כיצד חזיתי את הטרור?

אלון גל

New member
כיצד חזיתי את הטרור?

בחול המועד סוכות הודעתי לכל מכריי שיש לצפות לפיגועי טירור כנגד פלשתינים מייד לאחר החג. כיצד חזיתי את הפיגועים? זו אינה חוכמה כל כך גדולה אם אתה יודע לחשוב. למתנגדי השלום עם הפלשתינים (שטוענים כי הם בעד שלום אבל בעד התנחבלויות גם כן - וזה דבר והיפוכו) יש אינטרס חזק לדחוף את עראפת לזרועות החמאס כדי לבסס את טענתם שכולם מיקשה אחת ואין עם מי לדבר. הפעילות האחרונה של עראפת נגד החמאס הייתה מסוכנת בשבילם והיה ברור שיעשו מעשה. ציפייתם היא שהפלשתינים לא יוכלו להבליג וכך יקבלו את הצידוק המתאים להמשך ההתנחבלויות והכיבוש ולסיום, מתנחבלים עזבו את פלשתין, שובו הביתה! ואם לא תבואו לבד אנחנו נעזור לכם לבוא! אין יותר משחקים! לא על חשבון ילדיי בכל אופן!!!

אבו-דני

New member
אלון גל=נוסטראדמוס או סתם שרלטן?

-- אין חשודים אין ראיות אין נסיבות.. אבל יש חגיגות של וזדון בטונות שמאלנים רעים על הדם רוקדים הכל הם יודעים כי יש להם יכולות חיזוי מדהימים... כמו לסטאלין שמש העמים-זוכרים?

אלון גל

New member
אני אלחם עד טיפת דמי האחרונה

שגם לרפי שכר דוגמתך אבו-דני תינתן במה לאמר את דברם

דזירה

New member
אלון....אפשר לכנות את אבו-דני

בהרבה שמות - אבל בטח לא רפה שכל. הוא מביע דעותיו ששונות משלנו ובאופן די עקבי ורהוט. לרוב הוא משתעשע - וגם זה בסדר בהתחשב בלחץ הקיים בפורום הזה. למרות שאני ממחנה השמאל ודובקת בדרך השלום לא יכולה שלא לתהות אם הוא אכן יתגשם על פי צפיותינו. האם באמת מאמין שההתנחלויות, שאגב ממשלותינו השונות תמכו בהן בזמן זה או אחר, כולל ממשלות השמאל, הן הגורם היחיד המפריע להתממשותו של השלום? לדעתי, נכון להיום, המצב השתנה לחלוטין, וההתנחלויות אינן הגורם העיקרי להתמהמהות. אולי כדאי שנפתח עיננו ונקרא דברים לאשורם לפני שנטיל את כל תחלואות העולם על ההתנחלויות, שאגב , גם אני כמוך חושבת שצריך להחזיר אותם הבייתה - ולו רק לשם ביטחונם של הילדים ששם.

אלון גל

New member
בראייה כוללת

ההתנחבלויות הן אבן הנגף העיקרית לשלום אני רחוק מלהיות שטחי אך מפאת השעה המאוחרת והיותי עסוק מאוד היום כבכל יום אינני יכול כעת להסביר לך את כל משנתי אני מקווה שיום אחד אמצא לזה את הזמן!

all

New member
את משנתך תסביר במקום אחר

כאן אמור דברים קצרים, מתומצטים הנוגעים לנושא ספציפי אחד. קרא את התקנון בן-אדם, כתבנו אותו כי ככה אנחנו מתנהגים בפורום הזה.

all

New member
עד כאן חבר.

במשך הרבה מאוד זמן אנחנו מצליחים לומר כל שרצינו מבלי להיזדקק לקללות. אם הגעת לזה, חפס לך פורום אחר בהקדם!!!!! כי על פי התקנון שלנו, אתה תחסם בקרוב מאוד!!!!

דזירה

New member
אבו דני - אתה גם משורר? ../images/Emo2.gif

לא ידעתי..... לא הוגן לקרוא לשמאלנים רעים... אנחנו לא יהודים אנחנו? אהה נכון - ביביניהו אמר ששכחנו..... טוב אני אלך ללמוד אצל עובדיה יוסף - ואז לא תקרא לי רעה? לא יפה......

אבו-דני

New member
דזירה יקירה הנה לך הבהרה...

-- כלום כתבתי כל !!! השמאלנים? השמאלנים בכללותם אינם רעים הם טועים חלומותיהם וערגתם לשלום ושלווה שזו משאלה בריאה גורמת להם לשלגות בחלומות עד שצל הרים עבורם הרים... ובעניין יהודים, מה לי כי אלין על השמאלנים אני בכלל מאמין באלוהים? שבעבורו נהרגים אנשים לאלפים?

דזירה

New member
אבו דני - וכיצד יודע שהימנים..

אינם טועים? כלום נכתב מראש שהשלום מועד לכישלון? והרי הנבואה ניתנה לשוטים ולחמורים! השלום מעולם לא היה משימה קלה, לא כל שכן אחרי עשרות שנים של אלימות ושנאה שהתלבתה וגברה והתעצמה. אין דבר רע בלחלום - חלומות עשויים להתגשם אתה יודע, אך אם לא נחלום - דבר לא יתגשם! לא יהיה לנו דבר לשאוף אליו!!!!! מוכנה להודות שלא לילד הזה פיללתי! מוכנה להודות שאותו גוף המייצג את הצד השני אינו הגוף שיכול, רוצה או יודע לעשות שלום! אך למחות את הסיכוי כולו בגלל זה? יש לפעול עם אותם גופים בצד השני שרוצים ויכולים להנהיג עם לשלום. ואולי אתה צודק, ואולי חלק מהעם הפלשתינאי אינו מוכן עדיין לשלום, ולא יודע איך לחיות במסגרת כזו - אך באותה מידה גם בקרבנו קיימים אנשים אינם מוכנים ואינם יודעים לחיות בשלום (אפילו בינם לבין עצמם). ובדרך האנלוגיה: האם העובדה שקשה להלחם במחלת הסרטן מביאה את האדם לחדול מלחפש למחלה הנוראית הזו תרופה? אולי עברו עוד שנות דור עד שחלום השלום יתממש - אך עלינו להניח את היסודות לחלום זה, לזרוע את הזרעים כדי שילדינו וילדי ילדנו יוכלו ביום מן הימים לקצור את היבול: "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו"!! בעניין האלוהות דעותינו אינן חלוקות - זו אכן המצאה גאונית, שלצערי, כמו תמיד, המין האנושי עושה בה שימוש לרעה!!!!!

אבו-דני

New member
דזירה יקירה אכן מסה מעמיקה-התשובה

-- באנלוגיה על חיפוש אחר תרופה למחלת הסרטן איני צריך נבואה אלא רק שכל ישר ולא במשורה... לדעת שרפואת אליל אינה התשובה...אלא אשליה בניגוד אלייך ולעמיתייך מהשמאל החולמני.. אנני רואה בהנהגת הפלסטינים את העם עצמו אלא קבוצת פושעים פאשיסטים שאמורה להשליט את מרותה ... בלי בג´ץ ובלי בצ´לם על עמה...כך הצהיר באבא רבין כשלכאן הביאה... משטר דמוקרטי עם פאשיסטים לא עושה שלום נקודה.. בהודעה נפרדת אביא לך מובאה... אם כך לא נעשה דבר? ...חלילה לי מאמור דברי הבל וייאוש אכזר.. כלום חשבת על הקמת איזורי תעשייה ערביים וסיוע כספי ניכר? את השלום ניתן לעשות בזמן ארוך ויסודי ... ומהירות עשייתו משולה להריון חלקי... אנני רגיל בהודעות ארוכות ומשמימות צריך לשמור על מוניטין כתיבתי שנדון בעניינים בצורה נקודתית? שלך אבו-דני כל אהבתי

דזירה

New member
אבו דני - כולי הערצה ../images/Emo24.gif

על היכולת הפואטית שלך... גם על ה- "SO CALLED" הנהגה פלשתינאית דעותינו אינן חלוקות והרי דרכם, מחשבתם ותיקוותם לכל ברורות. וזה שאמרתי - אם העמקת בדבריי הקודמים המובאים עם טרורסיטים ככלל שלום לא עושים! הם לא מבינים את המושג ומשמעותו הם יעשו הכל כדי לחסלו! ולכן עלינו להיות חכמים יותר - על חלומותינו ושאיפותינו לא לוותר. כי גם אם תמימה אנכי ושוגה בחלומות עדיין מאמינה שיש מה לעשות! רעיון אזורי התעשייה הערביים והסיוע הכספי הניכר הוא אכן רעיון טוב ונהדר! ובטוחה אני שימצאו עוד שניים שלושה רעיונות שיסייעו לנו את תיקוותינו וחלומותינו לבנות! רק להאמין, לעשות ולהגשים....לדחוק את השחור רק לבנות ואת ההרס לעצור! וגם אם יעברו עוד הרבה שנות דור הרי שהתוצר הסופי, השלום, הוא האור ורק אליו עלינו לחתור!!!!!!! דזירה: שלא יכולה לחכות ליצירתך הפואטית הבאה

דזירה מתי תביני

שלא קונים חרות של אדם בנזיד עדשים? זה שתתני להם יכולת כלכלית גבוהה יותר, ותצפי מהם שישכחו את חלומותיהם כל פלסטין השלימה, זה ממש גובך בזלזול בהם! זלזלול בכך שהם קצת יותר מהחיות והבהמות שחושבות על אוכל חומרי. אולי, דזירה, הם גם חושבים (כמונו לפני כמה עשרות שנים) שכדאי ואפשר לוותר על מנעמי החיים ובלבד שמטרתם הלאומית תושג. אולי אין זה מעניין אותם (מבחינה כוללת ולא יומיומית) כמה לחם לבן הם יאכלו וכמה עופות ובשרים יפארו את שולחנם, ומה שכן מעניין אותם הוא כמה אדמות יצליחו להוציא מאיתנו? חבל להציג את הערבים הפלסטינים שאומה ששואפת לחיי נוחות חומרניים, ושוכחים בכך את רגשותיהם הלאומיים. בכך אנו נחטא להם ולעצמנו. אני מעדיף להאמין, דזירה, שהם רוצים לסלק אותנו מכאן כי זהו חלומם כ-100 שנה. אני מעדיף להאמין להם! ולא לחלומות שלנו!

אבו-דני

New member
אוהב ישראל,,,, ממש מאוהב ...

-- בעמדתך... היכן ראית שמישהו הציע לשחד את הערבים תמורת חירות או אדמה?... לא חשוב העיקר שדמיינת את הטענה, שהופכת באחת לעובדה... לערבים יש ערך שעדיין לא התייחסת.. לזה קוראים במקור שארפה (איחטחרם=כבוד) לא התייחסת כי היהודים ובכללם השמאלנים פשוט מעולם לא נתקלו בה.. או מתעלמים ממנה.. מכאן שורש הבעיה,- הכבוד לאומה הערבית כבוד לתרבותה... היה כאן איש שניהל את הפורום, דרכינו היתה בהתנגשות רצופה אבל אספר לך האיש ישר והגון, פועל יוצא של תרבותו הידועה בנימוסיה.. לו הערבים לא היו אלימים, לו היו דמוקרטים ומוסלמים אמיתיים הייתי מבכר להתגורר להינות מצניעותם, נימוסיהם וכמובן נזהר בכבודם... אלימות הערבים חייב להזכיר אינה רק נגד יהודים שנואי נפשם אלא ובעיקר בינהם כמו ניקמות הדם האויליות שצריך לשורשם זאת אני מספר לך לאחר שהתגוררתי ב"איסקאנדריה" ונהנתי "פצצה"

דזירה

New member
אוהב ישראל - מי אמר שהצעתי היא

לקנות את חירותם של הפלשתינאים בנזיד עדשים, או כל נזיד אחר? מי כמוני, ויכולה להעיד על עצמי, לוחמת בעד חירותם של אנשים בכלל, ושל הפלשתינאים בלבד? ההצעה הכלכלית שעלתה על הפרק לא באה בכדי לקנות אותם, לגזול את שאיפותיהם הלאומיות או לשחד אותם - אלא בכדי לסייע להם להתפתח כלכלית, לסייע להם לעמוד על הרגליים כדי שיוכלו לנהל מדינה משל עצמם באופן עצמאי. זאת ועוד, הצעה זו היא אחת מהצעות רבות אחרות שעשויות לתרום לקידום וביסוס מעמדם הלאומי - ויש לנו מה לתרום להם.הרי יש אנשים ביניהם שאין ידם משגת לכלכל את משפחתם בכבוד - ולא מדברת על ארוחות שחיתות - אלא על מוצרי מזון בסיסיים!!!! מדוע הם צריכים להסתמך עלינו ועל הגרושים שאנו נותנים להם עבור עבודתם כדי להתפרנס? האין זוהי ההשפלה הגדולה ביותר? (שהרי הפכנו מעבדים למעבידים חסרי לב - ראה הסינים והעובדים הזרים - אך זהו דיון לפורום אחר!) ביסוס ופיתוח כלכלי עשויים רק להחזיר להם את הכבוד, שכה משמעותי בעיניהם, ועשויים אף לפתוח לפניהם צוהר לצורות חיים אחרות, למטרות ויעדים שרק יקדמו את האינטרס הלאומי שלהם. אינני אומרת זאת מנקודת התנשאות ויוהרה, אלא מתוך רצון אמיתי לסייע להם, לנו ואולי גם לאיזור כולו. מקווה שעתה כוונתי מובנת יותר....

אני חייב להדגיש

שמה שרציתי להגיד בכל דבריי הקודמים הוא שהערבים לא ימכרו בכסף: גרושים או מארקים ודולרים את מאווייהם לשליטה על כל פלסטין (ארץ ישראל. הם יסכימו לכל היותר לאפשר לנו להתגורר בה (דוגמת מדינות ערב האחרות עד לפני כמה עשרות שנים) אבל ודאי שלא לשלוט עליה. כלפיתוח כלכלי לא יועיל לביטול החלום הזה, כל עזרה וסיוע לבססם כמדינה עצמאית יועיל רק אם המטרה הסופית של הפיתוח הזה הוא שליטה מוחלטת על כל הארץ. זוהי דעתם. קשה לי להאמין שיש אחרים (רציניים ומנהיגים שם) החושבים אחרת.

עזאם

New member
טעית

אין דבר כזה ארץ ישראל ארץ ישראל הוא מושג הסטורי שאבד עליו הכלח בדיוק כמו ארץ כנען

all

New member
זה פשוט זה!!!

חולמי השלום מנסים ליצור תמונה שאיננה על מנת להגן על החלום המתוק שלהם. הם יודעים את כל העובדות ובכל זות במשך המון שנים הם הורגלו/התרגלו להגיד את דברי השלום. היונים הלבנות מוכנות לכל ברבור של ועידה זו או אחרת אבל אלף ועידות לא ישנו את המציאות. ואולי האשמה כאן היא בנו, בכל שלב ושלב ניסינו להיות עדינים, אנושיים וסלחניים מדי. היפנים במלחמת העולם השניה, קיבלו מכה אחת פעם אחת והבינו אחת ולתמיד מה לא כדאי לעשות יותר. אינני יודע, אבל אולי זה הפתרון היחיד?

all

New member
שלח את הילדים שלך

לכל מקום בו יהיו מוגנים (אבל תעשה זות לפני שיקבלו את הצו הראשון), לאחר מכן זה יהיה קצת יותר קשה. ובקשר לערפת, לא ממש מעניין אותי לאיזה זרועות דוחפים אותו ומה יחליט לעשות. כי מרגע שהעם הפלסטיני בידי החמס והג´יהד האיסלמי, זה לא משנה באילו ידיים יהיה ערפת. ודרך אגב, מתי אתה מתכוון ללכת לעזור למתנחלים לצאת מההתנחלויות. רק תומר לי ואני הולך לקנות לך זר בחנות הפרחים. ועוד דבר, עם מי אתה הולך לעשות את זה כש-88% מהעם נגד זה. נראה לי שדי לבד, אולי עם ה-50 מטורפים שמפגינים נגד המלחמה באפגניסטן, לא יותר.

למעלה