כיס מרה והריון

papya7

New member
אומרים שכורכורם זה בריא- אז למה כל פעם שאני

שותה מרק עם כורכום כואב לי בצד ימין בגובה הטבור. לא הגיוני. היום קיבלתי תוצאות הבדיקה
שהכבד שלי בסדר ברוך השם, אין אבנים ואפילו לא בוץ בכיס מרה (מודה הייתי בשוק ומופתעת שאכן כולן יצאו דרך הניקוי)
והכליות בסדר.
אז מדוע זה כוא ב לי. זה מוזר כי פעם ניסיתי לקחת תוסף תזונה של כורכום וזה גרם לי גם לכאבי תופת.
אז אולי הוא לא כ"כ בריא לכולם?
יעל בטח שאני אומרת כיס מרה, הרי הוא חלק מגופינו. וברור לי שיש דברים חמורים יותר שצריך לעשות עליהם רעש.
אבל כשנתקפים בכאב אז הרעש שמוציאים מעצמנו בדר"כ קשור לכאב עצמו.

freearth10

New member
זה כואב לך

כי ברמה הפיזית עדיין לא נראה שום שינוי, אבל הגופנפש הבריא שלך כבר זועק - שימי לב! לכי לטיפול הוליסטי, שיטפל בשורש הבעיה.
אין מאכל שהוא בריא לכולם. לך, לפחות כרגע כורכום לא עושה טוב.
מאיה

יעל ND

New member
נכון,

צודקת, כל אחד מדבר על מה שכואב לו כרגע.

ולגבי כורכום, יכולים להיות כמה סיבות. למשל, יתכן ואת פשוט רגישה אליו.
אפשר לבדוק את הנושא אם זה חשוב לך.

papya7

New member
את יכולה לפרט מה התכוונת כמה סיבות

חוץ מאלרגיה? וד"א את עושה בדיקה לאלרגיות?
איך בדיוק אדע שאני אלרגית לכורכום?

יעל ND

New member
אבחון אלרגיה

יש כמה שיטות לאבחן אלרגיה.
הפשוט והזול - אצל אלרגולוג בקופת החולים.
אם תרצי, יש גם שיטות אלטרנטיביות שונות. למשל, שיטת מגנטים, שיטות אנרגטיות, שיטה קינסיולוגית וכו'.

האמת, אני לא מבינה למה לך לעשות עניין מכורכום? זה לא מזון שאי-אפשר בלעדיו. יש המון אנשים שבחיים לא אכלו ולא יאכלו כורכום - וזה בסדר גמור. נכון שכורכום זה דבר טוב, אבל לא משהו שלא ניתן בלעדיו וגם לא משהו שאין לו תחליף. למה לעשות מזה עניין בכלל? אם גופך מכל סיבה שלא תהיה דוחה כורכום - קחי תבלין אחר, לא?

0 אור 0

New member
הקשבה לגוף

מחזקת מאד את השאלה - מדוע להתעקש על כורכום?
יכול להיות שהוא ממש מזון פלא עבור המון אנשים, אבל אם לך הוא לא עושה טוב, אז איזו הוכחה נוספת את צריכה לכך,
יכול להיות שבעוד שנה את תהיי במקום אחר, והגוף כבר כן יסכים לקבל את הכורכום, ואולי זה משהו שישאר לכל החיים,
אבל באמת אין צורך להתעקש לאכול משהו שבבירור עושה לנו רע.

למעלה