כיףף לייי!!

י ר ד נ י

New member
כיףף לייי!!

אני מאגניבה אני הולכת להופיע בערוץ הילדים! חעעע איך אני שמחהה אה וגם אני מתחילה ללמוד להצגה טיף וטף... מה זה שכונה ללמוד/להופיע עם הדצים... יאללה ספרו חוויות מהסילבסטר לוידעת משעמם פה בזמן האחרון...

מה את עושה בערוץ הילדים??

בהצלחה ! חח אני מופיעה היום בערוץ המקומי טחח אני מעודדת במשחקי כדורסל [פ-ד-י-ח-ו-ת]

י ר ד נ י

New member
תודה =)

נבחרי הילדים... משהו כזה.. עם שוטי הנבואה!! נהדררר וכל המפורסמים כמובן.. יאא חחח הערוץ המקומצי של איזה אזור?.. אני באזור המרכז... ושל איזה קבוצת כדורסל?.. חעע מצחיקולע! לפחות זה כיף?.. [שלרגע לא תחשבי שאני מזלזלת]

מממ..

אזור חיפה והצפון...מכבי חיפה נגד ממ משהו [המאמן של משהו זה עודד קטש..] זה כיף...אבל מעייף נורא !

י ר ד נ י

New member
../images/Emo6.gifחעע

כןן... עם אורנה ודץ

י ר ד נ י

New member
ועוד משהו...

מישהו יודע משהו על טררם??.. אמור להיות לנו קטע בודי פורקשן איתם... מי אלה?..

amitush26

New member
../images/Emo187.gifלהקה....

בסגנון מיומנה.... ממ.... אני רוצה גםם
|מקנאה| סתם חח.... שיהיה לך בכיף מתוקה

י ר ד נ י

New member
אה סבבה...

לא אל תקנאיי... זה עושה לי רע.. חיכיתי לזה הרבה זמןן... תודה לך =)

Dancerit

New member
מסתומרת מי אלה?????!?

או - מיי -גאאאאד! !! את שואלת מי אלה טררם? הם להקת ה"תיפוף גוף" (טוב נו חיקוי של מיומנה בשבילך) הכי טובים בארץ (לדעתי בכל אופן!) הם לוקחים את מיומנה בקטע של תנועה וקצב, מיומנה יותר יבשושים ויש להם בעיקר משחק ותקציב לאביזרים אה וטררם השתתפו בטרזן וגין אם ראית במקרה

הייתי במופע שלהם.

זה ממש יפה, הם משו בסגנון מיומנה, אבל הם גם מצחיקים. הם מגניבים כאלה, חח, המופע היה ממש יפה, זה היה שנה שעברה, אז לא יודעת מה עכשיו, אבל עדיין.. :) ובהצלחה.

ג'ורדן!

את הולכת להופיע בטיף וטף? וגם בערוץ הילדים??? ווואייי.. ספרי ספרי פרטים! איזה כיף לך! הסילבסטר היהה מעפן.. איך לך?

י ר ד נ י

New member
שירושש

כן טיף וטף אחד המצחיקים... ריקודים מה זה מעפנים.. בקטנה זה נותן ניסיון על במה וקצת כסף כיס =) זה גם כיף חח.. ובערוץ הילדים!! זה כזה שוססס!! בנבחרי הילדים משהו כזה.. עם שוטי הנבואה!! ואני יראה את כל המפורסמים! חעע איזה מאגניבה אני!! לי הסילבסטר היה סבבהה... היינו בבית קפה כולה לא היה ביג דיל... נשיקה ב12.. ואוו כאילו איזה משהו חדש.. וחבר שלי היה ממש חולה והוא הדביק אותי עכשיו אני ממש חולהה.... לא הייתי בבצפר היום ומחר גם לא.. חח כל המורות התקשרו להורים לוודא שבאמת לא באתי לבצפר ושלא הברזתי.. הקיצר סבבה לי.. שנת 2005 מתחילה לי ברוח טובה! פיסס!

למעלה