כיף - אבל יותר מדיי...

עיילה28

New member
כיף - אבל יותר מדיי...

שלום. אני חדשה בפורום הזה, יש לי שאלה עקרונית: האם נתקלתם בתופעה שקשה לגבר לגמור בפנים ? מרוב שהתרגלנו כל השנים לגמור בחוץ (בגלל הפחד להיכנס להריון) הוא התרגל לגמור בחוץ או בפה שלי. ועוד משהו - בגלל ההרגל לרצות אותי ולספק אותי - הוא התרגל להחזיק מעמד המון זמן- ואני נהנית מזה אבל זה יותר מדיי זמן... ועכשיו, שאנחנו רוצים להיכנס להריון,זה קשה ולא מסתדר בגלל ההרגל. זה די מתסכל אותי משתי סיבות : גם בגלל הקושי להיכנס להריון גם בגלל שזה "הורס" את הכיף ומפריע למהלך הסקס. כי מה שקורה - זה שצריך להפסיק את החדירה - ולהמשיך ולחדור שוב רק כשהוא מרגיש שהוא רוצה לגמור... אמרו לי שכשהגבר גומר בפנים מרגישים חום וזרמים ואני לצערי אף פעם לא הרגשתי את זה. וזה חבל לי. זה לא שאני לא נהנית מסקס. מרוב שאנחנו המון זמן ביחד למדנו אחד את השני ואנחנו פתוחים אחד עם השני ויודעים לענג אחד את השני. אבל זה לא עוזר ע"מ להיכנס להריון...

Practice gets perferct

אולי זה לא עצה ממש פרקטית, אבל תנסו, תתנסו, ואפשר להתרגל לדברים חדשים כמו שהתרגלתם לדברים הנוכחיים... זה הכיף במערכת יחסים בריאה, שיש בה פתיחות וכנות.

לא קרה לי

למרות שאני מבינה את מה שאת אומרת לגבי השיוני המוזר הזה כשמחליטים להיכנס להריון, ופתאום אמרוים לזרוק את כל הכללים הישנים לפח. אם אתם מנסים להיכנס להריון, מה שיכול לסייע לכם זה שתעשו הפסקה בסקס לכמה ימים, ואז תחזרו לזה ממש לפני הביוץ (יש פורום "לקראת הריון" שיכול לעזור לך לחשב מתי הזמן הכי כדאי) - ואז הוא יהיה קצת "רעב" לסקס, ויש סיכוי שיהיה לו קל יותר לזרוק את החששות והעכבות וכן לגמור בפנים.

עיילה28

New member
הגיוני...

אבל מי יכול לחכות כל כך הרבה זמן ?
אבל תודה. אני אבדוק בפורום ההוא...

יש מה לעשות

גירוי נוסף ולא סטנדרטי שאתם רגילים אליו יכול לעזור (שלחתי לך גם מסר אישי) בהצלחה

למעלה