כיף

Sprite

New member
כיף

היום הייתי אמורה להגיע לבית ספר ב7:30 אבל לא הצלחתי לקום בכלל גם בגלל שהלכתי לישון ב12 וגם בגלל שרקדתי איזה ארבע חמש שעות שבתוכן היה שעה וחצי ג`אז... כל הגוף שלי תפוס עכשיו!! יום ראשון אני הולכת להופיע בסוזן דלל במסגרת הבית ספר כמה טוב שיש מגמת מחול (או שלא...)טוב אז חזרה לנושא אני לא הצלחתי להתעורר אז חזרתי לישון ואז ב9:38 אבא מצלצל ומעיר אותי אומר שהוא יכול להסיע אותי לתל אביב אז אני הסכמתי ונסעתי לבית ספר וזהו זה כל מה שהיה כיף היום קמתי ב 9:38!!! זה היה כל כך כיף!!!!! ומחר אני מתחילה ב9:00!!!ומסיימת ברבע לאחת יו איזה כיף!!!! אבל יום חמישי יש לי מבחן התנך שלא התחלתי להתכונן אליו בגרוש... טוב אין לי יותר מה לכתוב אז יום טוב לילה טוב! רונה

Black Star

New member
סוזן דלל

כמה רקדנים אתם בהופעה הזו? סוזן דלל אמנם אולם ממש יפה, אבל מה לעשות, לא בנוי לכמויות גדולות במיוחד של רקדנים. כשהופענו שם- בסביבות 90 רקדנים משלוש להקות- זה היה נורא. התלבשנו בכוכים, פשוט כוכים, היה צפוף באופן נוראי... לא נורא, עדיין היה כיף (קצת קשה לזכור מאיזה צד צריך לעלות לבמה אם צריך להגיע לצד מסוים...אבל בסוף הסתדרתי :) ). וחוצמיזה, זו חוויה. אולם מגניב ביותר. פיצי, אבל מגניב. בהצלחה!

Sprite

New member
אנחנו כל המגמה שם...

שזה איזה ארבעים בנות אני יודעת שזה חדרים פצפונים זו לא ההופעה הראשונה שלי שם הופעתי שם לפחות חמש שש פעמים... תודה על הבהצלחה...

למעלה