כיצד מגדירים יציאת USB ?

כיצד מגדירים יציאת USB ?

שלום לכל משתתפי הפורום הנחמדים המסייעים בפתרון בעיות. עשיתי חיפוש של הודעות בנושא USB בפורום (ומסתבר שיש הרבה), אבל לא מצאתי משהו שמתייחס ספציפית לבעיה שהופיעה אצלי. חיברתי מצלמה דיגיטלית ליציאת USB והמחשב כנראה לא מזהה אוטומטית שמחוברת שם חומרה חדשה (וכמובן שאתחלתי אותו מספר פעמים). המחשב הוא פנטיום 2, יש לו 2 יציאות USB, מערכת הפעלה Windows 98. כשהמצלמה מחוברת ליציאת USB מופיע חיווי במצלמה שמראה שהיא מחוברת למחשב. כך שזו כנראה לא בעיה של פגם ביציאה עצמה. התקנתי את התוכנה שמגיעה עם המצלמה, אבל מתוך התוכנה כשאני בוחרת באופציה של קלט מהמצלמה, מופיעה הודעה שאין חיבור. אני מניחה שאני צריכה להגדיר את יציאת USB באופן "ידני". השאלה היא איך מבצעים את זה והאם זה באמת הפתרון לבעיה? ד.א. יש לי ADSL, לא ברור לי למה זה משנה, אבל ראיתי שציינו את זה בהודעות USB בפורום. תודה מראש לכל התייחסות.

the cannon

New member
אם את יודעת מהו ה bios

תנסי לחפש שם אפשור של יציאת usb כי רכיב usb לא צריך אתחול מחדש של המחשב וגם לא צריך לכבות את המחשב כדי לחברו אמיר שי

תפעילי את המחשב כשהמצלמה לא

מחוברת אל ה-USB, חברי אותה רק לאחר שהמערכת כבר עלתה. ורק אז תופיעה הכיתובית האומרת, כי זוהתה חומרה חדשה - וההמשך יבוא : תתבקשי להתקין אותה מחדש וכו´ ( את הדרייבר שבדיסק ).

תנסי לעשות זיהוי של המצלמה

באמצעות תקליטור ההתקנה. ותכתבי לנו גם באותה הזדמנות איזו מצלמה זו. תעשי זיהוי של חמרה חדשה ותראי אם הוא מזהה. בטוח שבתקליטור יש איזו תיקייה של דרייברים. או שאולי הקובץ עם הסיומת INF נמצא בתיקיית השורש של הסידי.

Mozambique

New member
מצלמה של פוג´י??

נתקלתי בבעיה כזו במצלמה של פוג´י. הענין הוא, שיש להתקין את הדרייבר של המצלמה קודם כל, וזה עלול טיפה להסתבך. אינני זוכר בדיוק (היה מזמן...), אבל הוא נקרא משהו כמו usb mass driver , ויש להתקינו מתוך הסידי שקיבלת עם המצלמה. רק אחרי שהוא יותקן בהצלחה - תוכלי להוריד תמונות למחשב מהמצלמה. מקוה שנתתי כיוון, לפחות...

angel14

New member
ש לי את אותה המצלמה והיא עובדת לי

מצוין בווינדוס אקס פי....

בדקתי שוב והנה הממצאים ../images/Emo13.gif

הדרייבר הותקן בהצלחה וגם התוכנה (בסדר הזה) נכנסתי ל- System דרך Control Panel וראיתי ששתי יציאות USB מופיעות שם ומצוין שם שהן Working properly, כלומר המחשב מזהה שיש לו שתי יציאות USB ניסיתי לנתק את הכבל מיציאת USB ולהכניס שוב (ניסיתי בשתי היציאות) ולא עולה אופציה אוטומטית של התקנה (ואני חושבת שאופציה כזו קופצת אוטומטית רק מ- Windows 2000 ומעלה). זיהוי חומרה חדשה לא מזהה שום דבר חדש באופן אוטומטי, ובאופן ידני אני יכולה רק להפנות אותו אל דיסק ההתקנה, אלא שהוא ממילא הותקן בהצלחה. למישהו יש רעיון מה עוד אפשר לנסות? (אני יודעת שאם אני אקנה פנטיום 8 ואתקין עליו Windows 3000 זה יעבוד בלי שום בעיה
, אבל אנא פתרונות זולים יותר).

jumpgate

New member
בואי ננסה מכיוון אחר

1. נתקי את המצלמה מהמחשב 2. הפעילי את המחשב במצב בטוח והסירי את הדרייבר של המצלמה 3. הפעילי את המחשב במצב רגיל והתקיני את התוכנה בתקליטור ההתקנה מבלי לחבר את המצלמה 4. חברי את המצלמה למחשב

angel14

New member
יכול להיות שאת פשוט לא יודעת...

להישתמש בתוכנה... אז אני ינסה להסביר לך... אחרי שאת מצלמת כמה תמונות את הולכת לתוכנה:pHTOIMPESSION ושמה את הולכת לGET PHOTO ואז שמה למטה את לוחצת על camera-scanner ואז בselect source תבחרי astra pix 380 אז תלחצי על התמונה האמצעית שמה של מצלמה וסורק.. וא אמור להיפתח לך חלון עם התמונות שצילמת...

אלה בדיוק הצעדים שאני מבצעת...

אלא שבמקום החלון עם התמונות שבמצלמה, מופיעה הודעה שהמצלמה לא מחוברת. ההוראות כיצד להשתמש בתוכנה מופיעות במדריך, כולל תמונות מסכים. הן ברורות מאוד, אלא שבשלב האחרון לא מופיעות התמונות, כי אין גישה למצלמה מסיבה לא ברורה.

הסרתי והתקנתי מספר פעמים בדרך זו

אבל לא במצב בטוח. משום מה זכרתי שמגיעים לשם עם F8 אבל כנראה שלא. אבל ביצעתי את הצעדים בסדר הזה במצב רגיל. עדיין מופיעה הודעה בתוכנה שהמצלמה לא מחוברת. בדקתי גם ב- bios. מוגדר שם שה-UBS מאופשר אוטומטית. אם הסרת הדרייבר חייבת להיעשות במצב בטוח, אנא ציין כיצד מגיעים לשם?

jumpgate

New member
דווקא כן F8

הבעייה ללחוץ בזמן הנכון (רגע לפני שמופיע מסך הפתיחה של WINDOWS).

למעלה