בהצלחהההההה
ק קמילה ו טיטאן New member 4/1/05 #17 בהצלחהההההה../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif
ק קמילה ו טיטאן New member 4/1/05 #19 ../images/Emo9.gifזאת את שבתאריך יומולדת שלי כן../images/Emo35.gif
י י ר ד נ י New member 5/1/05 #24 חחחח את חולה כמוני! כל יום אני מזיינת תשכל לכולם עוד 27,26,25 וכל זה.. חבר שלי אומר שאני חולה בראשש לשירוש יש עוד 14 ימים! היא גדולה מאיתנו ב10 ימים (-ושנתיים חח)
חחחח את חולה כמוני! כל יום אני מזיינת תשכל לכולם עוד 27,26,25 וכל זה.. חבר שלי אומר שאני חולה בראשש לשירוש יש עוד 14 ימים! היא גדולה מאיתנו ב10 ימים (-ושנתיים חח)
C C a p u C h i n o New member 7/1/05 #32 חחחח... איזה כיף שאת זוכרת!!! גם אני זוכרת את שלך!!! אני עוד 12 ימים, או שבוע וחמישה ימים.. חחח.. זה נשמע פחות! ואת עוד 22 ימים! עוד שלושה שבועות ויום! נאממ נאממ נאממ נהיה בנות 15! איזה כיף!!!! חחחחחח.....
חחחח... איזה כיף שאת זוכרת!!! גם אני זוכרת את שלך!!! אני עוד 12 ימים, או שבוע וחמישה ימים.. חחח.. זה נשמע פחות! ואת עוד 22 ימים! עוד שלושה שבועות ויום! נאממ נאממ נאממ נהיה בנות 15! איזה כיף!!!! חחחחחח.....
T TheBlackFairy New member 5/1/05 #26 אוי מגניב../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif שיהיה לך וכמובן תספרי חוויות אחר כך .
T TheBlackFairy New member 6/1/05 #30 היה נחמד ביותר../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif הסתדרתי, כי לא רקדתי מודרני או משהו, ואם תנועה כאבה לי אז לא עשיתי אותה .
היה נחמד ביותר../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif הסתדרתי, כי לא רקדתי מודרני או משהו, ואם תנועה כאבה לי אז לא עשיתי אותה .