כיצד ניתן לגרום לכך.... שע"י לחיצה על אנטר בתוך textarea לא תתבצע ירידת שורה?
A amir100 New member 29/7/01 #1 כיצד ניתן לגרום לכך.... שע"י לחיצה על אנטר בתוך textarea לא תתבצע ירידת שורה?
ה הנוטה להאמין New member 29/7/01 #2 תצטרך ללכוד את ה-Enter שזה chr(13), אם אני זוכר נכון... בכל אירוע של onkeypress... ולהורות לו לעשות את מה שאתה רוצה שיעשה במקום.
תצטרך ללכוד את ה-Enter שזה chr(13), אם אני זוכר נכון... בכל אירוע של onkeypress... ולהורות לו לעשות את מה שאתה רוצה שיעשה במקום.
נ נתן.ל New member 29/7/01 #3 נראה לי שזה קצת יותר מסובך איך תגרום לסמן ב teztArea שלא לקפוץ שורה למטה ? הממממ....בעצם אולי בJS אפשר משהו כזה : form1.textarea.value.lentght--כלומר הTXT = TXT-1
נראה לי שזה קצת יותר מסובך איך תגרום לסמן ב teztArea שלא לקפוץ שורה למטה ? הממממ....בעצם אולי בJS אפשר משהו כזה : form1.textarea.value.lentght--כלומר הTXT = TXT-1
ד דלילה New member 29/7/01 #4 לא נראה לי שזה יבטל את ירידת השורה בדרך של הנוטה אפשר לתפוס את האירוע ולבטל אותו: if (event.keyCode == chr(13)) event.keyCode = ""
לא נראה לי שזה יבטל את ירידת השורה בדרך של הנוטה אפשר לתפוס את האירוע ולבטל אותו: if (event.keyCode == chr(13)) event.keyCode = ""
נ נתן.ל New member 29/7/01 #5 לא נראה לי שאפשר ככה ... הרי כל המטרה של לכידת הארוע היא שהתבצע כבר הארוע ... אם תבטלי אותו לא יקרה כלום כי הארוע כבר התרחש.
לא נראה לי שאפשר ככה ... הרי כל המטרה של לכידת הארוע היא שהתבצע כבר הארוע ... אם תבטלי אותו לא יקרה כלום כי הארוע כבר התרחש.
ה הנוטה להאמין New member 29/7/01 #6 זה לא סותר... אם התרחש אירוע של לחיצה על Enter, מה הבעיה לשלוח את התווים שמחזירים את ה-Enter אחורה?! כמו לעלות שורה ומעבר הסמן לסוף השורה הנוכחית?!
זה לא סותר... אם התרחש אירוע של לחיצה על Enter, מה הבעיה לשלוח את התווים שמחזירים את ה-Enter אחורה?! כמו לעלות שורה ומעבר הסמן לסוף השורה הנוכחית?!
ז זהר פלד New member 29/7/01 #7 פשוט ככה: onkeypress="if(event.keyCode==13) return false"זה יחסום את האנטרים, בדקתי את זה עכשיו. הבעיה היחידה היא שזה לא עוזר אם מישהו עושה copy & paste
פשוט ככה: onkeypress="if(event.keyCode==13) return false"זה יחסום את האנטרים, בדקתי את זה עכשיו. הבעיה היחידה היא שזה לא עוזר אם מישהו עושה copy & paste