כישוף או קללה???

נמר211

New member
כישוף או קללה???

אתמול בצהריים מצאתי צוואר תרנגולת שחוטה תחת המגב ברכבי אינני יודע מה פשר הדבר אנא עזרו לי ומה לעשות בנידון

EvilFlame

New member
זה באמת טיפשי

כמו השטויות שחתול שחור מביא מזל רע או שאפשר לעשות איתו מאגיה אפלה ועין הרע. בחייאת כל דבר חייב להיות קשור למאגיה? זה כמו שמצאתי גולגלות של עכברים וחתולים בשכונה שלי לא יודע אולי עשו איזה קסם שחור מה אתה חושב? אז שוב אני רוצה להגיד נשמע טיפשי.

Ender W

New member
לא יודע. אם היית מוצא גולגולת חתול

מתחת למגבים של הרכב שלך זה בטח היה נראה קצת אחרת. אפשר למצא הסבר ל"מה עושה צואר של תרנגולת זרוק ברחוב?" אבל כשהוא עובר להתגורר מתחת למגבים ברכב, זה נראה רע. ובטוח שמי שהניח את זה שם סבל מחוש הומור מעוות או שהתעסק בדברים לא ממש "סטנדרטים" בהנחה שזה המצב, אז יכול להיות שלצבע יש משמעות.

EvilFlame

New member
תראה..

כמו שאמרתי זה קצת נשמע טיפשי. בקשר לצווארי תרנגולות כבר הייתי מתחיל להיות מודאג שאולי הקדימו את יום כיפור או משהו. בכל אופן גם כלב ציד יכול להשאיר שאריות של בעלי חיים אבל כמו שאני מנסה להגיד גולגולת של עכבר או גור חתולים או משהו כזה פחות מדאיג אותי כי אולי רצו פשוט להפחיד את הבנאדם אם זה? אם תתחיל לדמיין שיש עליך כישוף זה גם עלול להשפיע אליך. איך המדענים קוראים לזה? אפקט הפלצובו או משהו כזה..

ToryMaster

New member
עלי קפץ היום נחש

אבל אימא אומרת שהוא לא ארסי, והוא היה יפהפה. בכל מקרה, זה לא שטויות, זה עניין של אמונה. על פי אנשים מסוימים גם מאגיה היא שטויות.

ToryMaster

New member
יש מצב

לא טרחתי להסתכל על הצבע המדויק, אבל הוא היה בגווני חום צהבהב. קטן, חמוד, יפהפה.

RainBird

New member
אני פשוט מכיר לחש מהוודון שכולל צוואר תרנגולת שחורה על האוטו.

PurpleFilth

New member
כי הרי ברור מאליו שמסורת הוודון

העתיקה תתיחס לדברים שיש לך על האוטו. (??!?)

RainBird

New member
ברור שכן. זו מסורת שהיא בעצם תערובת מודרנית של המאה שנים האחרונות. ארדן. ואגב, סתם בשביל לעניין יש להם גם קמיע להצלחה במקצוע הזנות.

PurpleFilth

New member
זה כבר יותר הגיוני.

אחרי הכל, המקצוע העתיק בעולם וכאלה. על מה הוא מבוסס?

hagakora

New member
תאמת המקצוע הכי עתיק הוא מיילדת

אבל לא ניכנס לפרטים טכניים.

imdark

New member
אהם

ניתן גם לומר שגנן זה המקצוע הראשון לפי התנך וגם רוצח למרות שזה לא ממש מקצוע אלא יותר האשמה כלומר יש תרבויות בהם רצח כפי שאנחנו מקבלים אותו הוא דבר טוב ולכן אדם שרוצח בשביל כבודו בשבילם לא נחשב רוצח

PurpleFilth

New member
גם זה ישמע נורא טיפשי...

אבל איך לעזאזל זיהית שזה צוואר של תרנגולת?

למעלה