כיסופי השתוקקות

כיסופי השתוקקות

כיסופים של השתוקקות פראית למגע ידיך, כמו להבות של אש כתומה משתוללות מתוכן יכולה לשמוע את עורי רוחש ומילל כמו תן מתחברים במבט ונרגשת החדירה מתערבלים גוף ונשמה, מתקמרים באנחה עד שאפשר לראות את עשן התשוקה מתמר מגופינו מותיר אחריו שובל מיצינו......... מוקדש ב
לאיש היקר שלי

ועוד אחד.....

אתמול כשנשכבת ערום לידי, חייכתי בזימה כשנגסת בצווארי, עלתה בי התאווה כשחפנת שדי ולקקת הפטמה, נרטבתי לעצם המחשבה כשהחדרת אצבע ארוכה וליטפת הנקודה, יצאו מים מתוכי כשרפרפת עם לשונך על דגדגני, רחפתי מעל עצמי ובאתי אליך בשיא... ובסוף כשלטפת את פניי ושערי, ריגשת אותי, אהובי.

odo13z

New member
כיסופים......./images/Emo66.gif

כיסופים בזול רבותיי..... מי אמר אני.....ולא קיבל...? בואו .....קירבו הלום.... חלומות בהקיץ אהבות ושקרים חרוזים בצבעים מילים של תקווה במחיר סוף עונה...... לבבות על האש....... כליות על הגריל......נקיות וחפות..... כל מוסר...... תאוות זועקות פטמות זקורות.... אצבעות ארוכות......מלטפות וחודרות..... ריגושים......אהבות..... בואו.....גשו הלום עקרבים ושוטים....... בכאב....באהבה.....בגעגועים. ומה אשאיר בשבילי...? שברים.

flashes

New member
עצוב...

שברים כל עבר כשיכור מסתחרר בין מילים משקרות כציפור שברחה מתוך כלוב ונטרפת - כשאני ואתה נשברים אל החוף- אשליות. (תודה אודו על פרץ המוזה הקלוקלת שפרץ מתוכי לקריאת מילותיך )

שמים1

New member
כמיהות רחוקות

נוגעת בך מעבר לערפילי מילים, טיפות של גשם שוטפות כמיהות רחוקות. מציירת דמותך בידיים כלות, רוטטות לחבוק רכות מתרפקת. לו ידע ליבי לפרוש כנף אל מרחבי ערגות , הייתי צולחת מדבר בחרבה מרווה צימאוני בנווה אהבה.

יערית 1

New member
כמיהות רחוקות../images/Emo20.gif

יום רודף יום ושבוע רודף שבוע ועדיין רטט נפשי בנפשך, במתיקות ליבך נאחזת אליך בערגה ניכספת. טובעת באור, אוחזת בקרני השמש, הודפת עדרי געגוע, מלטפת כמיהות רחוקות.

יערית 1

New member
כיסופי ערגות../images/Emo20.gif

עוד מהדהדים בזכרוני לחישות אהבתנו עת מעיינות אהבתך נבעו בי בסערה. עוד פועמות בתוכי התחושות המרטיטות גופי באש יוקדת. מה רבים כיסופי ערגתי אליך ואתה לא לצידי.

odo13z

New member
הרכבת......./images/Emo66.gif

עדיין יכול לחוש אותך עוטפת אותי את גופי.....המשתוקק....והצמא אלייך את חום פנימיותך השולח גלים גלים....התכווצויות חדות....לחות......מרעידות.... נפקחת ונסגרת...... תוקפת ונתקפת.... הירכיים העגולות ....כמטוטלת שמאל ימין.....שמאל ימין.... טסה הרכבת.....שיקשוק הגלגלים... במנהרה החצובה בהר. וחושך. והריח המוכר......הנעים..... פועם הלב...... המחשבות.... דובדבנים......תותים....וקרם ווניל. טסה הרכבת. כיסופים.

יערית 1

New member
ועדיין../images/Emo20.gif

תחושות שהרטיטו גופי נותרו נצורות בתוכי, תשוקה ולהט עיניים מגע ורוך שפתיים. ועדיין לכודה בעבותות געגוע כלואה בכיסופי ערגה. כפותה בחוטי עדנה, אוהבת בסערה.

kisufit0

New member
יש לי דיבור עם הקטר

רצה מתנשפת אין לי אויר הפעם אעלה עליך רכבת שכמותך תמיד את טסה ואני מאחרת ראיתי אותך לא פעם מראה לי את הישבן שלך וצוחקת ואני נשארתי על הפסים מעולם לא ירדתי מהם ועכשיו אין פסים ואין משבצות הכל פתוח ואת תעצרי לכבודי גם אם אצטרך למשוך לך בשערות את תעצרי כי הפעם לא אפספס את הרכבת

רכבת משקשקת

רכבת מצקצקת רכבת משקשקת על פסים רועדת אצה הרכבת. זוג אוהב בתוכה זוג עושה אהבה מתנדנד בטלטוליה עולה על נענועיה. חובר לתשוקותיה נסחף לעינוגיה נושק לשפתותיה רוקד על גלגליה יונק משדיה לוקק פטמותיה. עולה שוועתה קולות נאקתה ריח ייחומה נקטר תאוותה סוד עינוגה לב מקדשה עמוק בתוכה. בטלטולי הרכבת תנועה מתמדת התעלות אביונה וצפירת הרכבת קונדוקטור גמרנו הנה הגענו אל מחוז חפצנו.

נערה ברכבת

נערה ברכבת, נערה ברכבת בוהה בחלל סערה מעוררת נערה ברכבת אותי משגעת נערה ברכבת רגשות נוטעת הגלגלים נושקים ממתכת חורקים במהירות נעים אהבה מוצאים? עובדה אמיתית: כלום אנוכי עבורך מביטה את סביב הנוף בוחנת הינך נופל מבטי על התעגלות שדך התבחיני בליטופי? מתרשמת אינך? ספרך לא נקרא שינה בראשך במקום שאנחנו נהיה במיטתך עורך גלוי בבירור חומו כה ענוג גרביונך כה דק התחנה כאן קרוב נשימתך כה שקטה רצוני שתדעי אני טובע במראך רצוני שלא תלכי בוודאות אוהבך רוצה ממך עוד השיביני ואחקור דלת נפתחת אות מביט בך רדומה סימן אין לי אם אכן ניצחתי, מהעין נעלמת לי.

למעלה