כיצד ניתן להתנדב?

איידהו

New member
כיצד ניתן להתנדב?

למרות שבעת חירום יש לי תפקיד מבצעי, את שירותי המילואים הרגילים שלי אני עושה בכמה יחידות עורפיות. מזה כמה שנים שאני רוצה להתנדב לשירות מילואים בשטחים. אומנם לא עברתי טירונות קרבית אך למיטב הבנתי אני יכול לשמש בשמירת התנחלויות, אבט"שים וכדומה. מדובר עלך התנדבות שכן אני מבצע מילואים באופן מלא. לפני כחצי שנה פניתי ליחידה שלי וקיבלתי אישור בפקס ממפקד היחידה להתנדבות שכזו. ביחידה שלי רצו לארגן התנדבות כללית כזו לקו התפר אך בסוף זה בוטל וקצינת הקישור שלי לא יכלה לעזור לי לגבי מי לפנות. בעיה נוספת היא שכרגע איני מצליח למצוא את האישור שקיבלתי ולא כל כך נעים לי לפנות "ולנדנד" מחדש. שאלותיי הן למי עליי לפנות לשם כך והאם הצבא יכול בעצמו לברר עם היחידה שלי כי היא מאשרת לי את ההתנדבות או שעליי להמציא אישור מחדש? למי שאולי קורא זאת ומכיר אותי מהפורום של מרצ אז לא, לא נטרפה עליי דעתי ולא הפכתי לתומך נלהב במפעל ההתנחלויות. פשוט חשוב לי מאוד להקל מהנטל על אנשים אחרים וכן חשוב לי ללמוד להכיר ממבט אישי את כל הקשור להתנחלויות ובכלל לשטחים. זהו רצון שמלווה אותי כבר כמה שנים והעדפתי לדחות אותו בגלל לימודים. כעת אני בתקופה בה יש לי זמן פנוי ולכן יותר נוח לי לעשות זאת. לא תהיה לי כל בעיה להחליף מישהו שצריך לבצע אבט"ש או דבר דומה ואינו יכול מסיבות שונות. עליי לדעת רק האם זה אפשרי ולמי עליי לפנות בתודה מראש

למה לך???

לך לפסיכיאטר ותשחרר על 21 כמוני!!! הכי טוב!!! בלי צווים!!! בלי מילואים!!! בלי כאב ראש!!!! פסיכיאטר ..... וזה עובד...... אשמח לקבל תגובות במסר אישי

למעלה