כיפאק היי למעו"ז מעל"ש

R o t e m O p

New member
כיפאק היי למעו"ז מעל"ש

חבר'ה לא תאמינו איזה חידוש התחולל אצלינו במעו"ז בשלושה שבועות האחרונים. יש לנו דלתות חדשות. כן כן דלתות והן חדשות לגמרי! (לא כמו בפעם הקודמת שהביאו לנו דלת חדשה משומשת) אחרי יותר משנה שהדלת בחדר מדריכים עושה לנו בעיות (לא ננעלת, לא נפתחת)בסוף היא נשברה. בתחלה רק הידית התפרקה אחר כך היא לגמרי התפוררו החיבורים למשקוף,וזה קרה כבר בחופש הגדול... ומאז אנחנו מתחננים לדלת חדשה... אה כן, ויש גם את המקרה אחרי מחנה סוכות שבו התעצבנתי על הדלת (היא נתקעה) ובאתי עם פטיש וקצת חוררתי אותה (אתם באמת יכולים להאשים אותי? תראו לי עוד מפקד מעו"ז שצריך לפרוץ את המעו"ז של עצמו...) בכל מקרה היישוב הזה ממש החליט להוריד את הכפפה (כן, בטח) לא רק עשה לנו דלת חדשה ואיכותית לחדר מדריכים אבל גם למעו"ז עצמו!! אבל...כמובן שגם מעשה צדקה זה מלווה בטעם מר-מתוק כי בדיוק לפני שבועיים עברתי ליד חנות לשכפול מפתחות וחשבתי לעצמי : "רותם, את לא חושבת שהגיע כבר הזמן שתשכפלי לעומרי וליטל פתח למעו"ז?" אז כן...הלכו 10 ש"ח...באסה... בכל מקרה - אני לא יודעת איך זה הפך למסכת היללות הזאת כולה רציתי להתלהב שיש לנו דלתות חדשות ויפות וכמובן שכולכם מוזמנים לבוא ולחזות בפלא עולם מרהיב זה. נ.ב. היום הגיעו 6 חניכים לפעולה של ליטל, אני מרגישה את הדמעות חונקות אותי מרוב התרגשות...

MS6

New member
מדהים!

דלת חדשה היא בלי ספק פריצה בתולדות מעו"ז מעלה שומרון... אגב כמה חניכים מתעתדים לצאת ממעלה שומרון לתל חי?

gdog

New member
אנחנו בדיוק בתהליך

של שכפול חניכים..לכן אל תתפלא אם אתה תראה את כל החניכים שלנו דומים אחד לשני בצורה מטורפת... אנחנו הצלחנו לתפור את מה שמדענים לא הצליחו...

Time2timE

New member
רציתי לענות אבל עומרי פה, ענה

במקומי (ואני לא מעל"שית ובכל זאת יודעת). בכל אופן אני אשתוק ולא אתערב בשרשורים שלא לי.

gdog

New member
רותם..כל מה שאני יכול להציע לך...

זה שתזהרי מהחיוך המחזיר אור בפירוק שלה..זה יכול להשאיר סימן לחיים

למעלה