כיף!

frolic

New member
כיף!

אני רק רוצה, סוף סוף להתפאר! חבר שלי קיבל ב-31/7 ריתוק ל-30 יום לבסיס על משהו טיפשי נורא, הוא היה אמור לחזור בשבוע הבא ביום שישי, ככה תכננתי את הזמן שלי בעיקרון, יום שישי - אתמול, בצהריים הוא התקשר {בערך ב-3} ושמע שאני לא בדיוק ערה, אמר לי לחזור לישון, ואמרתי שאני לא רוצה כי אני יודעת שאח"כ לא יצא לנו לדבר ואני מעדיפה לדבר איתו במקום לישון {כולה שנת צהריים ביום שישי..}, דיברנו בערך 20 דקות ואז הוא אמר שכל החבר'ה שלו בבריכה {של הבסיס, חיל אויר וזה} ושהוא גם הולך לבריכה ואז הוא שאל אם אני חוזרת לישון, אמרתי לו שכן וכמובן כי אני נורא עייפה.. בסופו של דבר, הוא {מבחינתי} הלך לבריכה ואני חזרתי לישון. בערך ב-6 וחצי הוא התקשר, אמר שנמאס לו מהבריכה ואם אני עדיין ישנה.. אחרי שעניתי לו שכן.. הוא אמר לי "תתלבשי ותפתחי את הדלת", פתחתי את הדלת {שלא נדבר על זה שלא באמת התלבשתי כי כבר הייתי לבושה בבוקסר וגופיה} והוא {!!!!} עמד לו שם בחוץ {כמובן מת מחום}, הדבר הראשון שהוא עשה כשהוא נכנס הביתה זה "אהה.." מהמזגן, והדבר הראשון שאני שאלתי אותו זה "מתי אתה חוזר לבסיס" {כי אסור לשאול "עד מתי אתה נשאר"}, התשובה הייתה: "עד יום ראשון... הבא!!!" אחרי חודש ושבוע בבסיס {כי לפני זה הוא סגר שבועיים, ואז קיבל ריתוק לעוד 30, מה שאומר - 44 ימים בבסיס} הוא חזר הביתה, לעשרה ימים!!!!!!!!!!!!! הוא קיבל המתקה בריתוק, והשתחרר להדממה של חיל האוויר. וזהו. עכשיו אני מרוצה מהצבא, שנתן חופש לבחור שלי להיות איתי. וזהו :)))))))) שיהיה שבוע מקסים ומדהים!!! {ומצטערת שחפרתי כמו מטורפת, אני פשוט נורא שמחה שהוא פה..}

Conviction

New member
אוי, איזה אושר!

(אני יודעת שרוב ההתרגשות היא בגלל העשרה ימים בבית.. אבל מה שהכי הלהיב אותי בסיפור זה שהוא פתאום הפתיע אותך בדלת.
) תהנו!

frolic

New member
ויש משהו יותר מצחיק..

הוא אמר שהוא טיפש, כי במקום להעיר אותי בנשיקה הוא העיר אותי דרך הטלפון.. וזה הכי חמוד בעולם!!!!

למעלה