כיצד לתת שמן דגים לילדים- טיפ

• פותח הנושא guybz
  • פורסם בתאריך

גאמי

New member
שמן דגים זמין וטעים תוצרת הארץ

תקופה ארוכה נתתי לבני שמן דגים בשם היליצירול המכיל גם ויטמיני a'c'd השמן בא בצורת סירופ בטעם תפוז וניתן להשיגו בכל בית מרקחת לרבות בסופר-פארם. אנו לא הרגשנו בשינוי שחל בילדינו אך לכולכם ב ה צ ל ח ה

לגיא מכיוון שעלינו בכמות האומגה

יעצת לנו לתסף עם ויטמין Eשמנו לב שבבדיקות הדם יש לבננו חוסר בויטמין זה באופן מוכח.האם כדאי לתסף ביותר?

חוזר על תגובתי

כדי שאף אחד לא יתחיל לתת כמויות מהשמן הנ"ל. לא יכולת לתת ממנו את הכמויות שאנחנו נותנים בגלל שהוא מכיל ויטמין A ולכן אסור לצרוך ממנו הרבה. אם היית יכולה לתת מינון גבוה יותר משמן נטול ויטמין A אולי היית רואה תוצאות (ואולי לא). אינני מכיר את המוצר הספציפי, אבל בדקתי כבר כמה וכמה. בד"כ שמנים מסוג זה מגבילים אותך למינון שהוא בין עשירית לחמישית מהכמויות שאני נותן לילדה.

galraz3

New member
../images/Emo184.gifאומגהלייף

גיא שלום העם לפי נסיון שלכה ניתן לאוסיף שמן דגים של חברת אומגה לייף לשוקו פושר בתודה מראש רפי רווח 054-6701818

galraz3

New member
שמן דגים של אומגה לייף

גיא שלום אני חדש בפורום ויכול להיות שכבר שאלו אותכה בקשר לאומגה 3 רציתי לדעת עם האומגה שלהם נטולת מתכות רעילות? ושאלה שניה עם אפשר לערבב את האומגה 3 שלהם בשוקו פושר בתודה מראש רפי רווח 054-6701818

אומגה לייף

דיברתי עם היבואן ויש לי עלון שמצהיר בפירוש שאומגה לייף נקי ממתכות כבדות וויטמינים A ו- D. אני צריך לסרוק אותו ולשים בפורום. למיטב ידיעתי אין בעיה לערבב עם כל משקה או מזון בטמפרטורה שילד שותה (בערך 30 מעלות). אין לבשל, להרתיח וכדומה, כי האומגה 3 מתפרקת. עמית

אנחנו משתמשים בזה ורואים תגובה

מאוד נח בשל הכמות הגבוהה בכל קפסולה.כנראה שהטעם נסבל כי אין בעייה לתת את זה.

למעלה