כיצד עם כבל מוצלב ניתן להעביר מידע

דודו012

New member
כיצד עם כבל מוצלב ניתן להעביר מידע

בין מחשב אחד למשנהו ובעזרת איזו תוכנה (האם קיימת אפשרות כזו בכלל)? תודה מראש דודו

blzvi

Active member
אין צורך בתכנה,קוראים לזה רשת ביתית

מה שצריך זה כרטיס רשת פנוי בכל מחשב ,וכמובן כבל רשת מוצלב . ומיתקון הרשת הוא באמצעות אשף (נמצא ב my network connections )

JohnDoe5

New member
איזה סוג כבל מוצלב ?

USB ? רשת ? LPT ? SERIAL ? אם אתה לא בטוח איזה סוג הוא, תרשום לאיזה כניסה אתה מחבר אותו

JohnDoe5

New member
מי אמר ?!

יש לי בבית "כבל מוצלב" פראללי לחיבור בין מחשבים ויש לי גם "כבל מוצלב" סריאלי לאותה מטרה והרשת שלי בבית מחוברת כרטיס לכרטיס באמצעות "כבל מוצלב" utp (רשת) אז באיזה כבל מדובר ?

yosefgod

New member
רשת.. זו הרי רשת לא?

חחחח טוב לא כולנו כמוך מחברים רשת ביתית בכבל פראללי (המעביר מידע הרבה הרבה יותר לאט מאשר רשת..) אנחנו נוהגים לעשות לפי המקובל. הולכים אחרי העדר.

blzvi

Active member
jhondoe5

הרי ציינתי בפרוש כרטיסי רשת כל המוסיף גורע ,עכשו כבר דודו.. כבר מבולבל

JohnDoe5

New member
גם אתה כנראה לא קורא טוב

הוא לא כתב בשום מקום "רשת" הוא שאל לגבי העברת קבצים בין מחשבים. בשביל זה אפשר לקנות כבל USB מוצלב או כל כבל אחר, לא צריך להוציא כסף על שני כרטיסי רשת (במיוחד לא כאשר מדובר במחשבים שונים כל פעם שיצריך ניתוק וחיבור הכרטיסים בכל מחשב) אני לא מנסה לבלבל, אני מנסה לפשט...

DToNAToR

New member
אל תריבו

תחכו שהוא לפחות יגיב

JohnDoe5

New member
תגיד, ראית שהוא רשם "רשת" בהודעה?

תקרא שוב את ההודעה של דודו012 - הוא שאל לגבי העברת קבצים בין מחשבים ולא ציין בשום מקום את המילה "רשת". למה צריך רשת בשביל להעביר קבצים ? למה לקנות שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב כאשר אפשר להסתפק בכבל בלבד בלי שום כרטיס ? נכון, לא מקבלים קצבים של 100 מגה ביט, אבל בשביל להעביר קבצים של 5 מגה, אפשר להסתפק בקצבים של 512 קילו ביט.

yosefgod

New member
טוב תראה תצ'מע תבין..

אנחנו לא יודעים לאיזו מטרה רצה דודו את הרשת האם זה קבוע או שזה חד פעמי אם זה חד פעמי אז הוא יכול לקרב את שני המחשבים ובUSB או פראלל להעביר את המידע.. אם הוא רוצה קבוע אז הוא מן הסתם ירצה לקנות את הכרטיסים והכאבל כדי לעבוד יותר מהר ויותר רחוק... אז אנחנו הנחנו שהוא רוצה את זה חיבור קבוע. אתה הנחת הפוך. דעותנו התנגשו וכאן מגיע דודו ופותר את הסכסוך... אם הוא רוצה קבע הוא פועל בעצתנו אם זה חד פעמי הוא פועל בעצתך וחוסך..

az ma

New member
../images/Emo124.gif דודו! כנס כאן מייד!...

הצתת כאן מלחמה קטנה. נראה שרק אתה תוכל להפסיקה. אז יאללה...

az ma

New member
3 תוכנות...

1. Laplink 2. pcAnywhere 3. IntelliMover וודא שהן רצות על מערכות ההפעלה שלך...

דודו012

New member
רבותי , מתנצל שלא הייתי נוכח בזמן

ההתלבטויות,
...(2 דקות לאחר שכתבתי את ההודעה, בום המחשב מסרב לעלות..לא חשוב כעת הכול תקין) ובכן מדובר במצב של חיבור חד פעמי בין המחשב שלי למחשב לקוח, כאשר עליי לגבות מידע (כמות סבירה של 4-5GB) מהHD של הלקוח לHD שלי לפני הפירמוט, ב2 המחשבים קימת מערכת XP + כרטיסי רשת או לחילופין מה עושים כאשר יש ברשותי כבל USB האם ישנה אפשרות לעשות זאת?? תודה מראש ומבטיח להיות נוכח בזמן התשובה דודו

az ma

New member
שני *שיגולים*

1. האם יש שני 2.0 USB פורטס בשני המחשבים? אם מדובר בלפחות אחד שהוא USB1 אז חל על הזמן... אתה תהיה סבא עד שההעברה תסתיים... 2. אם אין לך נסיון בהתקנת רשת אז סביר שתתלוש קצת משער ראשך...זה גם ידרוש זמן לימוד... לא שוה להעברה חד פעמית... אם אין לך USB מתאים פר 1, אז שוה לבדוק אפשרות להעביר דרך CD או DVD-R/RW... יש תוכנות לחיתוך/חיבור קבצים כך שיתאימו על המידיה...

az ma

New member
אופציה נוספת...

תקע את הHD שלך במחשב הלקוח או להפך, כHD שני...

shafan8r

New member
by the way network

i have to computers conected with network card everything if fine but i have an error when i try to devide the internet conection between them i already tried to remake the homenetwork i have xp pro

למעלה