בעמוד הראשי בתפריט משמאל למטה, לוחצת על create a list (קוביה כחולה מימין). פותחת חלון נוסף ובו מחפשת מוצרים לפי הנושא שבחרת (צבע מסוים, צורה מסויימת, חומרים או סתם דברים יפים) וכל פריט שאת רוצה לשים באוצר את מעתיקה את הURL שלו אל דף האוצר שלך. ה URL מופיע מצד ימין קצת מעל מחיר המוצר. לדוגמה: Listing # 65608745. את כותבת לאוצר כותרת, מכניסה תגיות ולוחצת save למטה. אח"כ רצוי להיכנס לכל פריט ולהודיע לכל מוכר ששמת את הפריט שלו באוצר שלך עם קישור לאוצר ולפרסם אותו פה בפורום בשרשור האוצרות לפי ימים. בהצלחה! זה יכול להיות ממכר
היי, אני גם בעניין של לבנות אוצר ראשון, אני מעדיפה לתת עדיפות למוכרים ישראלים איך אני יכולה לעשות חיפוש שיתמקד בעיקר בישראלים מצד אחד ומצד שני יאפשר לי לבחור לי צבעים או נושאים שקשורים לאוצר? תודה
הי שירז מתוקה, איזה כייף לראות אותך פה../images/Emo13.gif
ברוכה הבאה לפורום, ממליצה בחום לחברי הפורום להציץ בחנות, דברים מקסימים ובחורה נפלאה תתקשרי אלי אם את צריכה איזו עזרה, רק לא בשעות האלה , אם אפשר במשך היום חחחחח
שרק את יכולה לראות אותו אחר כך תעשי שמירה הוא יופיע ברשימת האוצרות שלך ותוכלי להמשיך אותו מתי ואיך שתרצי . רק אל תשכחי , לפני שאת מפרסמת אותו להעביר מפרטי לכללי בהגדרות של האוצר .