כיצד לשאול את הקלפים?

ליאתכ

New member
כיצד לשאול את הקלפים?

אני לא יודעת איך לנסח את השאלה לקלפים ובאיזה פריסה לבחור: אני בת 25 ויצאתי עם זוג חברים לאיזה מקום שם מילצר בחור מאוד חמוד שגם התברר שהוא מכר של בני הזוג. לאחר חודש הם שאלו אותו דרך חבר משותף אם הוא רוצה להכיר בחורה נחמדה שראתה אותו במקום ההוא והתרשמה. הא הסכים ואכן התקשרתי אליו דיברנו ממש דקה והוא אמר שיחזור אלי כי הוא צריך לצאת. לאחר יומיים שלחתי לו הודעה האם הוא עדיין מעוניין להכיר.. הוא התקשר אליי דיברנו כמה דקות ממש היכירות בסיסית והוא אמר שהוא ייתקשר בערב והוא לא התקשר.. רק אחרי יומיים הוא התקשר (וחברה שלי אמרה לי שהוא איבד את המספר שלי והתקשר לאיהם לבקש). בכל אופן דיברנו 3 דקות והוא אמר שהוא עובד ערב כל השבוע והוא צריך לראות מתי הוא יוכל להפגש. מאז עברו שבועיים והוא לא התקשר. אני דווקא הרגשתי שיכול לצאת משהו רציני וטוב מזה אבל אני גם לא רוצה לרדוף אחריו כל הזמן..... אמרו לי שהוא בחור מקסים ונחמד שמחפש חברה אבל גם לא כזה שמסתכל על כל בחורה שעוברת ומחפש בחורות. בכל אופן אני רוצה לדעת מה לעשות.. האם ליזום שוב טלפון או לעזוב? האם הוא כבר ייתקשר אליי? תודה

בלי קשר לקלפים

לא נשמע לי רציני ואני הייתי יורדת ממישהו שלא טורח לחזור או להתקשר או לדבר איתי יותר מ3 דקות אבל את יכולה לשאול בפורום השכן "שואלים את הקלפים" לינק ירוק בצד שמאל בהצלחה

ליאתכ

New member
אוקי זה נכון

אבל אולי יש מליון סיבות לזה......... השאלה אם הקלפים יוכלו לומר משהו

תשאלי בפריסת שאלה

מה פוטנציאל הקשר ביני לבין איקס בחודש הקרוב סיכום 5+ סיכום ותכתבי את הפירוש שלך

ליאתכ

New member
באיזה פריסה לשאול את זה? בפריסת

השלושה? ומה הכוונה סיכום? הבנתי שאני צריכה לשאול מה פוטנציאל הקשר ביני לבין איקס בחודש הקרוב. נכון?

ליאתכ

New member
אוקיי שאלתי וזה מה שיצא:

שאלתי את הקלפים מה פוטנציאל הקשר ביני לבין איקס בחודש הקרוב. ויצא כך: מימין לשמאל: השאלה שנשאלה: מה פוטנציאל הקשר ביני לבין דורון בחודש הקרוב תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - ארבע המטות מיקום 2 - שני המטות מיקום 3 - הכוח מיקום 4 - יום הדין מיקום 5 - השוטה סיכום - השטן אודה למי שיוכל לפרש זאת תודה

תגידי...

יש ביניכם קשר כלשהו? יצאתם כמה פעמים מאז שכתבת או שהכל היה סמס ושיחות טלפון קצרות? כדי לבדוק פוטנציאל קשר צריכות להיות אנרגיות בין 2 האנשים והרקע שנתת הוא שזה בעצם סתם אדם שאת מכירה ואין ביניכם כלום בכל מקרה עליך אפשר לומר שאת קצת "לחוצה" להכיר כבר את האחד שתעמדי איתו מתחת לחופה אפילו לפני שיש משהו את כבר חושבת "רציני" השטן כסיכום קשר בין שני אנשים אף פעם לא עושה לי טוב (בלשון המעטה) מה גם שאין שום גביעים בפריסה לא הייתי בונה על הבחור... מצטערת אם יהיה שינוי והקשר יתהדק בכל זאת ותצאו יחד מספר פעמים תשאלי שוב

webrain

New member
בהמשך למה שנאמר תרדי ממנו לדעתי.

אם הוא מעוניין אז הוא יעשה משהו מיוזמתו וואם לא זה בטח לא יעזור לך שתרדפי אחריו, זה רק ירחיק אותו יותר

לא פשוט

הי, מה שנראה לי זה שאם את ממשיכה איתו זה יוכל ללמד אותך כמה דברים כמו שינוי תפיסות לגבי מערכות יחסים עם גברים ואיך את חושבת שהדברים אמורים לקרות. הבעיה היא שהלימוד הזה יהיה לא קל וידרוש ממך להתעמת עם כמה דברים לא קלים בתוכך. מקווה שזה עוזר מעוז

ליאתכ

New member
תודה

בחיים לא יצאנו.. הכל נתקבע בשלב הטלפוני. לא נורא........ תודה בכל אופן אגב: מה זה אומר גביעים?

למעלה