כיצד לשפר את החשיבה

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
כיצד לשפר את החשיבה

היתה לי הפסקת חשיבה - אחרי חודשים שלושה של טיפול בפוסט טראומה היא נעלמה. אבל אני סובל מזמזום באוזניים שמפריעה לחשיבה.
השאלה היא כיצד לשפר את החשיבה

בדרך כלל אתה כותב ברור

הפעם לא הבנתי חלק ממה שכתבת.
מה אתה מתכוון כשאתה אומר ש"היתה לך הפסקת חשיבה, ושהיא נעלמה אחרי טיפול בפוסט טראומה"?
במה התבטאה הפסקת החשיבה, וכמה זמן היא התקיימה?

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
הסבר

פשוט לא יכולתי לחשוב מאז שהטרואמה התגלתה.יכולתי רק למלמל או לכתוב או לדבר. הרופא לא ידע אם זה מפסיכוזה או מטראומה אבל טיפול בטראומה פתר את זה. היום וגם אז
היה זמזום באוזניים שהתחיל בשלב מסויים שטראומה התגלתה. גילוי הטראומה גרם להרעה במצבי הרבה פחד וחרדה והפסקת חשיבה החלה וזמזום באוזניים.
עכשיו התגברתי על חלק גדול מאוד מהפרעת הפוסט טרואומה. יש עדין מעט פלשים ומחשבות טורדניות וכעסים וזמזום באוזניים. ועוד לא טיפלתי בזוגיות בצורה מעשית רק טיפול תאורתי. אבל התגברתי כמעט על כל האספקטים של הטראומה מבחינת החרדה והימנעות לעשות דברים מסוימים כמו פחד לילה.
הזמזום שאני שומע הוא בקול של מזגן מרוחק. ושהוא חזק אני יכול לחשוב אבל המחשבה היא בקול של המזגן לפעמים .וזה קורה לפעמים בלחץ וחרדה . בבית וברחוב ולא במרפאה או בחוגים לציור וכתיבה.

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
תשובה

היתה לי זוגיות- אבל לפני שנים רבות- ושנים רבות אחרי הטראומה אין לי זוגיות

מ י w ה י

New member
אפשר לשאול איזה טיפול קיבלת ואיפה?

לימדו אותך טכניקות התמודדות שתוכל לשתף?
&nbsp
תודה

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
הטיפול

שקיבלתי הוא בפוסט טראומה CBT וחרדה-ניהול חרדה על ידי עו"ס של סל שיקום וספר של הלן קנרלי כיצד לטפל בפוסט טראומה של ילדות

למעלה