כירון בטלה

Coffee to go

New member
כירון בטלה

היי, אולי מישהו יכול לתת לי הסבר על כירון בטלה - בית 11 על איזה "פצע" אני אמורה "לעבוד"?

טוב, זה קצת יותר מסובך

כי כירון צמוד לוונוס, מול אורנוס, סקוור ליופיטר, שליטת בית 6, והשליט שלה בבית 12. זה קשור להרגשה שלך, שתמיד נמצאת איתך כנראה, כאשר את משווה את היצירתיות שלך עם ערכי הקהילה או החברה שבה את נמצאת, ומשהו שם לא שלם רגשית.

Coffee to go

New member
היי אש בכוכבים

היי, אני לא כל כך מבינה את המשפט שכתבת ..."את משווה את היצירתיות שלך עם ערכי הקהילה או החברה שבה את נמצאת..." תוכל אולי להסביר קצת יותר בבקשה.

Aries7

New member
הי coffee

המיקום של כירון במפה שלך מורכב למדי.הוא בצמידות קרובה לונוס עם זוית של 180 לאורנוס .השליט של כירון מרס נמצא בבית 12.לדעתי זה יכול להראות על אכזבות ושיעורים דווקא בתחום הידידים/חברים.האם ייתכן שהתאהבת בעבר בידיד שלך, הפכתם לזוג ואז נפרדתם בפתאומיות בניתוק כואב? יש פה שיעורים בתחום הזה של התאהבות וניתוקים ופרידות ואז ההתאבלות על האהבה היא גם הפסד של חבר קרוב ולא רק על האהבה.למרות שונוס בבית 11 מראה על אדם חברותי בד"כ עם הרבה ידידים ומעגל חברים נרחב אצלך בעקיפין הנושא הזה דווקא קשור לפחדים מאד גדולים בגלל ההקשר לבית 12 בית תת ההכרה

Aries7

New member
המשך

זה מחלחל גם אל הערכה העצמית שלך ואל הנשיות שלך.יש כאן פגיעה בדימוי העצמי שלך בתור אשה מכיוון שמרס בבית 12 השליט של כירון צמוד לירח בבית 12 מיקום לא פשוט אבל זה מה שמביא אותך לחיפוש עצמי ולחפירות בנפש.

Coffee to go

New member
היי Aries7

היי, תודה על תגובתך. האמת... יש הרבה ממה שכתבת. אכן נפגעתי ממישהו בעבר שהיה ידיד והתאהבתי בו אבל הוא לא רצה. (הפסד שלו כמובן
האם הכירון מדבר על הרבה פציעות או רק אחת נקודתית?. כי אם זה רק אחד אז המצב שלי מצויין
כי אני אחרי זה. כבר עברתי את שלב האבל. בגדול, אני אדם מאוד חברותי, אבל כמובן שלאורך השנים נפגעתי רבות מאנשים ועקב כך המעגל החברתי של הצטמצם מאוד, כי לא בא לי יותר לעבור סרטים כאלה כואבים.

Aries7

New member
את האמת לא נראה לי שכירון מדבר רק על פציעה

נקודתית כלומר פעם אחת וזהו.אבל זו רק דעתי שלי ובהחלט ייתכן שאני טועה.אני לא מתייחסת כרגע אל המפה הספציפית שלך אלא באופן כללי.לא נראה לי הגיוני שככה זה עובד, פעם אחת וזהו זה מאחורינו .יותר נראה לי שיעורים בתחום ובנושא המדובר. ולגבי המפה שלך- הנה תגובתך אלי משקפת את מה שכירון בא ללמד אותך.את בעצמך כותבת שעברת פעם אחת אכזבה עם הידיד אבל הרבה אכזבות מחברים.בית11=חברים כירון=פצע ולכן המעגל החברתי שלך הצטמצם מאד עם השנים כי את מפחדת להפגע שוב. את בעצם ענית בעצמך מה תפקודו של כירון בבית 11 במפה שלך.

or311

New member
ועוד על כך

יש בך בנושא החברתי ובכלל סתירות פנימיות שגורמים להתשה פנימית וקושי. מצד אחד את רוצה חברים ,מוכנה להקדיש ולעזור להם ואפילו רוצה הרבה. מצד שני יש את הפגיעות העמוקה שיצרה חסמים ומנגנוני הגנה. מעבר לכך את כנראה גם בקורתית לגבי-כך והחברים צריכים לעבור סינון מבחינתך -עוד דבר שפוגע. כך שכירון הוא לא רק "פצע". ייתכן שעובדת היותו בבית 11, מול אוראנוס צמוד ונוס- מצביע על כך שמביא עניין באסטרולוגיה ורוחניות....

Coffee to go

New member
היי or311

תודה עך תגובתך. מעניין מה שאת/ה כותב/ת... לדעתי, וכמו שאני מכירה את עצמי כל המהות שלי היא למעשה סתירות וניגודים. וכן הסתירות האלה מאוד מאוד מתישות וקשות. אני מזל דגים קלאסית. כמו סמל הדגים... כל דג לכיוון אחר. מעניין שדווקא עכשיו בתקופה האחרונה התחלתי להתעניין ולהתעמק בנושא האסטרולוגיה. יש לך הסבר לכך?

eynat6

New member
לעע..

שמש ומרקורי שלה ממש בתחילת דגים. תביט במפה.

למעלה