כישוף האבה

rk1586

New member
כישוף האבה

אני רובה אותה ויה לא רוצה אותי מה לעסות

Bartal j

New member
מה זה כל השגיאות כתיב האלה?

אני לא רוצה להיות קשוחה איתך או משהו כזה באמת שלא . וזה לא שיש לי איזה בעיה אישית עם זה אבל לפני שתבצע איזה כישוף עצה שלי : תלמד קודם לכתוב כמו שצריך כי יש לך שגיאות כתיב רציניות ואני לא סתם מעירה לך.. וכמו שכתבו בהודעה הקודמת למה אתה כותב כמו ילד בכיתה ב...? אה ובקשר לכישוף האהבה שביקשת קודם כל תלמד הרבה בנושא ותחקור וטיפ קטן שלי: אם היא לא אוהבת לא יעזור לך כלום פשוט תמשיך הלאה (למרות שזה בטח קשה) ואל תשקיע את האנרגיות שלך בכישוף בשביל מישהי שלא רוצה אותך זה באמת שוה את זה שהיא תתאהב בך בגלל הכישוף שלך או בגלל מי שאתה באמת? תחשוב על זה..

P o M i K i

New member
מה הקשר לשגיאות כתיב?

לפני שתבצע איזה כישוף עצה שלי : תלמד קודם לכתוב כמו שצריך מה הקשר בין לעשות כישוף לבין שגיאות כתיב? אני לא מוצא שום קשר בין זה, אולי הוא באמת לא מוכן לעשות כישוף אבל זה מסיבות אחרות ובגלל שויקי לא כאן, זה לך

מה הקשר?

אני פשוט חושבת שכדאי ללמוד לכתוב לפני שפונים ללימוד מקצוע אחר (במקרה שלנו, מאגיה) אבל נו טוב, זה הוא סדר העדיפויות שלי כנראה אני סתם מוזרה שיש לי סדר עדיפויות שכזה

ToryMaster

New member
וא הו!

אני מבינה שממש התגעגעתם אלי, הא? אל תצעקו על אחרים כי הם צעקו על אחרים, זה התפקיד שלי, תודה.

BiRd Of PrEy

New member
ואם...

ואם היא תרצה "לעשות אהבה" ואתה עדיין לא תהיה מוכן.. אז היא תגיד שהיא רוצה להיפרד.. כי או שיחסי מין או שכלום.. מה תגיד? חח אבל בדוגרי הבנתי מה הוא רוצה "כישוף אהבה אני רוצה אותה והיא לא רוצה אותי מה לעשות?" תלמד לוותר!! מה כישוף אהבה בגיל שלך?

BiRd Of PrEy

New member
היתכוונתי שבגיל שלו אמורים להיות לו

סימני מחשבה של מבוגר.. בגרות מוחית של מבוגר שדוגרי אמור כבר להבין שזה לא בסדר.

למעלה