דרך האור
שלום לך רותם. קודם כל , כישוף מעצם ההגדרה של המילה זה שחור. גם מאגיה היא מליה שמגדירה כישוף , והמושג מאגיה לבנה הוא קצת מבלבל. אם את שואלת אותי , אז לא הייתי מגדיר את זה בכלל בתור מאגיה. בגדול יש לך שני כוחות שפועלים בעולם - האור והחושך. וכמובן , אנחנו במלחמה. כשאת הולכת עם האור - את הולכת עם האהבה. אהבה אמיתית אף פעם לא תפגע! אם את נמשכת לנושא האנרגיות אני ממליץ לך ללמוד רייקי. המטרה של האור היא לעזור לכולם להתפתח ולעלות ברמת המודעות , עד שכולנו נחזור להיות אחד. בעצם אנחנו כבר אחד , אבל חיים באשליית הפירוד , ואנחנו פוגעים אחד בשני בלי להבין שכל פעם שאנו פוגעים במישהו , אנחנו פוגעים בחלק מעצמנו. מטרת הכישוף היא להשיג כח , רווח אישי , וגם לפגוע באחרים. בקבלה מגדירים את זה כ- רצון עצמי - ובראשי תיבות - רע. האגו הוא מקור כל הצרות שלנו. בגלל הרצון לעצמי (וכתןצאה ממנו - לא לאחרים ) קיימים השנאה והקנאה , הפחד והכאב. תתארי לך עולם שבו כל אדם דואג לחברו , ואוהב אותו באמת , כמו שהוא אוהב את עצמו - לא יהיו סיבות למחמות , כולם יחיו בהרמוניה , רק תדאגי לחברים שלך , והם כבר ידאגו לך , וזאת - אחדות. ואהבת לרעך כמוך. במשפט הזה אפשר לתאר את אחרית הימים. כל אדם יכול להתעסק עם אנרגיות , איך את עושה את זה , זה כבר בחירה שלך. ובקשר ללשנות את צבע העיניים שלך , הייתי ממליץ לך ללמוד לאהוב את עצמך ולקבל את עצמך כמו שאת. תתרכזי במה שאת יכולה לשנות - במודעות. משם כבר יבואו כל האושר והאהבה. בברכת אור ואהבה יופיאל המלאך