"כיף" עם אוטובוסים

rshamir

New member
"כיף" עם אוטובוסים

קרה לכם שאתם נוסעים באוטובוס אגד רגיל, כמו כל יום, ופתאום האוטובוס טועה בדרך? בחודשים האחרונים זה קרה לי פעמיים, באותו קו - הנהגים פשוט לקחו פנייה לא נכונה (כל אחד במקום אחר) וזה הצריך סיבוב לתיקון הטעות. לא הייתם מתעצבנים מזה?

דיתוּש

New member
זה קרה לי...

אבל אני ישנתי
ואני חושבת שבאמת הייתי מתעצבנת. טעויות לעולם חוזרות, אבל באמת... איזו שטות, זו לא עיר כזו גדולה שיש במה לטעות כל-כך... וגם זה לא שכל אוטובוס מקיף את כל העיר... אז באמת... אפשר להשתפר.

רפי rafi

New member
צריך להפריט את אגד!

למה המחיר ככ יקר 5.40 זה מוגזם לכל הדעות,ולמה אין חופשי יומי כמו בתל אביב שמשלמים 12 שח ואפשר לנסוע כל היום ללא הגבלה. גם הנהגים של אגד הם בלתי אדיבים בעליל אז יאללה משרד התחבורה הגיע הזמן שתעיפו את אגד מירושלים.

לא הייתי מגזימה...

פגשתי המון נהגים נחמדים, אבל הפספוס עם החודשי יומי הוא באמת גדול.

אני לא אענה לגבי הנהגים

בקשר לכל השאר זה פשוט לא יאמן, העלו את המחיר ל5.40 בגלל האבטחה באוטובוסים, בקושי יש אבטחה ב4 תחנות (אה סיבה טובה להעלות את המחיר שוב). בתל אביב אגב שתדעו נסיעה עירונית עולה 5 שקל, הסיבה: לתל אביבים יש 3 אופציות לנסוע באוטובוסים: אגד, דן או קווים כך שיש תחרות ומכאן גם בא החופשי יומי, לאגד אין אינטרס לעשות את זה גם בירושלים, משום שיש לה שם מונופול, זה מאוד מעצבן לדעתי צריך לחוקק בכנסת את החוק שחוקקו באמריקה, החוק נגד מונופול, שלא יכול לקרות מצב שתהיה רק חברה אחת בשוק והיא תשלוט על כולו.

ת י ל ת ן

New member
רק לידע כללי - אגד לא תהיה כאן...

בשנת 2008 תיכנס הרכבת הקלה ואגד תאבד את הזיכיון שלה.... כל מערך התנועה ישתנה ותהיה חברת אוטובוסים חדשה. זו הסיבה שאגד לא "באה לקראת" האנשים בירושלים, פשוט בגלל שתוך 4 שנים בירושלים לא תהיה אגד!!!

קודם כל

ב2006 יכנס לפעולה רק הקו הראשון של הרכבת הקלה, שהוא בערך על ציר הרצל, זה לא כל ירושלים, זה רק מרכז העיר, יש עוד כמה קווים שיצטרכו לסללול וגם לזה יקח הרבה זמן, לפחות 5 שנים לכל קו. ולא יפרקו את אגד בירושלים, נקווה שבזכות זה לא יהיה מונופול לאגד, רק בגלל זה אגד צריכה להשקיע בנוסעיה הירושלמים.

למעלה