כיף מדצים ארצי 12-13/8 אני אהיה שם.. ישר אחרי הקורס תסתכלו על הפלייר.. השקיעו לנו חח!
S spraizler New member 4/8/05 #1 כיף מדצים ארצי 12-13/8 אני אהיה שם.. ישר אחרי הקורס תסתכלו על הפלייר.. השקיעו לנו חח!
כ כחילה New member 5/8/05 #3 חרא עושים מסיבה זה חרא חרא חרא, שונא מסיבות למישהו יש איזה ספר טוב להמליץ לי עליו?
S spraizler New member 5/8/05 #4 הלינק עובד... בדקתי שוב ולא הכל זה מסיבה.. גם אני לא אוהב מסיבות כ"כ.. זה יותר הפעלות כאלה
F fresh mishmesh New member 5/8/05 #5 תמיד עושים מסיבה זה הדיסקו התנועתי של הכיף פעילים... תמיד יש אותו זה הכי כיף ומצחיק בעולם!
S s h e e p i t New member 5/8/05 #9 נשמע נחמד למרות שזה לא יהיה בכינרת אם זה יהיה כמו שהם רשמו אז זה יכול להיות ממש טוב תהנו
A aDiDoOsH היחידה New member 5/8/05 #10 ביומולדת שלי אני אהיה שם ישר אחרי הקורס מד"מים וזה איזה מבאס שזה לא בלונה גל :-\
S spraizler New member 5/8/05 #15 למי שיוצא למדמים זה בחינם לפי מה שהבנתי.. ונמאס כבר מהכנרת והלונה גל..
A aDiDoOsH היחידה New member 5/8/05 #16 כן אני יודעת אבל כל החברות שלי שבאות ולא יוצאות למד"מים משלמות 60 שקל