כיצד השתלטה החברה הכלכלית 'בשן' על האגודה?!?!

תא האמת

New member
כיצד השתלטה החברה הכלכלית 'בשן' על האגודה?!?!

מצ"ב קישור לסרטון בוא תוכלו למצוא סוף סוף את ההסבר המלא לכל מה שקורה באגודה. לסטודנטים המשלמים 273 שקל לחודש (חברי אגודה) הסרטון עלול להיות קשה לצפיה. כך גם למי שנכח ביום הסטודנט ולא התירו לו להכניס מים ואוכל ואולץ לשלם מחירים מופקעים על שתיה, בירה ומזון. אנו מקווים כי תפתחו דיון בנושא, ותעלו בעצמכם את הנושא על סדר היום. מצטערים, פשוט לא יכלנו יותר.

עירני22

New member
לסיכום: אתה קושר את "עתיד" לבשן?למה

וטוען שיש לשים סוף לבשן ,ופועל יוצא-לא להצביע עתיד. אבל-ממה שראיתי- איפה הקישור בין עתיד לבשן?על מה ולמה? האם לדעתך חברי עתיד מורצים על ידי בשן? אשמח אם יובהר.

zarkawi

New member
תא האמת - תגובה

תראה, אני באמת חושב שלאגודה אין שום כוח באוניברסיטה הזאת, אבל מפה ועד להגיד שכאילו הם משתפים פעולה עם חברה פרטית שדופקת קופון על הגב שלנו נשמע קצת חלש. חוץ מהעובדה שאין ולו בדל של הוכחה אלא רק שמועות (כמו שציינתם בהתחלה) , צריך לשאול גם איך יכול להיות שאגודת הסטודנטים יכולה לאשר קיום של חברה ברחבי האוניברסיטה מבלי שקודם זה יעבור דרך הנהלת האקדמיה, הרי מדובר במשרד (כמו שאמרתם) וזה דבר שצריך לעבור אישור חוקי, חברה פרטית לא יכולה ככה סתם לבוא ולהתנחל במקום ציבורי, אלא אם קיבלה אישור מהועדה המנהלת. דבר נוסף, זה ברור שהמטרה היחידה של האנשים שרצים לאגודת הסטודנטים זה רווח פוליטי עתידי, ז"א ראש אגודת סטודנטים באוניברסיטה בדרך כלל "ניצוד" על ידי מפלגות בישראל, ע"ע צחי הנגבי והחבר כנסת השמן הזה מהליכוד (שם משפחה כץ). לפי הכינוי שלך בפורום, אני מניח שאתה רץ לאגודה או חבר בה עכשיו, אם לא נכון ראה את הדברים הבאים כמבוטלים, אבל אם זה כן נכון, אני רוצה לעשות איתך עיסקה היות ומטרתם אמורה להיות טובת הסטודנטים ואתם טוענים שבאמת יש לכם כוח, וכמובן שההצעה הזאת הולכת לכל החיים בסרט והבלופרים שמתמודדים לאגודה - כל מי שיבחר, עליו להוציא לפועל לפחות דבר אחד מבין אלו שהוא הבטיח בצורה הברורה ביותר (ואני לא מדבר על הוזלה של 10 אגורות במחיר הנס קפה). אם לא תצליחו בשום דבר - במשך שנה שלמה לא תהיו זכאים לתואר. מה דעתכם, מוכנים לקחת את הסיכון ? קיבלתם כוח והשפעה, עכשיו אתם צריכים להחזיר, ומה שהצעתי יהיה התשלום, מה אתם אומרים ? בהצלחה לכולם

חזק זרקאווי :) אבל....

אבל אתה הולך להפסיד בענק , ניפנפת להם בתואר והם יעשו הכל אבל הכל על מנת לקבל את התואר הזה ! זה כבר קשור לאגו שלהם ועם זה לא מתעסקים =) לאחר " העסקה " הזו , אתה תראה מדשאות פורחות ברחבי הקמפוס , תקבל קפה ומאפה בחינם ב " קופי טיים " , יהיו חדרי ספא וג'קוזי במחלקה לכלכלה , ותקבל 100 במבחנים שלא נבחנת בהם !! נ.ב ביום הסטודנט 2010 , יהיה אפשר להכניס משלוחים של מסעדות יוקרה וקנקני מים ענקיים .

אתה מתכוון לשר ישראל כץ

שר התחבורה. והמתחרה עם פואד על תפקיד שר הבורקסים. בכל מקרה, ולהבדיל, גם שר החינוך זבולון המר ז"ל היה יו"ר אגודת הסטודנטים בבר אילן.

תא עתיד לא מקושר לבשן

אני מכירה באופן אישי את האנשים העומדים מאחורי תא עתיד ואין להם שום קשר אל בשן! כל הסרטון הזה הוא עוד ניסיון של תא מסוים ללכלך , בלי שום הוכחה מעשית, כנגד תא עתיד. (ולכל השואלים, אני אינני מתמודדת השנה , וגם בשנה החולפת עשיתי את תפקידי בהתנדבות מלאה, ללא שום תמורה.אני פשוט מאמינה שיש אנשים שיש מאחוריהם עשייה והם אלו שצריכים לעמוד בראשות האגודה.) אני מאוד מקווה שפעם הבאה שמישהו מעלה סרטון מאשים כזה לפחות שיהיה לו את האומץ לעמוד מאחורי הסרטון ולהזדהות בשמו המלא.

zarkawi

New member
טל, מה דעתך על ההסכם הבא

אם כל תא בטוח ביכולת שלו לשנות דברים, אז יהיה הסכם כזה שהם צריכים למלא בתוך שנה לפחות אחת מתוך ההבטחות (חסרות הבסיס) שלהם ולא התואר ידחה להם בשנה. מה דעתך ? יש סיכוי שמישהו יסכים לדבר כזה ? אני לא רואה סיבה שלא, הם הרי כל כך בטוחים ביכולת שלהם לשנות אז זאת לא אמורה להיות בעיה. נ.ב - תשובה מסוג : "אין דברים כאלה בדמוקרטיה" לא תופסת פה, אלא להיפך, זה רק מראה על התחמקות.

עירני22

New member
אין עשן (בשן) בלי אש (עתיד)?אבל ..היה יבש...

בא נציג תא אמת ורושם שהבשן קשור לתא עתיד. באה מי שהיא שקושרת עצמה לתא עתיד ואומרת שאין קשר לבשן. מבלבל נכון? בינתיים אנו בבילבול.נמתין לפיזור הערפל... ועד אז ,לא נישכח שיום הסטודנט היה יבש...

למעלה