"כיפה אדומה" וכולם:

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
"כיפה אדומה" וכולם:

בוא נעשה פה סדר.. "כיפה אדומה",הבנתי מהודעתך כי אחת מקוראות הפורום לוקחת את סיפוריה מספר כלשהו.כל הכבוד שגילית זאת,אך כך לא כותבים הודעה..יש נימוסים בין כותב לכותב.אני מאפשרת לקוראים לפרסם סיפורים לא שלהם (בתנאי שיפרסמו את שמו של בעל הסיפור). יש דרך לפנות לכותב,לכן הודעותיך נמחקו. ובאשר ל"אינדי",אם כיפה אדומה צודקת,אבקש ממך לפרט את מקור סיפורייך,אני דוגלת שזכויות היוצר. אנא כבדו אחד את השני,אנחנו בני אדם. תודה, g99...

האמת העירומה

g99 בוקר טוב! ראשית, שמי אינו כיפה אדומה אלא כיפה איומה. שנית, לא ניבלתי את פי בהודעה, לא הבעתי עמדות פוליטיות, גזעניות או אחרות המצדיקות מחיקת ההודעות.עד כמה מנומסת עלי להיות, זה כבר עניין שלי. אינדי (אולי זו את?) עשתה מעשה שלא ייעשה, והוליכה שולל את קוראייך. כמי שמנהלת את הפורום, נראה לי שעלייך לשאוף למינימום של אמות מוסר מסוימות. הפרת זכויות יוצרים הן עבירה פלילית. אין לי ספק שתמחקי גם את הודעתי זו. לא נעים לקבל ביקורת.. אקוה שנטע, מנהלת הפורומים, תספיק לקרוא את השירשור. כך או כך - אסב את תשומת ליבה. הפורום הזה מנוהל בצורה מרושלת והפסיק לעניין אותי אחרי יום. אני מאחלת לך יום טוב, ושיפור משמעותי בהמשך דרכך המקצועית כאן. את זקוקה לו.

g99 יקרה

המגוחך ביותר הוא שאת ההודעה של אינדי השארת. ציינתי את שם הספר, המחברת ומספר העמוד ממנה הועתקה הפנטזיה מילה במילה. לא נראה לך שמין הראוי היה למחוק גם את השירשור של הפנטזיה המועתקת? למה נוצר אצלי הרושם שאינדי זו את?

למעלה