כיצד לתת שמן דגים לילדים- טיפ

• פותח הנושא guybz
  • פורסם בתאריך

guybz

New member
האבקה זה פיתוח נסיוני של חברת ONC

בקנדה. היא עכשיו בתהליכי אישור כתוסף מזון. אני קבלתי דוגמאות אוולואציה. לצעיר אין באתר שלהם מידע ממש מפורט אבל אתה יכול להסתכל גיא

נקיון מרעלים

יש שמנים שהיצרן מצהיר על כך שהם עוברים תהליך ניקוי, יש שמנים שהיצרן מצהיר על כך שהם נבדקים לנוכחות מתכות כבדות, ויש יצרנים שלא מצהירים. אני קונה מיצרנים ששיכים לשני הסוגים הראשונים, לאחר שאני מקבל אישור בכתב (או שזה רשום על המוצר). ספציפית, את השמן של קרלסון בודקים (כל כתוב על הבקבוק). ניתן למצוא אותו בחנויות ה- vitamin shoppe בארה"ב - ברחוב או באינטרנט. החנות שלהם דרך אמזון היא הזולה ביותר שאני מכיר. למבוגרים חבל לדעתי להתאמץ להביא את השמן הזה. המאמץ מיותר. יש הרבה קפסולות בארץ, חלקן גם מוצהרות כנקיות מרעלים. לדוגמה - אומגה לייף, שנמכר בסופרפארם, או המוצר שגיא מייבא.

אלי ו.

New member
אני לא בטוח שזה רעיון טוב

חומצות שומן אומגה 3 רגישות לחום.

עפ"י מה שקראתי באתר

השמן הוא אומגה 6 ולא אומגה 3, אני קצת מבולבלת מכך. עוד שאלה האם מישהוא הצליח ליבא את החבק האמריקאית בפחות משלושים $ משלוח? תודה

אימהית1

New member
דרך מתוקה ולא 'מסריחה' לתת את השמן

אני פותחת את הקפסולה לתוך כוס , מוסיפה תרכיז תפוחים ומים (ביחס שזה יהיה מתוק). ונותנת לו לשתות בכוס עם מכסה ( כמו של תינוקות עם קש) אין ריח , יש טעם. לגבי מינון הבן שלי שוקל 15 ק"ג בן 4.5 רזה מאוד , אוכל טוב ב"ה. אנחנו משתמשים בקפסולה של אלפסה יש בה 1450 מ"ג, גיא אם תוכל בבקשה לומר לי מינון , תודה.

guybz

New member
כיצד לתת שמן דגים לילדים- טיפ

בעקבות המון שאלות שעלו כאן לאחרונה ועוד הורים שפנו אלי איך לתת שמן דגים לילדים שלא מסוגלים לבלוע קפסולה ומי שלא משיג את השמן המעולה (כנראה) של Carlsons עשיתי נסיון שנראה לי די מוצלח (שמצליח כנראה בשמן של קרלסון גם)- לשים חצי כפית סוכר בכף (היה לי קשה למצוא סוכר בבית אבל בסוף מצאתי קצת...), לסחוט את הקפסולה לתוך הסוכר (נספג מיד) ולסחוט על זה קצת מיץ לימון טרי. ביחס הזה של חצי כפית סוכר לסמ"ק שמן + קצת מיץ לימון הטעם של הדג מאד מוסתר. אני מדבר על שמן שיחסית אין לו ריח כך שצריך להסתיר בעיקר את הטעם של הדג. אם מישהו מנסה שידווח כי זו בעיה שמעסיקה המון הורים. מעבר לכך אני בודק אפשרות להביא אבקה של שמן דגים שניתן לערבב בשוקו או חלב או מעדן ללא שום טעם או ריח (יש לי דוגמה). המינון יהיה בערך גרם חומר פעיל EPA+DHA לכפית גדושה. אני רוצה לדעת האם יש הורים שהיו מעונינים כי להוציא על זה רשיון יבוא זה עסק ארוך ויקר ואני לא בטוח האם כדאי להתחיל בתהליך. גיא

בטח לתת להם

אם הם מסתדרים עם הטעם. רק ילדים שלא מוכנים לקחת שמן עם טעם של דגים, צריך לחפש להם משהו עם טעם טוב יותר, ואת זה למרבה הצער אין בארץ.

guybz

New member
עינת יקירתי, מה מייל שלך? את יכולה

לשלוח אלי מייל דרך הכרטיס האישי. לא קבלתי ממך מייל מאז ששוחחנו גיא הנה המייל שלי ליתר בטחון [email protected]

לי עד

New member
גיא שלום, האם יש אפשרות שתייבא

לארץ את שמן הדגים של קרלסון????? הטעם סיבר מאוד ואפילו יותר מזה. הוא בא בצורת נוזל מה שמקל על הבליעה. יהיו הרבה "קופצים" על זה. תודה

היי גיא

מצטרפת לשאלה האם יש סיכוי שתיבא את אומגא 3 בנוזל? לגבי האבקה אולי אפשר לפרט יותר . האם היא לא משאירה טעם לוואי בשוקו, האם טעמתה את זה בעצמך? כי הילדים מאד בררנים. תודה

פביולה

New member
גם אני

מצטרפת לבקשה ,האם אפשרי שתייבא את שמן הדגים של קרלסון גם אני חושבת שיהיו קופצים רבים . אגב עדיין לא מצאתי פתרון לשמן דגים והם שוכבים במקרר עדיין. פאבי

guybz

New member
לכל המתענינים בתחליפי קפסולות

לא נראה לי שאתעסק בלהביא את קרלסון. הם מפיץ אמריקאי. לדעתי הם לא יודעים ליצא והמחיר יהיה מאד גבוה יחסית. יבוא רשמי מסודר זה דבר יקר! אני ממליץ לכם- פביולה, קטרין, לנסות את התרגיל שהזכרתי כאן קודם- לערבב עם בסכור ומיץ לימון. לעומת זאת האבקה- נטולת טעם לוואי לחלוטין ועשינו נסיון על כמה ילדים בררניים ביותר וממש לא היתה בעיה. כמובן שניסיתי גם בעצמי. לצערי אין לי עדיין מידע על מחיר ומתי זה יהיה זמין. גיא

האם תרגיל הסוכר עוזר גם לשמנוניות??

אנחנו משתמשים ב NORDIC NATURALS COD LIVER OIL בטעם תפוז שמפיצה חברת קירקמן. הטעם דווקא בסדר, הבעיה היא שצריך להחזיק את זה בקירור אחרי הפתיחה והקירור מאוד מדגיש את השמנוניות. בפעם הראשונה הבן שלי דווקא אהב את זה, אבל אחרי ששמנו במקרר הוא סירב לקחת (ואני יכולה להבין אותו, זה נורא שמנוני). חשבתי אולי לשים בקצת סודה ואולי זה יהפוך את זה לגזוז בטעם תפוז וימתן את השמנוניות. מה דעתך?

גיא תודה

אין הרבה סיכוי שיהיה לי כוח וזמן להכין את כל זה על כל פעם שהילדים צריכים לקחת מנה. האם מישהו יכול להזכיר לי איך נקראת החב' האוסטרלית ואם יש למישהו את כתובת האתר. בעבר השתמשנו והיה מוצלח. תודה מראש

שמן דגים אוסטרלי

החברה האוסטרלית נקראת:efamolוהמוצר נקרא efalex. כתובת האתר- .www.naturalcity.com

למעלה