כיריים

כיריים

איך אתן מנקות
(כולל הסביבה...

רבקהבן

New member
בד"כ אני מנקה עם ספוגית וסבון כלים

ישר אחרי הבישול במידה ומתלכלך מאד ושומני אני משתמשת בסנו פורטה פלוס משהה כמה דקות ומנקה אח"כ מבריקה בסנו נרוסטה (יש לי תנור נרוסטה) עושה את העבודה מצוין

לא כדאי שאענה גם על זה...

הכיריים זה אחד המקומות היותר מוזנחים בבית המאוד מוזנח שלנו. התכנון הוא לטפל בהם, מיד אחרי שערימות הבגדים יכנסו לארונות. (לא, לא כביסה נקייה. סתם בגדים, גדולים וקטנים, הרבה לא שייכים לבית בכלל)

טיפ בנושא הכיריים

אני משתמשת בו בדרך כלל בימי חמישי-שישי לפני בישולי השבת, שמה ניר כסף גדול מתחת למבערים, למשך כל יום הבישולים, ואז ממש קרוב לשבת בנקיון הסופי - מורידה אותו והכיריים נוצצים. מקסימום יש רק לנקות את הכפתורים... ומשתמשת בתרסיסים של ניקוי מטבח המסירים גם שומנים.

שוקולתה

New member
תיזהרו לא כל מסיר שומנים זה טוב

המסיר של סן מוריץ לא מומלץ לכפתורים . כי נמחק הצבע .תיזהרו .

I Was Hoping

New member
כך:

אג'קס מולטי פרופשיונל - קצף לניקוי, עם ספוג הפלא. אחר כך ספריי סנו נירוסטה עם מטלית הברקה של ניקול. הכי חשוב זה לנקות אחרי כל שימוש ולא לחכות להצטברויות נוראיות שם. מאוד לא אסתטי ומאוד קשה לניקוי אחר כך...

iditush forever

New member
לאחר שימוש בכיריים, שלי מנירוסטה

אני משתמשת בחומר ניקוי של אסטוניש שמיועד לכיריים ותנורים, בבקבוק כחול החומר עצמו בצבע כתום. שמה טיפה חומר על הכיריים ועם סקוטץ'ברייט עוברת בעדינות, בכל זאת נירוסטה לא רוצה לשרוט ולהשאיר סימנים. לאחר מכן מייבשת, מרססת עם רסס נגב ועוברת עם סמרטוט יבש ונקי
. כמו קסם, הכיריים מבריקות ומצוחצחות להפליא.

חוזרת א

New member
כרגיל אצלי

דוקא בזה אני כן מקפידה... אחרי הבישול סקוטצ' ברייט עם סבון כלים לשפשוף מקסימום קצת שפריץ של מסיר שומנים ואח"כ לעבור עם מטלית לחה. יוצא נקי מאוד... אצלי מאז שהפסקתי להשתמש בכריות ניקוי הדביליות והתחלתי עם הסקוטצ'ברייט לא מבינה איך הסתדרתי קודם- הכל זה מנקה!!

אוצה

New member
עם סבון כלים וכרית ניקוי סינית

במקרים קשים במיוחד- עם תרסיס קצף להסרת שומנים של סנו (אני נחנקת מהסנט מוריץ). פעם בשבוע בער- מנקה עם קצת אקונומיקה. מבערים- מידי פעם בקערה עם מי סבון. לא מזמן ניקיתי את החלק שמחזיק את המבער ב... מדיח. אני שונאת ששמים נייר כסף מתחת זה ממש מפריע לי ובכ"ז הכיריים שלי מבהיקים (שומרת וכל יום מנקה קצת אז השד לא כ"כ נורא...).

בדרך כלל שמתי מסיר שומנים

השארתי קצת ואחר כך ניקיתי ( הרי אני לא מנקה אותן כל שבוע צריך ממש לשפשף) השבוע שפכתי מעט מים שמתי סאנריידר חיכיתי קצת ופשוט ניגבתי קצת

maybesure

New member
"פלאית"

של זהר-דליה. חומר לניקוי כללי שגם מסיר שומנים. ריסוס וניגוב בלי שפשופים בכלל. מנקה איתו גם את הקרמיקות שמאחורי הכיריים ואת קולט האדים כמו עוד משטחים ומכשירים במטבח. הוא לא תוקפני כמו הסנט מוריץ, ורילו עדין ונעים ולא מחניק.

ועכשוו תסבירי ליאיפה את קונה

חומרי ניקוי של זוהר דליה? למיטב הבנתי זה תעשייתי ולא נמכר בשוק הפתוח

למעלה