כיצד יוצרים אוצר

שירז פ

New member
כיצד יוצרים אוצר

פתחתי חנות החודש ואינני מוצאת את הדרך ליצור אוסף. אשמח מאד אם מישהי תוכל להדריך אותי, שירז etsy.com/shop/shirazpeled

אפ5

New member
את נכנסת לרשימת האוצרות

בעמוד הראשי בתפריט משמאל למטה, לוחצת על create a list (קוביה כחולה מימין). פותחת חלון נוסף ובו מחפשת מוצרים לפי הנושא שבחרת (צבע מסוים, צורה מסויימת, חומרים או סתם דברים יפים) וכל פריט שאת רוצה לשים באוצר את מעתיקה את הURL שלו אל דף האוצר שלך. ה URL מופיע מצד ימין קצת מעל מחיר המוצר. לדוגמה: Listing # 65608745. את כותבת לאוצר כותרת, מכניסה תגיות ולוחצת save למטה. אח"כ רצוי להיכנס לכל פריט ולהודיע לכל מוכר ששמת את הפריט שלו באוצר שלך עם קישור לאוצר ולפרסם אותו פה בפורום בשרשור האוצרות לפי ימים. בהצלחה! זה יכול להיות ממכר

Artut

New member
מוכרים ישראלים

היי, אני גם בעניין של לבנות אוצר ראשון, אני מעדיפה לתת עדיפות למוכרים ישראלים איך אני יכולה לעשות חיפוש שיתמקד בעיקר בישראלים מצד אחד ומצד שני יאפשר לי לבחור לי צבעים או נושאים שקשורים לאוצר? תודה

אפ5

New member
אני כותבת את

נושא האוצר שלי פלוס המילה ישראל או etsyisrael. לדוגמה: pink israel.

שירז פ

New member
המון תודה

רק עכשיו גיליתי היכן "הסתתרו" התגובות להודעה שלי, מקווה להשתפר טכנולוגית בקרוב..

סיגליתא

New member
הי שירז מתוקה, איזה כייף לראות אותך פה../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום, ממליצה בחום לחברי הפורום להציץ בחנות, דברים מקסימים ובחורה נפלאה תתקשרי אלי אם את צריכה איזו עזרה, רק לא בשעות האלה , אם אפשר במשך היום חחחחח

עדנה38

New member
כשאני מדביקה את הurl

אני לא רואה את המוצר כתמונה כך זה צריך להיות? החלטתי להכין אוצר ראשון תודה

zMissLiz

New member
את צריכה לשים רק את המספר

למשל בחרת פריט והוא Listing # 66331738 את מכניסה רק את 66331738 לוחצת OK אם את עדיין לא רואה תמונה תלחצי שוב

RolyzCreations

New member
את לא צריכה להדביק את ה URL

אלא את מספר הליסטינג. המספר מופיע ב URL ובעמוד הפריט עצמו בצד ימין.

עדנה38

New member
הכנתי חלק מהאוצר אני רוצה לשמור

היכן אני אמצא אותו יום למחרת? תודה עדנה

bartal4

New member
תעשי אותו פרטי

שרק את יכולה לראות אותו אחר כך תעשי שמירה הוא יופיע ברשימת האוצרות שלך ותוכלי להמשיך אותו מתי ואיך שתרצי . רק אל תשכחי , לפני שאת מפרסמת אותו להעביר מפרטי לכללי בהגדרות של האוצר .

למעלה