כיריים

stellap

New member
כיריים

שלום לכולם, אודה על עזרתכם: בזמן האחרון הכיריים שלי מלכלכים את כל תחתיות הסירים והמחבתות שלי בפיח שחור בלתי נסבל. כמו כן, הלהבה נראית יותר צהובה מאשר כחולה. ניסיתי לנקות את הכיריים עם מברשת שיניים ישנה אך זה לא הועיל. 1. איך מסירים את הפיח המעצבן מתחתיות הסירים(מים וסבון לא עוזרים :(? 2. איך פותרים את הבעיה עם הכיריים? (אני לא חושבת שעומד להגמר בלון הגז) תודה רבה, סטלה

ריפ15

New member
ננסה לעזור...

בקשר לפיח מהכיריים, נראה לי שזה משומן שרוף או מחומר אחר שנשפך עליהן. 1.
להסרת פיח- תנסי עם אסטוניש של יעקובי שזה מסיר שומנים קר, בד"כ זה עוזר הוא יותר בטוח מסנט מוריץ.
אולי אקונומיקה תעזור עם מים חמימים .
תנסי להשרות את התחתית של הכלים בתוך גיגית עם אקונומיקה ומים חמים אולי זה יעזור. 2.
תנסי לנקות את הכיריים עם מסיר שומנים (כמו אסטוניש) אולי זה יעזור, רק לא לגרד עם סקוצ' או משהו שורט כי זה יכול להוריד את הציפוי מהכיריים.
אם עדיין יש בעיות עם הכיריים דברי עם חברת הגז שלך אולי הם יעזרו. עכשיו, שאלה נוספת: האם נשפך משהו על הכייריים האלה שגרם ללהבה צהובה או פחם
מקווה שעזרתי.

נועם@בת

New member
פיח על תחתית הסירים נגרם מבעירה לא מלאה

ללהבה בכירים לא מגיע מספיק אויר ולכן שריפת הגז אינה שלימה ונשאר פיח. באיזה מקום יש סתימה. או שזה במבערים עצמם וצריך לעבור עם סיכה על כל החורים. או שזה בצינור מתחת למבער לשם נכנס גז בישול אבל יש שם חור שמאפשר לאויר לעבור. אני לא בקיאה במבנה לכן לא אוכל להגיד לך איך לפתוח אותו. אבל אם תפרקי את הפלטה של הכירים תחשפי את בסיס המבערים ותוכלי לראות את זה. אפשר לנקות את תחתית הסירים במסיר שומנים קר (סנט מוריץ, סנו פורטה וכיוצא בזה). להזהר לא לטפטף על השיש או על חלקי גוף. בתיה

למעלה