כיפאק ליאמנים...

כיפאק ליאמנים...

/tapuzforum/images/Emo27.gifכלת התנ``ך העולמי היא אור אשואל, יאמנית מכפר סבא, שאביה זכה בסגנות לפני 27 שנה. הסגן הראשון שלה הוא אלעד נחשון והסגן השני אבנר נתניהו בנו של ראש הממשלה. כל החבר`ה מוזמנים להתחיל ללמוד לקראת חידון התנ``ך לבוגרים שיחול בחנוכה. יש פה תימנים בינינו, כבוד לעדה המתוקה (חריפה כמו סחוג) הזו.

סהר (מותר לקרוא בשמך האמיתי?) אתה

/tapuzforum/images/Emo197.gifגם תימני, אשריכם אחי הצעיר (האיור הוכנס בשל הפאות המיוחדות כמו אצל היאמנים...) אכן כבוד לעדתכם.

משום מה היה נדמה לי שסהר

/tapuzforum/images/Emo29.gifזה רק כינוי, כי אולי אתה אוהב את האוירה הרומנטית לאור הירח (סהר) ולאור הכוכבים.... חחחח, לילה טוב ישי סהר...

Nחמן

New member
כבוד לעם ישראל

באם מישהו זוכר את חתן התנ"ך העולמי למבוגרים הרב יחיא אלשיך? אינני זוכר את שמות כל הנערים/ות, שזכו בתואר חתן/כלת התנ"ך, אבל אני יודע, שהיו בהם לא מעט תימנים. התימנים ידועים בחיבתם המיוחדת לתנ"ך (לפחות אלה, ששומרים על הגחלת...)ואין תימה, שהם מצטיינים בכל מקום, שבו הם נבחנים. ברכות גם לסגנים (היכן לומד הראשון?) ובככללם אבנר נתניהו וכל הכבוד למשפחת נתניהו.

נחמן - הסגן הראשון אלעד נחשון,

/tapuzforum/images/Emo104.gifתלמיד תיכון `עמוס דה שליט` ברחובות, נציג המגזר הלא דתי (הוא ואבנר נתניה הסגן השני)

Nחמן

New member
אז כל הכבוד גם למגזר הלא-דתי

תראה אלו צדיקים יש בעם ישראל. אפילו שאינם דתיים אוהבים את התנ"ך. לסיום יום העצמאות משהו "פיקנטי": אז מה כל כך מיוחד בישראל ?? אצלנו במטבח : הפיתה - עיראקית הקפה- טורקי הגבינה- בולגרית הסנדוויץ'- טוניסאי הפיסטוק - חלבי השוקולד- בלגי הלחם- צרפתי הוויסקי- סקוטי הזיתים - סוריים ההמבורגר- ספרדי הבירה- אירית או גרמנית הלבנה- דרוזית המרק - תימני הסלט- ערבי המטבח דני האורז- פרסי השניצל- וינאי הקוסקוס - מרוקאי הפפריקה, הבלינצ'ס והגולש- הונגריים הגלידה- אמריקאית אפילו החפצים שלנו: המפתח- שוודי השעון- שווייצרי הסיגר- קובני התריסים - ונציאניים הפאה- נוכרית הפסנתר- רוסי הקרמיקה- איטלקית המכונית , החלקת השיער וסכין החיתוך- יפניים האנשים מסביבנו : המטפלת - פיליפינית המאהב- לטיני האימא- פולנייה הדוד- מאמריקה אז מה כבר השאירו לנו ?? הדייקנות- יקית היופי- אקזוטי המוזיקה- אתנית החושך - מצרים הנחמן- מאומן (לא אני...
) הלחן- עממי אהה טוב.. רק החוצפה,ישראלית חג עצמאות שמח מחויך ומהנה לכל בית ישראל

למעלה