כישוף אהבה יש מישהו שעשה קישוף אהבה וזה אבד לו?
נ נזמירוגוס New member 7/7/06 #5 קומוס קלוס קבלוס! צריך לדעת איך עושים את הכישוף הזה!!! תאמין לי זה עובד, לא נח לרגע מאז שמצאתי אהבה בעזרת הכישוף
קומוס קלוס קבלוס! צריך לדעת איך עושים את הכישוף הזה!!! תאמין לי זה עובד, לא נח לרגע מאז שמצאתי אהבה בעזרת הכישוף
א אישה בפוטנציה New member 7/7/06 #6 זה נראה לי כישוף מקצועי... רק מההטיות נראה לי שתצא לך מזה אהבה...או לא... בהצלחה!
J j e s i New member 7/7/06 #7 תוך כמה זמן?.... זה עבד.......אני לא מחפשת אהבה אני רק רוצה שהאקס שלי יחזור....
נ נזמירוגוס New member 7/7/06 #8 זה משהו אחר אני צריך קצת יותר פרטים. למה עזב אותך? האם עדיין יש בו את ניצוץ האהבה לדעתך? האם יש לו אהבה אחרת? אל תצפי לפתרונות קסם, תהיי יסודית
זה משהו אחר אני צריך קצת יותר פרטים. למה עזב אותך? האם עדיין יש בו את ניצוץ האהבה לדעתך? האם יש לו אהבה אחרת? אל תצפי לפתרונות קסם, תהיי יסודית
א אישה בפוטנציה New member 7/7/06 #9 והכי חשוב תכיני סיר גדול עם כמה חלזונות ואולי איזה ינשוף קטן ומקל גדול.. נראה לי זה עובד יופי.
נ נזמירוגוס New member 7/7/06 #11 את צוחקת אבל זה נושא רציני ואני מרגיש שהבחורה אמיתית ובאמת רוצה עזרה
J j e s i New member 7/7/06 #10 אז ככה... ניפרדנו לפני שבוע ... וכן הוא עדין אוהב אותי הינו שנתיים ביחד... וזהו הוא רק רצה זמן כדי להיות לבד
אז ככה... ניפרדנו לפני שבוע ... וכן הוא עדין אוהב אותי הינו שנתיים ביחד... וזהו הוא רק רצה זמן כדי להיות לבד
נ נזמירוגוס New member 7/7/06 #12 הכישוף שאת רוצה הוא מהסוג של הכישופים השחורים. אני מציע שתחשבי טוב טוב אם את מוכנה להכנס לזה עם כל ההשלכות הכרוכות.
הכישוף שאת רוצה הוא מהסוג של הכישופים השחורים. אני מציע שתחשבי טוב טוב אם את מוכנה להכנס לזה עם כל ההשלכות הכרוכות.
א אישה בפוטנציה New member 7/7/06 #16 חכי הוא בודק בקלפים ובספרים הם מאוד עבים... עוד מעט יביא משהו חזק.