כיעורה של בדידות

כיעורה של בדידות

היא יופיו של החטא

sahr12

New member
ימים של סתיו באים....

יש ימים שכאילו אתה מותש... יש כאלו שבהם אתה לא חש... יש יום שמחייך אליך.. וישנו גם יום שצוחק עליך.. יום בא ויום הולך... יש ימים שהשמיים תכולים... ויש סתם ימים אפורים.. יש יום בו צבעי הקשת מעט דוהים.. ויש יום שגם באפור מופיעים גוונים.. יום בא ויום הולך.. ישנו יום שאינך רוצה שיגמר... ויש גם כזה שהיית בוחר לא להתעורר.. יש יום בו אתה על גג העולם וביום שלמחרת אתה כמו כולם.. יום בא ויום הולך.... יום יום אני תולש מהלוח דף... היום תלשתי אחד והוא עף... יום שני אני זורח... היום אני מרגיש נובל ולא פורח.. יום בא ויום הולך... ימי חיינו משולים לפרחים... יום אחד נובטים,פורחים,מוציאים כותר של עלים... וביום שלמחרת נדמה כאילו נובלים.. אם רק נזכור שזוהי מחזוריות הפרחים.. נחייך גם ברגעים פחות יפים. יום בא ויום הולך.....

גל ים..

New member
בדידות...

לפעמים נדמה לי שזה שמה של מחלה.. קשה או קלה לפעמים נדמה שהנה אפשר לקחת כדור אקמול או אופטלגין ולהגיד האח מה טוב ומה נעים.. בדידות התחושה הקשה בבטן שאתה עם ובעצם בלי שאתה מוקף ובעצם אין איש שם לצידך בדידות זקנה אהבה אבודה נעורים שחלפו להם מבלי שנדע איך ומתיי זה קרה.. ורק הלב בוכה זועק נחמה.. בדידות מחלה שאפילו הזמן לא ירפא את כאב הגוף הנורא.. גל

למעלה