כיצד להיתמודד כאשר אתה נשוי

כיצד להיתמודד כאשר אתה נשוי

מחפש לשמוע כיצד ניתן להיתמודד עם משיכה לגברים כאשר אתה נשוי

ba3bu5n

New member
אי אפשר.מה שכן אפשר זה לדבר על

כך עם אשתך,או פשוט למצא לך זמן כשאתה לבד מול המחשב או עם סרט. אתה את בחירתך כבר עשית.לא יהיה פייר לדעתי לעשות מהצד.

ba3bu5n

New member
אני לא נשוי.גם אני עשיתי את

בחירתי.יש לך שתי ברירות:להשאר נשוי או להתגרש כיון שרוב הנשים כמו רוב הגברים אינם מקבלים בגידה.אם אשתך מוכנה להתחלק בך אשריך...

דודו טל

New member
באמת מצב בעייתי..

האמת שפעם הכרתי מישהו כזה, וזה היה משהו נוראי עברו, עד השלב שהוא החליט לספר לאשתו על החיים השניים שלו. זה לא פשוט, ואתה באמת צריך להחליט מה אתה רוצה מעצמך, כי בעצם הנישואים הללו אתה עושה עוול לכל מי שמסביבך, ובעיקר לך. אני מניח שלספר לאשתך זה בטח לא אופציונלי, זה מצב לא נעים בייחוד לנוכח העובדה שאתם נשואים כבר כמה שנים, והיא חושבת שהיא מכירה אותך. פה הכדור מתגלגל אלייך, ואתה זה שצריך להחליט מה אתה רוצה לעשות. אין אמצע לדעתי, זה או כאן או שם, חבל לאמלל עוד את שניכם במערכת זוגית שלא יכולה לתפקד.

יש אפשרות שהמערכת תתפקד..

אתם זוג רק בגלל חיי המין ?! (בני כמה אתם..?) אם יש לכם ילדים,זו הוכחה לבניה משותפת,זה לא ש'עבדת עליה' כל הזמן. אשתך צריכה להיות גם החבר הכי טוב שלך, תבדוק אפ אתה יכול לספר לה ולבקש שתתמודדו עם זה ביחד,כמו צרות שונות שעלולות ליפול על בני-זוג במשך חייהם המשותפים. ממתי אתה נמשך לגברים ? זו גם שאלה. שוב,כדאי לך להתייעץ עם מומחים. אני מכיר מישהו ששיתף את בת-זוגתו לפני החתונה והם עברו תהליך ביחד(כמובן הוא גם התחיל אותו קודם)של התקדמות,והתחתנו ב"ה,והיא מאד העריכה את ההתמודדות שלו. הפתרון אינו חייב להיות מוחלט,אם תימשך רק לאשתך ופחות ופחות לגברים ברחוב,מה טוב! בהצלחה.נסה לפנות לעצת נפש.

למעלה