כיפור

k1235

New member
כיפור

אני חדש בפורום ויש לי שאלה אליכם לקראת כיפור.. חודש לפני כיפור אני מתחיל להכנס ללחץ כל שנה והכל בסוף עובר קל עכשיו יש לי שאלה איך אתם מעבירים את הזמן לעזאזל? האוכל לא מעניין אותי רק השעימום ספרו לי איך אתם מצליחים להעביר את הזמן מכניסת כיפור עד היציאה אני יאמץ דברים ממכם ככה שהכיפור הזה ילך לי קל.. הלוואי והייתי יכול לישון מ 6 בערב עד 6 בערב למחרת אבל אני לא סוסססס עיזרו לי!! תודה

k1235

New member
הולך לבית כנסת..

אני הולך לבית כנסת אבל אני מדבר יותר על הערב הראשון הולכים לבית כנסת וכבר 8 וחצי 9 נגמר ומה אז? אי אפשר להרדם כל כך מוקדם..

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifלך לסיבוב עם חברים

זהמ ה שאנחנו עושים פה... או שתעשה שעון מעורר לשעה מאוד מוקדמת ביום של הצום ובערב אתה תהיה מותש אחרי בית הכנסת ותלך ישר לישון
צום מועיל!

k1235

New member
זה מה שתיכננתי..

זה מה שתיכננתי לקום וככה אני יהיה עייף אבל מה ביום השני? אני יקום ב 8 בבוקר!! ומה אז??? ......:)

k1235

New member
החיים שלך טובים..

את יכולה להיות במחשב אבל אני לא..

k1235

New member
יום כיפור צמים!!

אם לא הייתי צם הייתי במחשב והיה עובר אבל צמים ולא מדליקים חשמל ובלה בלה..

K e R e N18

New member
אמממ..

יוצאים עם חברים נשארים ערים עד הבוקר..ואז ישנים עד שיוצא הצום.. אתה יכול לקרוא ספר,לשחק ששבש/רמי/קלפים וכאלה.. וזה יעבור,אל תדאג

../images/Emo45.gif אפשר גם

לקנות עיתונים ולקרוא...לפתוח אותם רק בשעות הקריטיות זה מעביר את הזמן מעולה בשעות הקשות של צהריי היום השני.. למרות שנראה לי תמיד שזו סתם התחמקות ושבמקום זה צריך לעשות את מה שמתבקש, את מהות הצום: לחשוב קצת, להתבודד, להפך לא לנסות להתחמק ולהתכחש אלא לנסות ולהתחבר לצדדים אחרים שלא כל כך בולטים אצל רובנו בחיי היומיום כשכל הדברים החומרניים מסביבנו ועם קצב החיים המטורף. כלומר לקבל את הייחוד של היום הזה ולהפיק ממנו את מה שצריך.

האמת ש..../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אין כמעט זמן פנוי ביום כיפור, אבל זה תלוי אם אתה הולך לביתכנסת או לא.. אני הולכת, אז יש לי משו כמו שעה ומשו ואותה אני מעדיפה לנצל לטובת שינה..

k1235

New member
ביום השני..

ביום השני אפשר ללכת להתפלל ואז לחזור לישון אבל מה ביום הראשון?

אממ../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

תפילה גם ואז הולכים לישון, לפחות אני, לצבור כוחות ליום הבא..

למעלה