טאורה המלך
New member
כיף כיף כיף!!
באתי לאורווה היום ב9 כדי לצאת עם חופצי לטיול, אני על דיזל והיא על טאורה,
קיצקיצ יצאנו, והשער של המדגה היה נעו וזה שער נמוך כזה איזה 60-70 אז קפצנו ודיזל קופץ כל כך כיפי! הייתי בשוק
אחר כל עשינו את הטיול הרגיל: פטפטנו, ריכלנו, עבדנו, צחקנו והכל ליד נחל ביוב מסריח על כביש עפר ליד שדות ב10 בבוקר בחום לא נורמלי
אבל נהננו בטירוף!
אחר כך עצרנו בקיבוץ השכן וירדנו ליד איזה קולר לשתות (הרי מה? נתייבש?) ומצאנו איזה חלקת דשא בגודל של מנז´ דרסז´ אז התחלנו לעבוד על כיפופים, מעברים, מעגלים, החלפות כיוון וכל מה שעושים במנז´ ואז חופצי מצאה שתי כסאות ושני מגבים ועשינו לנו מכשול וקפצנו, וזה היה כיף!!!!!!!!!!!! דיזל הסתדר עם הצעדים, בא על קנטר נכון ויצא על קנטר נכון, בא בקצב טוב והישיבה שלי הייתה טובה, קיצור מתכון לניצחון בתחרות הבאה
אחר כל הלכנו קצת ובכביש עפר אחר עשינו קנטר כיפי, רגוע ושקט. בדרך חזרה לאורווה עצרנו ליד עץ רימונים והעמסנו מכל טוב, זה היה טעים!
אחר כך חיסלנו ת´סוסים וישבנו על הדשא בצל(טאורה בא גם...) ואכלנו רימונים ו... פיטפטנו, ריכלנו, דיברנו וכל מה שבנות עושות
ואחרי כל זה הוצאנו את כל המכשולים מהמנז´ כדי ששמעון יוכל לבוא להחליק את המנז´. קיצקיצ ישבנו בבטלה וזה התחיל לשעמם אז עשינו את העבודות שלנו, לי היה היום רק מסדרון
אבל אני מסדרת את העבודות
ואז החלטנו לעלות לרכב, נופר, אניטה, אלמוג וכספיאן היו פנוים, ואני החלטתי לעלות על אלמוג, וכך עשיתי
וחופית עלתה על כספיאן, נהנו מאוד. אחר כל שמעון הביא את הדף של התחרות באודים שאגב מתחילה ב9:00 במקצה 130. והחלטנו שנקבע את הסוסים על פי האימון ביום רביעי. ואני הפגנתי בגורות יוצאת דופן ואמרתי שאני מוכנה להתחרות גם על קאיה ולא רק על טאורה ובזה נתתי צאנס´ לירדן לצאת על זאוס! הייתי עושה הכל כדי לראות אותה כל הזמן מחייכת כמו שהיא חייכה היום
עשיתי נכון? נראה לי שכן, בעונה שעברה יצאתי לכל תחרות שהאורווה יצאה אליה וירדן לא, ויש לה סוס חדש והיא אוכלת רק חרא איתו.... ומה אני מפסידה מזה? אני גם מתחרה, אז נכון יש לי פחות סיכויים ממה שהיו לי עם טאורה אבל כלום לא בטוח
אחר כך ישבנו אני ירדן ואורן ודיברנו על כל מיני תחרויות שהיו לנו ואז ראיתי שאני כבר 8 שעות באורווה, אז חזרתי הביתה!
באתי לאורווה היום ב9 כדי לצאת עם חופצי לטיול, אני על דיזל והיא על טאורה,