כיצדל א אאבד אותה ?

כיצדל א אאבד אותה ?

יש לי שאלה , יש לי ידידה ממש טובה שאני מכיר שנים . בכל מקרה רק לפני כמה חודשים אזרתי אומת ושלחתי לה הודעה בפייסבוק לא זוכר על מה ומאז הכל היסטוריה אין לי רגשות כלפיה אבל במשל ך כל השנים תמיד התביישתי לדבר איתה ואני זוכר שאני הייתי ממש עצוב ודיברתי איתה, והיא ממש עזרהל י היא מעין נוקדם אור עבורי היא מכוון אותי לכייןו הנכון איך שאומרים , בג כל מקרה אני מפחד להתאבה בה ולמעשה לאבד אוהת בכל מקרה היא נהייתה הידיה היכ טובה לשי הויא אורמת לי בעצמה שזה הדדי כשאני אורמ כשאני התגעגעתי אליה שהיא תהגעגעה אלי בכל מקרה איך לא לתהאבה בה ולמה גילית רק לפני כמה חודשים שהיא כל כך מקסימה למה פחדתי ממנה והתביישתי בכל מקרה אם אנשים מגיבים לי שלא יגיבו לי משוה ואחרי זה זה ככשאני מגיב להם הם יסננו זהל א נעים שאני צריחלך לשאול אחרים לכונוה של מי שהגיב

Ziggy Stardust7

New member
אני חושב שכדאי לך ללכת לייעוץ

הכוונה שלי היא לטיפול אצל איש מקצוע.רוב האנשים שכותבים כאן בפורום אינם אנשי מקצוע (כולל אני) ולכן עדיף שתתייעץ עם מישהו שמבין בתחום.

בנוסף, אני מאמין שאתה יודע להתנסח יפה מאוד בעל פה, יותר מאשר בכתב.אתה כותב הרבה מאוד בלי סימני פיסוק, וזה מקשה על הקריאה של הדברים שאתה כותב.

liat294

New member
היי אור האמונה

לפי מה שהבנתי אתה בחור מאמין , אני חושבת שתילך לאיזה רב טוב שיכוון אותך אתה צריך מקום קבוע סדר יום קבוע .. אני חושבת שליהיות בקשר עם ידידות יטעה אותך הרבה פעמים ביגלל התמימות שבך .. לדעתי ושוב אני לא אדם מיקצועי ואני נותנת דעה ששוב יכול להיות שאני טועה, בכל מיקרה לדעתי לך לרב אם יש ליד הבית שלך ישיבה ,מעולה !לך לרב שם יכול להיות שהרב יקבל אותך באהבה לישיבה שם לפחות תילמד תורה תיתחזק שם אין בחורות ואני בטוחה כשיגיע הרגע שתיצא לשידוך הרב ימצא לך מישהי שתתאים לך ! בנתיים אתה לא בנוי לזוגיות אתה צריך עוד קצת להיתבשל לילמוד ליתפוס ביטחון , אתה חייב להעסיק את עצמך ואם אין כרגע עבודה או מיסגרת לימודית עדיף שתיגש לישיבה לרב הישיבה ותבקש מימנו עזרה שיקבל אותך לפחות גם תיהיה לך מיסגרת שם גם תילמד תורה גם תיתחזק בדת ובע״ה תאמין כערף עין ישועת השם ... שיהיה לך המון בהצלחה

את מקסימה ^-ַ^ את דתייה ?

ואני לא בנוי לשיישבהי יה לי קשה אולי להלחליך את זה בלשמעו שיעקרים חיים ממכון מאיר ? ויש לי רב של חב"ד ואני דתי לאומי אבל מה את מציעה את לא יודעת איך שמחת אותי איזה כיף אני עם דמעות של התרגשות

liat294

New member
מאמינה מאוד בבורא עולם !

אבל אני ובעלי מישתדלים..עושים הישתדלות אין כמו ביטחון בבורא עולם . פאר ככה בורא עולם ברא אותך אף אחד לא מושלם כולנו צריכים לתקן בעצמנו משהו.. בכל מיקרה אני חושבת שדווקא חיזוק בדת וביטחון בה' יעשה לך טוב .. פאר יש אנשים שלא בנויים לידידות אני מדברת על כולם כי יש אנשים שניקשרים מהר מידי ואז חושבים שזה אהבה .תעשה דברים שאתה אוהב תימצא תעסוקה אפילו בלמידת תורה אולי אתה כן יכול...ותבקשמבורא עולם שיזווג לך זיווג הגון בע״ה קודם תידאג לעצמך כשתיהיה מוכן הכל יגיע .. שתיהיה לך שבת שלום

schlomitsmile

Member
מנהל
אי-אפשר להנדס רגשות
אם תתאהב בה, תתאהב בה.

למה שתאבד אותה? אם הבנתי נכון, אתה חשוב לה
והיא שמחה להתכתב איתך, נכון?

נכון מאוד אבל גרמתי למשיהי פה בפורום

לשנוא אוית ולהתעלם ממני כשיהאמ גיבה לי כי אני רשעים אנמיתי ודםפוק וגרמתי לקגומה המקיסמה ללא לרצות להגיב אצלי בגל הרגישות שלי מי תרצה אותי ככה

טסרקט

New member
תתמקד בקשר עכשיו בהווה, תחשוב כמה שפחות על

דברים שלא בשליטתך שעלולים להיות בעתיד, אם משהו לא הולך טוב תלמד מטעויות כדי לא לחזור עליהן ותמשיך הלאה.
עדיף שתנסה לחשוב פחות על העתיד ותתמקד בקשר איתה איך שהוא עכשיו, תזרום עם זה, תשקיע ותעשו ביחד מה שנחמד לכם, ותדע שכמו שמצאת אותה תמיד תוכל למצוא מישהי נחמדה אחרת אם מאיזושהי סיבה הקשר איתה יפסק.
אולי אתה מפחד כי אתה לא מאמין בעצמך? כדאי שתאמין שאתה ראוי לקשר איתה. אם תתאהב בה, אולי יהיה טוב לך איתה בתור בת זוג אם היא תהיה מעוניינת ואם לא יתאים לכם תוכלו תמיד להישאר ידידים.

כן חוסר ביטחון בדיוק

ואני בטוחשאם אני והיא בסופו של דבר מיועדים האחד לשניה אני אהיה המאושר בעולם כי יהיה לי טוב איתה

הפחד מדברים מניע אותנו כ"כ חזק בחיים

פחד כשלעצמו חסר ממשות.
אם נתעלם ממנו רק לרגע נראה שעולם כמנהגו נוהג
והחיים ממשיכים.
קשה מאוד להאמין בזה.
בורא עולם רוצה שנתעלה, לכל אחד המשוכה שלו.
אז תשכח מהפחד.
באנו לעולם בלי כלום ונצא בלי כלום.
כל הרכוש וההישגים בחיים זו אשליה.
לפחד אין באמת כוח עליך.

למעלה