כישוף אקזוטי "מי ? , מה ?"

Rutterkin

New member
כישוף אקזוטי "מי ? , מה ?"

היי , ביומיים האחרונים יצא לי לדבר עם כמה מאנשי הפורום, אם זה באיי סי קיו ואם זה באי מייל ... בכל אופן יצא לנו לדבר פה ושם על דברים שאנחנו עושים וכדומה וכשהזכרתי את המושג "מאגיה אקזוטית" לא הבינו במה מדובר. לכן ברצוני לדבר על טכניקת כישוף שלמדתי שנקראת... נחשתם נכון "הכישוף האקזוטי" ! הסיפור עצמו הוא פשוט ביותר. אנחנו עוברים על פני מקומות מלאי אנרגיה , כמו נחלים , אגמים , יערות , הרים , מפלים וכדומה... כפי שחלק מכם יודעים , מדיטציה באזורים כאלה היא מאוד בריאה ומרגיעה. תוך מדיטציה באזורים אלה אנו מאוד מתחברים עם המקום , בין אם זה צליל המפל או החול החם והנוח. כאשר אנחנו עושים מדיטציה באזורים אלו האנרגיות ממלאות אותנו וגם האלמנטים המיוחדים באותו מקום. כאן נכנס עניין הכישוף עצמו. אין צורך בשום מרכיב מיוחד חוץ מכם והאזור בו אתם נמצאים. בכישופים רבים יש שימוש באלמנטים מסויימים. וכך האלמנטים באותו מקום שנספגים בנו והאנרגיות שחודרות אלינו שהם כל כך חזקים וחזקות אפשריים להתנתב למטרת כישוף כלשהי , כלומר - אלו הם כישופים מרחוק. מקוה שעזרתי למישהו והעשרתי את ידיעותיכם בברכה ניר Rutterkin

The Wraith

New member
מה כל כך אקזוטי?

מאגיה זה משהו די אינדבדואלי, אין דבר כזה "מאגיה אקזוטית", אתה יכול להצמיד את השם הזה גם למאגיה שטנית, וודו, מקומבה, מאגיה מטבחית וכו´. מה שרשמת כאן הוא סיכום של משהו שהרבה אנשים מדרך יד ימין עושים, הם לא קוראים לעצמם "מאגים אקזוטיים". אקזוטי זה משהו נדיר, מיוחד, מאגיה היא דבר אקזוטי גם ככה.

Rutterkin

New member
לא הבנת

מה שכל כך אקזוטי זה המקומות המיוחדים שזה לא לכל מקום

Rutterkin

New member
....

זה גם לא מוגדר כנתיב ברור שאין דבר כזה מאגיים אקזוטיים זאת רק טכניקה

The Wraith

New member
מקומות מיוחדים?

זה לא מחדש לי שום דבר מאז השנתיים האחרונות, המון מכשפים ומכשפות הולכים למקומות מיוחדים והכל. אנחנו (שטניסטים) משתמשים בחדר לטקסים (The Ritual Chamber), גם זה מקום מיוחד. וגם בלי קשר למאגיה יש אנשים שהולכים לפעמים למקומות מיוחדים באופן קבוע. "מיוחד" זה משהו שמשתנה מאדם לאדם, מה שאתה מביא כאן זה מאגיה "לבנה" (יעני, מדרך יד ימין) לחלוטין רק שאתה מבצע את הטקסים שלך במקום טבעי\"מיוחד" לך וזה לא שונה כל כך ממה שהמון מכשפים עושים.

מבינה את זה

כשביקרתי בסטונהנג´ ועשיתי שם מדיטציה, זו הייתה התחושה הכי צלולה שהייתה לי אי פעם- למרות כל האנשים שהסתובבו סביבי.

Rutterkin

New member
זה בטח היה נחמד :)

ואת אמרת שאת סתם מכשפה בנאלית ומשעממת

נחמד לדעת שקוראים את הודעותי../images/Emo8.gif

ולמרות שהנסיעה שלי לסטונהנג´ הייתה חוויה רוחנית מדהימה, היא לא נראית לי משהו ממנו שאר חברי הפורום יתלהבו- הרי לא פגשתי שם איזה דרואיד פרה-היסטורי או פיה אירית תועה...

לא הייתי בסטונהנג´

החלטנו לוותר על סטונהנג´ כדי לנסוע לעיירה של שייקספיר, אבל אני מתכוונת לחזור ולהיות גם בסטרטפורד, גם בסטונהנג´ וכמובן להשתרע בהייד פארק... אוף, אני מתגעגעת ללונדון...

...So let me take you by the hand

And lead you threw the streets of London ...I´ll show you something to make you change your mind ב-
ליה

כמה מכשפות יכולות להעיד...

שהן גרמו לדרואיד לקהיות אכול קינאה? מו-הא-הא-הא-הא! אגב, הייתי שמה תמונה שלי על רקע סטונהנג´... אבל אני נראית שמנה בתמונה הזו}-(... ליה

Dia Leoghann

New member
טוב אני לא מבין....

במה זה שונה ממה שכל דרואיד ממוצע עושה? למה זה נקרא אקזוטי? ומה כל-כך מאגי כאן? האם אתה יכול להרחיב קצת יותר בבקשה? בברכת אור, Dia Leoghann

Rutterkin

New member
כמובן

בעקרון כפי שאמרתי יש מקומות שהאנרגיה בהם היא ברמה גבוהה. בדרך כלל למקומות יש אלמנט שמאפיין אותם. הרעיון הוא לנצל את האלמנטים האלה תוך מדיטציה כך שאתה משתמש בהם למטרה מסוייצת ומנתב את האנרגיות לפי הצורך. זה טוב לדוגמא להורדת גשם לשבת במקום מתאים לכך. זה יכול להיות נגיד על הר מאוד גבוה קרוב לשמיים או על יד הים שאפשר להרגיש את המים שם. כך אני פעם עשיתי זאת כשישבתי על שפת הים בשעות הדמדומים וניסיתי להרגיש את אלמנט המים נכנס וממלא אותי וכשניתבתי את זה למטרה שלי ושלחתי את זה לשמיים כבר התחילו להשמע רעמים ובסופו של דבר ירד גשם. זאץ שיטה מאוד פשוטה

למעלה