליות ותמיד יש לי איסיקיו... ואם תרצצי אני יתן פלאפון...

למעלה