כישוף אהבה. דחוף.

MetalKiska

New member
כישוף אהבה. דחוף.

שלום. יש לי ידע לא גדול כלכך בכישוף. רציתי לדעת, איך אני יכולה לדעת שהטילו עליי כישוף שהאהבה ביני לבין הזוג שלי תפגע, שנפרד, או נריב? או כישוף שגרם לו להשתנות במערכת היחסים שלנו לצד הרע, ממש רע. איך אפשר לזהות את זה בברור? איך אפשר לגרום לזה להפסק? רצוי בכוחות עצמי, משהו שאני יכולה לעשות. זה מאוד דחוף. בבקשה.

יש דרך...נדמה לי

אם את רוצה לדעת אם כישפו אותך, את צריכה לשים ביצה מתחת לכר ללילה בזמן שתישני. ביום למחרת, את צריכה להוציא את הביצה (כשאת מתעוררת) ולשבור אותה. והיה אם הביצה נשברה והיה בתוכה דם- כושפת. אם אין דם- אין שום דאגה לכישוף.

ToryMaster

New member
לא

היה אם יש דם בביצה - שברת ביצה מופרית, היה ואין דם - הלכה החביתה.

ToryMaster

New member
אני אכין סלט וטוסטים ../images/Emo10.gif

אני אפילו אבי אלמיטה עם קפה/תה ופרח באגרטל לבן קטן.

MetalKiska

New member
אוקי תודה לך. יש עוד דרכים אולי?..

כי ממה שהבנתי דברים כאלו לא תמיד עובדים.. יש לך אולי עוד עצות וכו'?... כי גם אין לי בכלל ניסיון בכישוף, רק ידע מאוד מצומצם וכללי. תודה לך בכל מקרה, אני אעשה זאת היום.

Diableror

New member
אם אין לך נסיון

אין דבר שאתה יכול לעשות בעצמך,פרט מללכת למישהו שכן יש לו נסיון. אתה צריך לשאול את עצמך-האם אתה מכיר מישהו שמוכן להשקיע כ"כ הרבה מאמץ כדי להפריד בינכם?ואני לא מתכוון לסיכסוכים טלנובליים,אלא למשהו שדורש הרבה יותר השקעה וכוח. Diableror

MetalKiska

New member
אממ..

קודם כל, רק בשביל הנוחות - אני בת. ואני יודעת שאין משהו שאני יכולה לעשות לבד, כי אין לי ניסיון. ואני לא רוצה לקלקל ולפגוע עוד יותר. ואינני יודעת אם יש מישהו כזה, בספק. אבל יכול להיות שיש מישהו מהצד של הבן זוג.. אנני יודעת. ואני גם לא יודעת למי לפנות, במיוחד מהאזור שלי שאני מהדרום. ושמעתי שיש מספיק רמאים ושרלטנים בנושא.. שסתם יסחטו כסף שגם ככה אין לי..

Diableror

New member
אם כך..

הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לנסות זה לעבוד על הקשר שלכם.הסיכויים שמישהו הפריד בינכם ע"י פעולה מאגית זניחים,ולדעתי עדיף לך להתמקד בדרכים לשפר את המצב מאשר לחפש לו "תירוצים". בהצלחה Diableror

MetalKiska

New member
.

אני ממש לא מחפשת תרוצים. אל תגיד דברים כאלו, במיוחד בנסיבות שאתה לא מכיר אותי, ולא מכיר את הבעיה עצמה. אני מודעת היטב למה שאני אומרת, ושואלת. תודה לך בכל מקרה.

Diableror

New member
לא התכוונתי לבקר..

אני פשוט אומר,שמאחר ואין לך *כרגע* דרך לאשש את החששות שלך,עדיף שתשקיעי מאמצים בלמצוא פתרון לבעיה,במקום את המקור לבעיה. לא ביקורת,סתם עצה-ומצטער שהבנת אחרת. Diableror

MetalKiska

New member
זה בסדר.

סלחתי :) וכן, רק חבל שזה מה שאני עושה כלכך הרבה זמן, וזה לא עוזר.. נו טוב..

ToryMaster

New member
המ

הייתי שמחה אם היית מפרטת קצת על הבעיה, מתי זה התחיל, וכו'. למה את חושבת שזה דווקא כישוף?

MetalKiska

New member
אוקי. אני אספר על המקרה.

אני יודעת שלא אני מושלמת, ולא הוא, והיו לנו קצת בעיות בעבר, אבל לא ברמה כזו. הכל היה בסדר עד שלא מזמן נסעתי לאוקראינה לשבועיים, (חזרתי לפני שבועיים - שלוש בערך) והוא השתנה באופן כלכך קיצוני פתאום. שזה מדהים. הוא נהיה כלכך קר, וכשאנחנו ביחד זה לא כזה בולט, אבל בטלפון למשל זה מאוד. ואפילו בכיתי לו פעמיים, והוא היה קר כקרח. ושאלתי אותו : "אתה הורג אותי מבפנים, פשוט הורג... זה בכלל לא מזיז לך? איך את חי עם עצמך?" והוא ענה לי "אף אחד לא מושלם". והמון דברים כאלו.. וכשאני מנסה לדבר איתו על זה הוא אומר שהוא בכלל לא מבין על מה אני מדברת ובכלל לא קולט את זה. ורק אומר לי "ככה אני וזהו תקבלי או תלכי" וזה אף פעם לא היה ככה. אף פעם! הוא לא היה כזה בחיים. והוא טוען שהוא אוהב אותי והכל, והוא עומד על זה חזק, אבל פשוט לא רואים את זה. פשוט לא. וגם מוזר מאוד שיש קטעים שהוא אומר משהו "קר" שכזה ואז פתאום אחרי שנייה אומר "לאאא!! לאא התכוונתי לזה!! אני אוהב אותך!! לא" ואז פתאום שוב אומר משהו קר.. בגלל זה זה כלכך מוזר לי, ואני לא יודעת, בנאדם לא יכול להשתנות תוך שבועיים ככה ולהפוך פשוט לזומבי. אולי המקרה נשמע די פשוט ודבילי, אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה (והיה לי מספיק נסיון עם אנשים) ובמיוחד הקטע שהוא מחליף דעה, חוזר לעצמו לשנייה, ואז בום! שוב נהיה בנאדם אחר.

MetalKiska

New member
כן! מליון פעם ו -

הוא אומר שהוא בכלל לא יודע על מה אני מדברת. מה נכנס לתוכי, ואני רואה שהוא לא עושה ת'עצמו סתם, הוא באמת ככה. הוא פשוט לא מבין בכלל מה אני אומרת לו, ואם הוא טיפ טיפה מתחיל להבין הוא אומר שהוא לא יודע למה הוא ככה, שהוא פשוט לא יודע מה קרה איתו. וזה מה שהיה מוזר.. שאתמול היו כמה פעמים.. שהוא אומר משהו קר, ופוגע בי, ופתאום אחרי שנייה הוא מתנצל 100 פעם ומתנהג כרגיל כמו שהוא היה לפני שכל זה התחיל, ואז שוב.. כאילו מישהו משחק בו, אני פשוט יודעת שזה לא הוא. אני בטוחה בזה. ואני כלכך נואשת שאני לא יכולה לעשות עם זה כלום.

MetalKiska

New member
אנחנו ביחד אבל..

כן אנחנו ביחד. אני לא מתכוונת לאבד אותו. והוא אוהב אותי (ככה לפחות הוא טוען).... ואני יודעת שהוא לא בוגד בי וכאלו. חשדתי בהתחלה, אבל שללתי את זה. אני פשוט יודעת שקורה לו משהו, וזה לא הוא. תחושות כאלו חזקות וצלולות לא יכולות להטעות. אולי זה לא כישוף, אולי משהו חדר אליו, אני לא יודעת. אתמול הצבתי לו אולטימטום (מטפשותי או חוכמתי) שידבר איתי ויכתוב לי רק כשהוא יפסיק להתנהג ככה, כשבאמת יחזרו אליו רגשות היאכפתיות כלפיי, והכל. כי באמת שנמאס לי לסבול. ואני לא חושבת שנפרד, היתי רוצה לעזור לו מאוד.. כי אחרי הכל האהבה לא מתה ביננו. ולפני שהוא כלכך השתנה הינו מאוד מקושרים אחד לשני, ואני מכירה אותו הכי טוב בעולם. תמיד היו לנו תחושות אותו דבר, בתת מודע, הכל.. אני לא חושבת שכל זה מת סתם ככה, פשוט קורה משהו, והורג אותי שאני לא יודעת מה.

ToryMaster

New member
המ

ניסית לדבר איתו? לומר לו מה מציק לך, איפה ואיך את מרגישה שהוא שתנה, ולראות מה אפשר לעשו תבנוגע לזה? כי בינינו? מישהו שיתייחס אלי ככה, ויגיב לכל מה שאגיד על זה ב"ככה אני תקבלי אותי או תלכי", יקבל ממני בדיוק סטירה לפנים ופרידה מייגית. גם אם הוא אוהב אותי, גם אם אני אוהבת אותו.

למעלה