כיצד אתם מסבירים...

theAMP

New member
כיצד אתם מסבירים...

את העובדה שהבאסיסטים בישראל הם האוכלוסיה הקטנה ביותר מבין אוכלוסיות המוסיקאיים. לדעתי, זה בא יחד עם האופי הישראלי של לרצות להיות במרכז תשומת הלב, ועם המיסקונספציה (אני לא יודע אם באמת יש מילה כזאת, אבל אתם מבינים את כוונתי) שהבאס לא חשוב... בקיצור, כל מטרתה של ההודעה הסתמית הזאת היא לראות אם יש פה בסיסטים....

הממממממ

אתה אולי צודק ויש באסיסטים אפילו אחד ממנהלי הפורום שזה די אני אבל בשם אחר ואני חושב שלא רק בארץ המצב כזה

Nanook

New member
באמת אין הרבה

אבל יש כמה.... תשמע זה בעצם העבודה השחורה אם אתה לא בסיסט טוב... אם אתה טוב אז זה משתנה... אבל לוקח זמן להיות טוב

Zed off

New member
צודק...

בעיה קשה בארץ...בכל מקרה אני לאחרונה רכשתי גם בס(לא עזבתי אבל את הגיטרה) והולך לי עם זה ממש לא רע, מי שניגן בגיטרה הרבה זמן, כל הקטע של הבס הולך לו דיי בקלות(לא שאני מזלזל בבאסיסטים או משהו...)

זה פחות או יותר כי

הישראלי המצוי הוא מצ´ואיסט בליבו ובגלל זה הוא מעדיף לנגן ליד בגיטרה מאשר לנגן לכאורה ליווי בבס הבעיה בארץ זה שרוב המוסיקה היא באמת רק ליווי בבס (חוץ מלהקות שהבסיסט הוא הזמר כמו איפה הילד לדוגמא שזה קצת יותר מסתם ליווי), זאת התפיסה בארץ לדעתי ולפי דעתי בגלל זה הישראלי המצוי מעדיף לנגן גיטרה, או לשיר מאשר לנגן בס וחבל...

לא יודע אם זה קשור לאופי הישראלי...

רוב האנשים באמת מעדיפים להיות "במרכז העניינים" בלי קשר להיותם ישראלים...ככה זה נ.ב. אני באסיסט

דפוקה!!!

New member
אישית ניראה לי שבכל מדינה בעולם..

אןכלוסית הבסיסטים קטנה ביותר. פשוט גיטרה זה הרבה יותר כיף... אבל אני סתם דפוקה

Bodom-child

New member
אני חושב

שבס הוא כלי מדהים. אני מתכוון לקנות אחד כזה עד אחרי חנוכה.

yoni162

New member
לי נראה...

שזה יותר בתת מודע. לדוגמא, את מי אתה קורע קורע את המפשעה בשפגט נשען על האוויר עם השיער מתנופף ברוח ומנגן סולו? את סלאש!! על מה?? על גיטרה חשמלית!! זה פשוט נתפס כיותר "מגניב" ומושך. למרות זאת, כמו רוב הגיטריסטים והמוזיקאים המקצועיים בכלל, אני מתכנן ללמוד גם על בס בנוסף לגיטרה, סתם כי צריך לדעת לנגן על כמה כלים.

Mortisia

New member
ואם לא נדבר על ישראל בלבד...

Rage against the machine למשל "מתייחסים" טוב מאוד לבס... (לא ידעתי איך לכתוב את זה...)

תאמת

רייג´ לא ממש מעניינים אותי, אף פעם לא תפסתי מהם להקה מוכשרת מוסיקלית

למעלה