כיף כיף כיף!

האחמית

New member
כיף כיף כיף!

שאלון נחמד...תענו %$#%#@! עבר - שם המורה בכיתה א': - השיר האחרון ששרת: - הדבר האחרון שצחקת בגללו: - הפעם האחרונה שבכית: עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: - איפה את הולכת לגור: - כמה ילדים את רוצה: - באיזה סוג של מכונית תנהגי: |בדגש|נוכחי - שיער נוכחי: - בגדים נוכחיים: - תכשיטים נוכחיים: - עצבנות נוכחית: - ריח נוכחי: - התגעגעות נוכחית: - תמונת דסקטופ נוכחית: - להקה אהובה נוכחית: - ספר אהוב נוכחי: - דאגה נוכחית: - שנאה נוכחית: - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: - פריט לבוש אהוב נוכחי: - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: - אני הכי שמחה כש: - אני מרגישה בודדה כש: - סופר(ים) אהוב(ים): - האם את חושבת יותר מדי: - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: - אדם מפורסם שפגשת: - האם יש לך אילושהם חרטות: - קפה אהוב: - ריח אהוב: - מה מכעיס אותך: - דרך מועדפת לבזבז זמן: - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:

האחמית

New member
אני אני אני

עבר - שם המורה בכיתה א':אמ. אפרת נראה לי - השיר האחרון ששרת:אמממ - אין מקום אחר - הדבר האחרון שצחקת בגללו:אמיר, אירנה והטמטום שלה
, הילדה מהכיתה של אחי - הפעם האחרונה שבכית:היום
עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות:אני הולכת להיות רופאה מנתחת, אז תתייחסו אליי יפה
- איפה את הולכת לגור: ישראל..
- כמה ילדים את רוצה:אמ. לא יודעת? נוכחי - שיער נוכחי:אמ. זה מוזר תאמת, פעם הוא היה שחור-כחול-חום ועכשיו הוא בלונדיני-חום *שוב:S* - בגדים נוכחיים:חולצה של הקייצת:| וג'ינס - תכשיטים נוכחיים:צמידים שהכנתיייי והניטים שליי
- עצבנות נוכחית:אמ. שינו לי את המערכת!!!!
- ריח נוכחי:אני אחסוך את זה מכם
חח סתם..אממ..סיגריות תאמת..בגלל ליבי.. - התגעגעות נוכחית:איילת *והיא תתקשר אליי היום בשעת ת"ש!* - תמונת דסקטופ נוכחית:מצורפת בצד
- להקה אהובה נוכחית:יש המון - ספר אהוב נוכחי:אמ. אני קוראת געגועי לקיסינג'ר - דאגה נוכחית:שמשו שאני מארגנת לא יהרס.
- שנאה נוכחית:אמ.
- הסיפור מאחורי הניקניים שלך: בגלל רוני..
תלוי איזה ניק
- פריט לבוש אהוב נוכחי: חולצת בית ספר *NOT* אמממ אהוב? כובע נחשב? - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:wtf?! - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אוי. רק אחד? - אני הכי שמחה כש:אני מדברת עם אנשים מסויימים.. מכינה צמידים וכל מיני שיט כאלה...בקן..נו תכנסו לבלוג שלי ותראו שם *פרסומת לא ממש סמויה* - אני מרגישה בודדה כש:כשאין לי עם מי לדבר.. כשאני לא מצליחה להרדם:| - סופר(ים) אהוב(ים):אמ. אני
חח סתם..לא יודעת - האם את חושבת יותר מדי:לפעמים.. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:פה. בחור הזה. - אדם מפורסם שפגשת: וואי פגשתי הרבה מערוץ הילדים ושחקני כדורגל, ו..את הבן של דליק! *מתלהבת* אמ - האם יש לך אילושהם חרטות: ברור. - קפה אהוב:|מאוהב
מאוהב| - ריח אהוב: יואו. חח ריח של גשם... נו אתם מבינים:S - מה מכעיס אותך:כשדופקים אותי *תשתקו!*, שעושים לי דווקא, שמתעלמים ממני... - דרך מועדפת לבזבז זמן:חוטים\חרוזים\מוסיקה\בהייה באויר - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמ. לודעת:|

מתאים לי שאלון:)

עבר - שם המורה בכיתה א': רחל - השיר האחרון ששרת: לפעמים של היהודים..נראה לי - הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום באוטובוס בגלל ידיד שלי - הפעם האחרונה שבכית: שראיתי כנפיים שבורות לפני כמה ימים עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: רועת צאן
- איפה את הולכת לגור: חיפה...או איזה ישוב בגליל..נראה כבר - כמה ילדים את רוצה: 2 - באיזה סוג של מכונית תנהגי: פג'ו 206 נוכחי - שיער נוכחי: חום ..לא יודעת איזה אורך - בגדים נוכחיים: שרוול וחולצה של הדג נחש - תכשיטים נוכחיים: של הצמידים על הידיים נחבים? - עצבנות נוכחית: על אמא...אין לי כוח לפרט - ריח נוכחי: הריח שלי(?) - התגעגעות נוכחית: לטל - תמונת דסקטופ נוכחית: לא משו מיוחד - להקה אהובה נוכחית: יש הרבה...בוטן בקרקס, היהודים, שוטי הנבואה ושבק ס - ספר אהוב נוכחי: האלכימאי - דאגה נוכחית: לאפחד - שנאה נוכחית: שונאת לשנוא - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: אין לי מושג..הדבר היחיד שקפץ לי לראש...אני חייבתץ להודות שפעם באמת הייתי שרוטה.. - פריט לבוש אהוב נוכחי: כל המכנסי דייגים שלי - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: לא הבנתי ..חח - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת.. - אני הכי שמחה כש: אני עם חברים שלי..וכייף לי(?) לא עלה לי משו אחר... - אני מרגישה בודדה כש: שאני לבד(?) - סופר(ים) אהוב(ים):
- האם את חושבת יותר מדי: כה.. "שבתי לעצמי,שכל הזמן אני חושבת לעצמי,שאולי עדיף להיות אחת שלא חושבת לעצמה,ואז להיות פחות מוטרדת,אך חשבתי לעצמי שאני לא כזאת ולעולם לא אוכל להיות כזאת. כנראה לא התמזל מזלי להיות טיפשה, חשבתי לעצמי, מה אפשר לעשות?" (חכמת הבייגלה) - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אירלנד או ג'מייקה.. - אדם מפורסם שפגשת: מוקי, פילון, חלוצי החלל(בקיצור כמעט כל שבק ס..) הדג נחש..הבאסיסט של בוטן מתוק בקרקס..רואי ואברהם משוטי הנבואה..וזהו נראה לי..אהה... ואת מוש בן ארי
- האם יש לך אילושהם חרטות: ברור...למי אין? - קפה אהוב: שוקו רולז
- ריח אהוב: לא יודעת.. - מה מכעיס אותך: הרבה דברים....לא עולה לי משו ספציפי - דרך מועדפת לבזבז זמן:לשמוע מוזיקה..חברים..לישון..מחשב טלווזיה..לצייר...מה שבא לי באותו רגע.. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לצייר...

גמני רוצה.

עבר - שם המורה בכיתה א':אורלי צמח! אני זוכר! - השיר האחרון ששרת:חחחחחחח עדיף שלא תדעו. - הדבר האחרון שצחקת בגללו:נזכרתי עם חברים שלי איך בכתה ב' הקמנו כנופיית קומנדו שמפרקת לצופים מבנים אחרי הבית ספר.(חחח) - הפעם האחרונה שבכית:לא זוכר... עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות:לא יודע
- איפה את הולכת לגור:גם לא יודע
- כמה ילדים את רוצה: 2. - באיזה סוג של מכונית תנהגי:מאיפה לי?! |בדגש|נוכחי - שיער נוכחי:שחור קצר - בגדים נוכחיים:בוקסר וגופיה - תכשיטים נוכחיים:כלום - עצבנות נוכחית: כלום חח - ריח נוכחי:אין פה ריח חח - התגעגעות נוכחית:אין - תמונת דסקטופ נוכחית:תמונה של מופסא מת וסימה מנסה להעיר אותו
ראה תמונה. - להקה אהובה נוכחית: משינה - ספר אהוב נוכחי:אין... - דאגה נוכחית:שיש לי עבודה למחר ולא עשיתי? - שנאה נוכחית:אין ^^ - הסיפור מאחורי הניקניים שלך:אופטיקאי מהשיר אופטיקאי מדופלם.של משינה. - פריט לבוש אהוב נוכחי:לא לובש יותר מדי חח רק חולצה ובוקסר - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:לא הבנתי ת'שאלה? - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:סבא שלי ז"ל - אני הכי שמחה כש:כשיום שישי ואני יודע שיום למחרת אני לא בא לבית ספר
- אני מרגישה בודדה כש:הממממ אף פעם לא מרגיש בודד
- סופר(ים) אהוב(ים): המממ אין חח - האם את חושבת יותר מדי:מה פתאום - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ישראל - אדם מפורסם שפגשת:המון...אין לי כוח למנות את כולם - האם יש לך אילושהם חרטות:הרבה...כל מיני מעשים שברור שאם היתי חוזר אחורה היום היתי בן אדם אחר.. - קפה אהוב:איכסה קפה! - ריח אהוב:דלק! - מה מכעיס אותך:כשאנשים אגואיסטים,ודואגים רק לעצמם - דרך מועדפת לבזבז זמן:מחשב. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:להצחיק..לאלתר..בע לא יודע חח

בא לי לשים עוד תמונות../images/Emo3.gif

איזו תמונה עצובה
לפני שמופסא המלך נופל אל מותו

אם התמונה הזאת היתה בדסקטופ

שלי הייתי בוכה כל היום)): זה כזה עצוב שהוא מת..וסימבה עושה לו "אבא תתעורר"

תשובות (=

עבר -שם המורה בכיתה א': סולי
-השיר האחרון ששרת: לאורך הים -הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד שלי סיפר לי משו -הפעם האחרונה שבכית: כשסיפרו לי שאמא שלי חלתה בסרטן
עתיד -מה הקריירה שלך הולכת להיות: רפואה או משהו שקשור לבמה. שירה/משחק -איפה את הולכת לגור: בהתחלה בישראל ואז בארה"ב -כמה ילדים את רוצה: 2 -באיזה סוג של מכונית תנהגי: מי מבין במכוניות?
נוכחי -שיער נוכחי: חום עם שאריות בלונד -בגדים נוכחיים: מכנס ספורט וחולצה קצרה -תכשיטים נוכחיים: טבעות, שלקים
צמיד כוכבים, שרשרת של חצי לב. -עצבנות נוכחית: ידיד מעצבן אותי -ריח נוכחי: מממ..? בושם? -התגעגעות נוכחית: איתי
-תמונת דסקטופ נוכחית: שמיים -להקה אהובה נוכחית: היהודים
-ספר אהוב נוכחי: אי הילדים -דאגה נוכחית: אמא
והמבחן במתמטיקה -שנאה נוכחית: ביצפר -הסיפור מאחורי הניקניים שלך: מממ.. סתם ניק דפוק -פריט לבוש אהוב נוכחי: מכנס אפור משופשף -מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: ?הא? -אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: איתי -אני הכי שמחה כש: אני נמצאת עם אנשים שאני אוהבת -אני מרגישה בודדה כש: כשקורים לי דברים רעים ואין לידי אנשים -האם את חושבת יותר מדי: לפעמים -אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אי בודד -אדם מפורסם שפגשת: המנחים של ערוץ הילדים (הישנים) -האם יש לך אילו שהם חרטות: לא ממש. -קפה אהוב: קפוצ'ינו -ריח אהוב: פרחים והריח של לפני/בזמן גשם -מה מכעיס אותך: כשכועסים עליי בלי סיבה, כשאנשים משקרים לי בפנים -דרך מועדפת לבזבז זמן: מחשב, טלוויזיה, טלפון
-מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מממ.. לא'דעת

1Reebok

New member
האמ.

עבר - שם המורה בכיתה א': רבקה. - השיר האחרון ששרת: בלילות של ירח מלא של ערן צור. - הדבר האחרון שצחקת בגללו: מישהי כתומה הצחיקה אותי
- הפעם האחרונה שבכית: עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: במאי, אני מקווה. - איפה את הולכת לגור: את? אנא אערף. - כמה ילדים את רוצה: שניים, או שלושה. - באיזה סוג של מכונית תנהגי: מיצובישי? מה אני כבר יודע, בלעבלע. נוכחי - שיער נוכחי: שיער מגניב כזה
- בגדים נוכחיים: חולצת בצפר ומכנסיים כחולים. - תכשיטים נוכחיים: אההמ, כלום. - עצבנות נוכחית: בצפר. רר. - ריח נוכחי: אין פה שום ריח. - התגעגעות נוכחית: ערן צור. הופעה. סניף. רוצה להיות שם. - תמונת דסקטופ נוכחית: רקע שחור (בין רקעים לבנים
) - להקה אהובה נוכחית: משינההה - ספר אהוב נוכחי: מרכבות האלים - דאגה נוכחית: בצפר. - שנאה נוכחית: בצפר. - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: חיפשתי ניקניים, זה היה כתוב על החולצה שלי, הלכתי על זה. - פריט לבוש אהוב נוכחי: חולצת המשינה שלי. - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:
עיניים!
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי, שעבר רחוק. - אני הכי שמחה כש: אני בהופעה של משינה.. אחלה בני אדם. - אני מרגישה בודדה כש: אני חי, בעצם. - סופר(ים) אהוב(ים): סטיבן קינג! ואריך פון דניקן! - האם את חושבת יותר מדי: זאת שאלה? כן, אני חושב יותר מדי. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בטח קנדה.. - אדם מפורסם שפגשת: הדורבנים, אורי מור וירמי קפלן
- האם יש לך אילושהם חרטות: אההמ. אנא אערף, קצת. - קפה אהוב: אייס קפה.. - ריח אהוב: ריח של אפרסק. - מה מכעיס אותך: אנשים מפגרים. - דרך מועדפת לבזבז זמן: מוסיקה. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי כשרונות.

MikeY fReAk

New member
חזרתי!../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

עבר - שם המורה בכיתה א': צביה
- השיר האחרון ששרת: עידן האלוהים, בזיוף מטורף על אחד מההרים שטיפסתי עליהם
- הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחחחחחח מי זוכר מתי צחקתי?! אני עשיתי את זה די הרבה לאחרונה^^ - הפעם האחרונה שבכית: כנפיים שבורות - "ועל אבא, נכון לא נורא?" עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: לודעת - איפה את הולכת לגור: אולי עדיין בירושלים, אבל לא בטוחה שכאן..אי אפשר לדעת - כמה ילדים את רוצה: נתחיל מאחד:) - באיזה סוג של מכונית תנהגי: חחח אני נוהגת במכונית
נוכחי - שיער נוכחי: קצרררר..הכי טוב! - בגדים נוכחיים: חולצה ספוגה מזיעה מאתמול
, מכנסיים שכל הלמטה שלהם מלא בחול ואבק ושניהם מלאים זיעה סירחון ממדורה וכו'! - תכשיטים נוכחיים: שומדבר - עצבנות נוכחית: חשבתי שיהיה אוטובוס מוקדם יותר, בסוף הלכתי חצי שעה 40 דקות ברגל עם התיקים והבקבוקים ובחום המטורף הזה:| - ריח נוכחי: אתם לא רוצים תיאור, נכון?
- התגעגעות נוכחית: לשבת לאור ה..שירותים!:) - תמונת דסקטופ נוכחית: קני כפרעליו אהובי - להקה אהובה נוכחית: היהודים! ואיך לא.. משינה:) - ספר אהוב נוכחי: המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה! - דאגה נוכחית: מתי יהיה לי כוח להיכנס לאמבטיה, כי יש לי עוד מה לעשות היום
- שנאה נוכחית: חול
- הסיפור מאחורי הניקניים שלך: התחילו לקרוא לי ככה..והיה נמאס לי מהניק ההוא..אז שיניתי לזה - פריט לבוש אהוב נוכחי: המכנסיים שלי
- מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: לא הבנתי אז אני אבין אח"כ ואענה
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא אני צריכה להתקלח קודם:S - אני הכי שמחה כשיש מוזיקה שאני אוהבת ברקע - אני מרגישה בודדה כשאין לי עם מי לדבר, שסתם עוזבים אותי. - סופר(ים) אהוב(ים): אין משהו ספציפי - האם את חושבת יותר מדי: בד"כ כן - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: חחח כרגע אני יכולה לחשוב רק על איזו מערה עם נוף יפה וצל! צל זה חשוב - אדם מפורסם שפגשת: יובל בנאי
- האם יש לך אילושהם חרטות: שלקחתי את הבגדים שלקחתי..כי לא השתמשתי בהם(לא לקחתי הרבה, אבל יכולתי לקחת במקום זה מים!) - קפה אהוב: לא אוהבת קפה! - ריח אהוב: של השמפו הזה..לודעת מה שמו
- מה מכעיס אותך: ילדותיות..אין לכם מושג עד כמה - דרך מועדפת לבזבז זמן: מחשב^^ - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: תשאלו את האנשים סביבי ותקבלו את התשובה האמיתית

אני!

עבר - שם המורה בכיתה א':מרים ארנסט - השיר האחרון ששרת: רעש לבן\ברי סחרוף - הדבר האחרון שצחקת בגללו:שטויות של חברה שלי - הפעם האחרונה שבכית:אתמול עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות:חשבתי על רפואה משלימה - איפה את הולכת לגור:לא חשוב איפה-לא מקום דתי. - כמה ילדים את רוצה:4 - באיזה סוג של מכונית תנהגי:אאודי TT!!! נוכחי - שיער נוכחי:חום אסוף בקוקו גבוה - בגדים נוכחיים:חצאית ג'ינס עד הברך וחולצה אדומה - תכשיטים נוכחיים:צמיד יפה עם פעמונים על הרגל. - עצבנות נוכחית:לא משנה על מה - ריח נוכחי:של קרטיב דובדבן - התגעגעות נוכחית:לכמה חברים וחברות שלא ראיתי הרבה זמן - תמונת דסקטופ נוכחית:של האחיין שלי
- להקה אהובה נוכחית:משינה, בייב, אלג'יר, מינימל קומפקט... הרבה. - ספר אהוב נוכחי:פרא-של גבי ניצן - שנאה נוכחית: לא משנה למי
הסיפור מאחורי הניקניים שלך:שם של דיסק של משינה בתרגום לאנגלית - פריט לבוש אהוב נוכחי:הג'ינס החדשים שלי
- מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:עיניים ירוקות טיפות - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
- אני הכי שמחה כש:מה שאני רוצה קורה לי - אני מרגישה בודדה כש:מישו רב איתי - סופר(ים) אהוב(ים):גבי ניצן - האם את חושבת יותר מדי:לא
- אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמסטרדם!
- אדם מפורסם שפגשת:חברי להקת משינה, אורי מור נחשב? אביב גדג'(סולן אלג'יר) - האם יש לך אילושהם חרטות:יש הרבה. - קפה אהוב:שחור חזק! רג'ואן הכי טוב. - ריח אהוב:מנטה - מה מכעיס אותך:כשמשקרים לי - דרך מועדפת לבזבז זמן:לשמוע מוזיקה\לנגן\לגלוש - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לא נראה לי שיש לי כאלו

The Guardian17

New member
שלי ../images/Emo88.gif

עבר - שם המורה בכיתה א': זהבה - השיר האחרון ששרת: איזה טראנס מסריח. לא זוכר. - הדבר האחרון שצחקת בגללו: הבדיחה שלי עם עוזי חיטמן
- הפעם האחרונה שבכית: לא שזכור לי עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: בתחום מעניין - איפה את הולכת לגור: אינני אישה ולכן לא אענה על שאלה זו. - כמה ילדים את רוצה: 2-3 - באיזה סוג של מכונית תנהגי:אישה?..נוהגת?...... |בדגש|נוכחי - שיער נוכחי: שיער. - בגדים נוכחיים: בגדים קצרים. - תכשיטים נוכחיים: אין - עצבנות נוכחית: מבחן - ריח נוכחי: דאורדורנט משיעור ספורט
- התגעגעות נוכחית: חופש - תמונת דסקטופ נוכחית: כבר המון זמן - רכבת. - להקה אהובה נוכחית: אין - ספר אהוב נוכחי: ממממ אתם בטוח לא מכירים אז עשבו
- דאגה נוכחית: מבחן במת' יום חמישי - שנאה נוכחית: כימיה - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: סידרה. כל שבת ב-21:30 ערוץ 3. - פריט לבוש אהוב נוכחי: - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודע. - אני הכי שמחה כש: אני שמח..מכל בחינה שהיא. - אני מרגישה בודדה כש: אי לידי מישהו/י - סופר(ים) אהוב(ים): בדרך כלל לא ישראלים אז זה לא רלוונטי - האם את חושבת יותר מדי: כן - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה/אמסטרדם. - אדם מפורסם שפגשת: - האם יש לך אילושהם חרטות: שנכנסתי לפורום הזה. - קפה אהוב: לא שותה קפה. - ריח אהוב: בושם טוב - מה מכעיס אותך: כשמאחרים/משקרים - דרך מועדפת לבזבז זמן: ספורט - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבה

../images/Emo9.gif|ג'ירפה|

עבר
- שם המורה בכיתה א':מירי - השיר האחרון ששרת:אלג'יר-קיטש - הדבר האחרון שצחקת בגללו:חח תורג'י..חח הילדה מסטולה לגמריי..חח היה מצחיקק.:) - הפעם האחרונה שבכית:
עתיד
- מה הקריירה שלך הולכת להיות:עיצוב פנים..!למרותש אני עד גיל 34.. - איפה את הולכת לגור:טבעוןן..ממ אולי בגולן.. - כמה ילדים את רוצה:שונאת.ילדים.אולי 3..2 בנים ובת - באיזה סוג של מכונית תנהגי:חיפושייתתתת
רר זה כזה יפאא
נוכחי
- שיער נוכחי:קצרר יפאא..למרות שאם הייתם שואלות את לחברות שלי הם היו אומרות לכם שהיה יותר יפה לי ארוך..אבל מי שואל אותם..?חםםםם - בגדים נוכחיים:וואע..חולצת ביצפר שחורה[לא הי הלי כוח להחליף חולצה.=\]ופאדלפון יפא כזה..שחורר - תכשיטים נוכחיים:4 שרשראות יפות שלי[הפעמון,האבן,המגן דוד,וזאת מהחוטים..]הממ שעון,טבעת,9 צמידים מחוטים,צמיד של קוקה קולה,5 שלאקים שחורים,צמיד כזה שחור,ועוד כמה..יש מספיק.. - עצבנות נוכחית:על..על..על..=\ - ריח נוכחי:ממ? - התגעגעות נוכחית:לאישלי=\ - תמונת דסקטופ נוכחית:קבלו
- להקה אהובה נוכחית:יש הרבה..אלג'יר,הושטםי,מוניקה,הדגים,הכנסיה,בוטן..להקות.
- ספר אהוב נוכחי:הממ..לודת.אין משו מיוחד..אולי "לעוף מכאן"?זה קצר..100 עמודים או משו..קראתי אותו שהיה לי משעמם אצל שחף..ספר יפא. - דאגה נוכחית:אני צריכה מחר ללכת לאימון..ויש יל איזה משו..לאן ללכת? - שנאה נוכחית:למישהי=\ - הסיפור מאחורי הניקניים שלך:שירן יודעת..שאלו אותה - פריט לבוש אהוב נוכחי:הא?
- מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:חח אל הבנתי מה את רוצה ממני..תסבירי..אני הבלה..מה לעשות..=\ - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:גל - אני הכי שמחה כש:הוא בא - אני מרגישה בודדה כש:אני..חותכת=\ - סופר(ים) אהוב(ים):לודת.. - האם את חושבת יותר מדי:משתדלת שלוא - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם,איפה:רחוק..ממ בירח..נראה לי..למרות שזה לא בעולם.. - אדם מפורסם שפגשת:עשיתי בייביסיטר לבת של טל פירדמןן..!yee!ו..ו..הייתי בסטודיו של דוד אוואט.ץאת גו'באני רוסו כל העולם פגש..חח גמ את עודד מנשה[אחותי עבדה איתו..]הממ את זאת מכוכב נולד..שכחית איך קוראים לה..ו..ו..ו..את אברהם..אחרי איזה הופעה..וזהו..נראה לי..עצם..יש עוד.אבל ני לא זוכרת.. - האם יש לך אילושהם חרטות:לא - קפה אהוב:נס..(?) - ריח אהוב:הבושם..ממ..נוו..איך קוראים לוו..flowers..או..הריח של הנרגילה..או הקטורת..רר - מה מכעיס אותך:מישהי..ש..שאני עצבני עליה..נוו.. - דרך מועדפת לבזבז זמן:ספורט{בעצם זה לא לבזבז..אני כל היום שלי בזה},מוזיקה..:) - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לודת.

אני. ../images/Emo9.gif

עבר-
שם המורה בכיתה א'- חגית דלאל.
השיר האחרון ששרת- Someday- Nickelback.
הדבר האחרון שצחקת בגללו- כשארתור דיגדג אותי היום.
הפעם האחרונה שבכית- היום בצהריים.
עתיד-
מה הקריירה שלך הולכת להיות? אדריכלות.
איפה את הולכת לגור? בטח אני אמצא את עצמי איפשהו בצפון ת"א..
כמה ילדים את רוצה? שלושה.
באיזה סוג של מכונית תנהגי? בזאת שאני אקבל קודם.
נוכחי-
שיער נוכחי- ג'ינג'י באורך עגום עד אמצע הגב.
בגדים נוכחיים- חולצה לבנה 'בת-ים, להתאהב מחדש' ומכנס טרנינג אפור.
תכשיטים נוכחיים- חמשת עגיליי המקסימים.
עצבנות נוכחית- בא לי סיגריה.
ריח נוכחי- הבושם שלי. :]
געגוע נוכחי- שמוציק. :[
תמונת דסקטופ נוכחית- משהו של אח שלי. לא יודעת.
להקה אהובה נוכחית- Nickelback. אני חורשת עליהם לאחרונה.
ספר אהוב נוכחי- שומכלום.
דאגה נוכחית-
לא יכולה לדבר.
שנאה נוכחית- ביצפר.
הסיפור מאחורי הניקניימ שלך- דמות ראשית בספר מדע בדיוני ששמוציק התחיל לכתוב.
פריט לבוש אהוב- ממ. האוברול המאגניב שלי.
מאפיין גופני אהוב בבת נוכחי-
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה- שמוצייקע.
אני הכי שמחה כש- חורף בחוץ. ולילה. ויש לי סיגריה. ואותו.
אני מרגישה בודדה כש- אף אחד לא נמצא שם כשאני צריכה מישהו.
סופר אהוב- ממ.
האם את חושבת יותר מדי- הוי. כן כן.
אם יכלת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פינלנד.
אדם מפורסם שפגשת: המ. המונים.
האם יש לך אילושהם חרטות? לא.
קפה אהוב- שוקו שוויצרי. :]]]]]
ריח אהוב- של אחרי הגשם.
מה מכעיס אותך- הביצפר.
דרך מועדפת לבזבז זמן- ישיבות ליליות בגינות עם סיגריה ושמוציק.
מהי התכונה הכי טובה שלך? כוח נפשי, ורק עכשיו הבנתי את זה. אבל ככה, בתור תחביב, הכשרון הכי טוב שלי הוא לנגן על העצבים של אמא.

shiroosh999

New member
אני אני אני!

עבר - שם המורה בכיתה א': זהבה...
- השיר האחרון ששרת: עוד סיפור של אהבה - הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום, באמצע השיעור, ביטלו את שיעור ספורט, אחד התלמידים ירד על המורה לספורט, והמחנכת התפקעה מצחוק...
- הפעם האחרונה שבכית: המממ... לפני שלושה שבועות...
עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: פסיכולוגית, עורכת דין, עובדת סוציאלית, רופאה, משו חכם. - איפה את הולכת לגור: בבית שמש, או במקום נידח על חוף הים. - כמה ילדים את רוצה: 3-4 - באיזה סוג של מכונית תנהגי: טויוטה. נוכחי - שיער נוכחי: שטני עם פס קטן ואדום בפוני. - בגדים נוכחיים: חולצה אדומה של בצפר ומכנס ספורט. - תכשיטים נוכחיים: שרשרת נצחית של מגן דוד שהולכת איתי לכל מקום, הצמידים שרובם משירן (מחוטים), ועגילים של מלאכים. - עצבנות נוכחית: החברים שלי. אני כועסת עליהם בטירוף. - ריח נוכחי: בושם ורוד. - התגעגעות נוכחית:
- תמונת דסקטופ נוכחית: נוף של אי בודד. - להקה אהובה נוכחית: שייגעצ - ספר אהוב נוכחי: טירת סטרגה - דאגה נוכחית: שיעורי בית - שנאה נוכחית: חברים. - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: זה כבר בערך ארבע שנים הניק שלי.... וזה היה הרה לפני שעשו לי אינטרנט, עשיתי אותו בבית של תמר... משיעמום גורס וכי תפוז היה האתר היחיד שהיה אז. - פריט לבוש אהוב נוכחי: מכנס ספורט בדלאפון...
- מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: בבת?
- אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברים שלי. - אני הכי שמחה כש:מצחיקים אותי וגורמים לי להיות מאושרת. - אני מרגישה בודדה כש: החברים שלי ביחד ואני לבד... :( - סופר(ים) אהוב(ים): סמדר שיר, ג'יי, קיי, רולינג. - האם את חושבת יותר מדי: כן. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בארה"ב, בפינלנד. - אדם מפורסם שפגשת: סמי הורי..
- האם יש לך אילושהם חרטות: כן. הרבה. - קפה אהוב: אייס קפה תוצרת משעלי..
- ריח אהוב: ריח של שרוף. - מה מכעיס אותך: שמנצלים אותי בגלל שאני קטנה. - דרך מועדפת לבזבז זמן: מחשב, שיעורי בית, לצבוע, לכתוב. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי.

האחמית

New member
שירר..

זהבה..זהבה? ה"רחוקת" משפחה שלי?:O חיחי.. אני אוהבת למלא אותך בצמידים
והפס האדום..הוא לגמריי הזוי
ואני אוהבת אותך. באמת באמת באמת

למעלה