כיצד מגשרים?

shlulit

New member
כיצד מגשרים?

שלום, אני בת 24 ובזוגיות זו כשנה וחצי. חבר של בן זוגי מתחתן, והוחלט לארגן לו מסיבת רווקים. בן זוגי שאינו מעורב בארגון עדכן אותי כי הוחלט להזמין חשפנית. הדבר מאוד מפריע לי, ושוחחתי על כך עם בן זוגי שיחה ארוכה וכנה. ביקשתי ממנו שבחלק זה של הערב שלא יהיה נוכח. בן זוגי מקבל את הרגשתי, אך מפריע לו מאוד שבחלק מהערב לא יהיה בחברת חבריו. מה דעתכם?

seeyou

New member
לא הייתי נוהג כמוך.

את גילית לו את עקב אכילס שלך ( ביטוי שבא לתאר נקודת חולשה) בני אדם נוהגים לנצל את זה בכול הזדמנות הייתי עונה לו שהיית מצטרפת לחגיגה של בת זוגו אם יהיה חשפן
יוסי הייתי חוזרת בי ומרשה לו להיות ולהתנהג כמו יתר החברים שלו ייתכן שתגלי אדם אחר ממה שחשב. יוסי

shlulit

New member
יוסי היי

האם זוגיות איננה מושתת על כנות? אני לא רואה כל בעיה בכך שחשפתי את דעתי, הבעיה בעיני היא שבן זוגי אינו מרוצה, ומצד שני אם ישתתף לי יהיה מאוד קשה עם זה. מה הכוונה אגלה אדם אחר ממה שחשבתי? קשה לי לרדת לסוף דעתך...

seeyou

New member
האם זוגיות איננה מושתת על כנות?../images/Emo178.gif

כן ולא- הזוגיות זה לא לבן או שחור. זוגיות זה לא כמו מטמטיקה וה"כנות" משתנה לפעמים לפי מצבים בשטח. את לא רואה כל בעיה בכך שחשפת את דעת? זכותך רק שתביני שלכול אחד יש את הדעה שלו והוא לא חייב לקבל את הדעה שלך. ואם את תעמידי אותו במצב עדין מול החברים שלו אני מניח שהוא יחזיר לך במועד אחר שלא תצפי. ,מה הכוונהשלי שתגלי אדם אחר ממה שחשבת? פשוט-ייתכן שהוא לא היה במעמד כזה ויתנהג בצורה שונה מהרגיל(אדם ניכר בכיסו, בכוסו בכעסו והייתי מוסיף בחשפנית
) את אמרת את דעתך הוא אמר את דעתו הבסיס לזוגיות היא פשרה מנקודת כוח ולא מחולשה.

ortal08048

New member
עצה אישית....

מה מפריע לך באמת?? מה כבר החשפנית הזו תעשה? על זה היא מקבלת כ"כ הרבה כסף, לחשוף את גופה לקהל הרחב... אם את סומכת עליו בעיניים עצומות מה מפריע לך שהוא יהיה שם? את יודעת הריי שהוא לא יעשה כלום... העצה האישית היא שאני עצמי אם היית מדברת איתי לפני כמה חודשים הייתי חושבת אותו הדבר כמוך... מה שלמדתי זה שעדיף לסמוך על הבן זוג בעיניים עצומות, הריי זה ברור שהוא לא יעשה כלום... אז מה להנות מבחורה ערומה רוקדת ומענטזת ומתגרה?! שיהנה... אני יודעת שבסוף היום הוא יחזור למי שהוא באמת אוהב ורוצה להיות איתה. ומה את חושבת שפורנו הוא לא רואה?! זה בדיוק אותו הדבר... אם הוא היה רוצה לבגוד הוא היה בוגד כבר מזמן והוא לא צריך שמישהי תרקוד לידו ערומה... בכל מקרה תשחררי אותו להנות, זו מסיבת רווקים, עם חברים טובים שלו.... ומסכימה עם החברה מעליי... תני לו לעשות מה שהוא רוצה את בסוף תופתעי....

eiditr40

New member
זוגיות חשודה

לזוגיות אין מרשם פלא, אופן השימוש חשוב מאוד , יש לא מעט טיפים לשמר אותם בצורה נכונה. חוץ מלכבול את עצמך עם שלושה ארבעה ילדים, יש טיפים שונים ומשונים. לוותר, לוותר לוותר האמנם. יש כאלו שיאמרו ואם הוא בגד או בוגדת בשביל זה יש חוקרים פרטיים שיפטרו כל חשד מצידו או מצידה. מומלץ לשתף ולשפר ולייעל כל הזמן ביצירתיות למרות הקושי הרב לאחר שנים מספר. ככה זה שאוהבים!

נומלה

New member
למה?

למה אם יש צפרדע בחדר הוא צריך לבלוע אותה ולא את? בגלל שהוא לא מסוגל להגיד לך שהבעיה היא שלך? אז בסדר. יש נושא שאתם שניכם לא מסכימים עליו. לך מפריע נושא החשפנית והוא רוצה להשתתף. למה לדעתך הוא זה שצריך לותר ולא את? ושימי לב: אם הוא מותר עכשיו הוא יצפה שבפעם הבאת את תותרי. חשבי חזק חזק האם הנושא כלכך חשוב לך.

pasa24

New member
לא על כל מה שמפריע לך

צריך להתחשב. ובמיוחד כאשר את מעמידה תנאים. זה כן, זה לא.

מריוס זכריה

Member
מנהל
סוד הזוגיות הטובה:

לדעת מתי להיפרד (זמנית). אתם לא תאומים ביאמיים. הוא רוצה להיות במסיבה? שיהיה. קשה לך? שחררי. הוא לא הולך לבגוד בך, רק קצת להזיל ריר מול חשפנית. זה כל הרעיון במסיבת רווקים - לגעת בגבולות. את פוחדת מהגבולות - אבל כמו שאמרו לך: הבעיה היא שלך. כנות? סבבה. היית כנה. אמרת שזה מפריע לך. זה לא אומר שהוא חייב לציית, רק כי את נפגעת - כי גם את מבקשת לפגוע בו: לא להיות כמו כולם במסיבת הרווקים של החבר שלו. את מבקשת ממנו שיהיה הפוץ שיוצא החוצה כשהחשפנית נכנסת. זאת לא פגיעה? מריוס

אייבורי

New member
סרסת אותו היטב

ועכשיו יש לך גבר כנוע ברור שאת לא מרוצה מהעניין.

nowonder

New member
אני חושבת שיש כאן עניין ניסתר

אני יכולה לגמרי להבין למה עניין החשפנית מפריע לך. גם לי זה היה מפריע, לא כי אני חוששת מבגידה, אלא מהסיבה הערכית, שבן הזוג שלך בעצם משתתף בביקוש למוצר שמלווה בניצול (במקרה הזה של נשים). לו אני במקומך, גם הייתי אומרת שזה מפריע לי, וגם הייתי מסבירה. אבל לא הייתי מבקשת ממנו לא להשתתף. זה עניין שלו, החלטה שלו, סדר עדיפויות ערכי שלו. אני חושבת שמה שמפריע לך הוא שאין בינכם הסכמה על הנושא הערכי. לך זה מאוד מפריע, והוא אולי מקבל את זה שזה מפריע לך, אבל לו זה לא כל כך מפריע. את צריכה לזכור, שערכים הם סולם. בצד אחד נמצאים נושאים שמידת המוסריות שלהם ברורה לכולם (רצח, אונס, אלימות) ואמצע יש מגוון גדול של ערכים שבעיני אדם אחד הם חשובים, ובעיני אדם אחר הם עיגול פינות. אני מניחה שחשפנות היא סוג כזה של ערך. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך אם הנושא הערכי הספציפי הזה כל כך חשוב, שהוא עלול להיות אבן נגף לקשר בינכם בעתיד. אם לא, אז תרדי מהעץ ותתני לו לקבוע את סדר העדיפויות שלו.

I C E M A N 7

New member
את יודעת, אומרים את זה גם על ה-NBA ../images/Emo6.gif

מוצר שמלווה בניצול. יש עוד הרבה "מוצרים" כאלה.. החלק מהירקות שאת קונה ועד הבניין שאת מתגוררת בו, כולל הקניות בסופרמרקט שאת עושה. נכון שבמוצר הזה זה יותר בוטה לפעמים. לשלולית: נכון שיש כאלה "שחוגגים" עם החשפנית במסיבת הרווקים, אך ברוב המקרים (שאני נכחתי לפחות) מדובר בקטע שאבד עליו הכלח ממזמן. הוא מסתכם בחבורה של גברים שמתלהבים רק כי אמרו להם שצריך וחסר להם שלא (כמו שלא אומרים שהביטלס זה חרא מוסיקה ושלאונרד כהן בעצם ממלמל ולא שר. זה טאבו) בקיצור, תהיי רגועה (ועירנית בלילה כשהוא יחזור.. רוב הסיכויים שההמתנה תשתלם
)

chenby

New member
כשגיסי התחתן

עם אחותי כמובן.. החברים שלו סגרו חדר במלון נוף בחיפה , יש לציין שזה מלון מאף-אפן.. ולקחו איזו חשפנית, מסתבר אגב שכנראה היא היתה זונה כי הסרסור שלה חיכה למטה (זה איום ונורא) בכל מקרה, היא הגיעה לחדר, שתתה משהו, ונרדמה... בסוף היא גם לקחה כסף (כי הסרסור היה למטה) וזה מה שהיה.. בואי נגיד שבמסיבת רווקים הבאה שהיתה (לחבר אחר מן הסתם) , הם עשו קארטינג..

nowonder

New member
למה אתה מכאיב לי ככה?

אני עדיין מבכה את ההפסד של האבירים שלי.

מפריע לו

שלא יהיה עם חבריו? אוחחח התמימות. מפריע לו שהוא יפסיד את החשפנית! מציעה לך כשההצגה תיגמר,לכי תקרעי אותו,הוא לא יהיה צריך הרבה עבודת הכנה.

יעל1221

New member
למה שהוא יהיה נוכח מול חשפנית?

זה נראה לי אפילו פגיעה בכבוד שלך כבת זוגו. הוא ילד בן 16 שצריך לראות חשפנית?

למעלה