כיצד נרשמים לGMAIL?
S splashy New member 2/2/05 #5 זה לא עולה כסף. פשוט צריך הזמנה ממישהו שכבר יש לו חשבון כי זה עדיין בשלב ניסיון (בטא)
D dds22 New member 2/2/05 #6 gmail זו תיבה שבניסוי של גוגל התיבה היא (pop3) ונותנת 1 גיגה לכל משתמש.השירות אינו עולה כסף אבל בשלב זה לא ניתן להירשם עצמאית אלא רק ע"י הזמנה כפי שהבטחתי לשלוח לך בערב.
gmail זו תיבה שבניסוי של גוגל התיבה היא (pop3) ונותנת 1 גיגה לכל משתמש.השירות אינו עולה כסף אבל בשלב זה לא ניתן להירשם עצמאית אלא רק ע"י הזמנה כפי שהבטחתי לשלוח לך בערב.
T tal sh New member 2/2/05 #7 אוקיי אז שלח לי הזמנה... ותסביר לי איך זה הולך .. פנה אליי או במסר או באיי סי קיו 276877123 או במסנג'ר [email protected] זה נשמע לי מעניין ... הג'י מייל הזה
אוקיי אז שלח לי הזמנה... ותסביר לי איך זה הולך .. פנה אליי או במסר או באיי סי קיו 276877123 או במסנג'ר [email protected] זה נשמע לי מעניין ... הג'י מייל הזה
S splashy New member 2/2/05 #10 זה לא פעם ראשונה שאנשים מבקשים ממני הזמנה ו"שוכחים" להגיד תודה/בבקשה כנראה שזה מדבק
D dant64 New member 2/2/05 #12 אודה ותודה מראש באם אוכל לקבל גם הזמנה danni [email protected] שוב תודה
C castroman New member 2/2/05 #13 אני ישלח...איזה מוזר הבוקר הופיע לי משהו חדש בGMAIL, קיבלתי 50 הזמנות, אז מי שרוצה מוזמן לבקש.
T tal sh New member 3/2/05 #16 נו שלחו לי בבקשה , בסוף לא שלחתם לי חחח מצטער שלא כתבתי בבקשה\תודה בדרך כלל אני כותב בקיצור תוכלו לשלוח לי הזמנה אחת לאי מייל ? [email protected]
נו שלחו לי בבקשה , בסוף לא שלחתם לי חחח מצטער שלא כתבתי בבקשה\תודה בדרך כלל אני כותב בקיצור תוכלו לשלוח לי הזמנה אחת לאי מייל ? [email protected]